Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Aigura Kakuru

/ #5234 Re: Re: NOI n-am UITAT !

2013-08-04 11:34

#5192: revolutia - Re: NOI n-am UITAT !

"

Sa nu uiti:

1.In insolventa esti din 30 ianuarie 2013 (pana la acesta data nu trebuia sa te plateasca Piperea)

2. Tichete de masa (exista o lege) -NU ESTE OBLIGAT ANGAJATORUL SA TI LE DEA DECAT DACA AI PROFIT -si nu ai !

3.Transport (negociat in CCM dupa contrat Petrom) se da de catre fabrica si se poate rezilia oricand de Piperea acesta clauza (ca si alte beneficii si sporuri)

4.Prima de 8 Martie se da DOAR daca exista profit  -  si nu exista !

5.Ajutorul de 1400 lei se dadea (conform ordonantei) doar daca 90 de zile se intarzia cu plata ! Nu e vina doamnei Campeanu ca v-ati primit leafa. Si da , nu era corect ca Oltchim nu este societate de caritate si nici ONG. Nu era corect ca cei cu salarii mici (conform pregatirii) sa manance ,iar cei cu studii superioare ( si salarii un pic mai mari) sa se uite.

6. Luna aprilie (cei 10,5% pentru care se face tam-tam ) se dau din fondul de garantare dupa publica...................................................................................................................................................... "

Tu ori esti prost ori nesimtit.

Piperea, tu esti, ma?

Ba, cacat impachetat, unde pubipla mea scrie ca salariatii sunt vinovati de deciziile conducerii?

Oi fi vreo specie noua de patron care da vina pe motostivuitorist ca a scazut pretu' la BCA si a

crescut la pufarine.

Du-te tare si nu mai polua spatiu virtual degeaba!