Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

ADIO

/ #4273 ALTELE

2013-06-05 10:08

De la bun inceput va spun ca mi-e sila de toti fosti si actuali conducatorii ,dar mai lasati-l si pe Roibu ca putea macar sa faca investiti de viitor ,mai exact in locul jegului de Electroliza 3 putea sa investeasca intr-o electroliza cu membrana ( cine l-a oprit) Cu cei 800 de milioane de euro lasati datorie facea 3 electrolize pe membrana si avea prostimea acum ce muncii.A angajat numai incompetenti gen GERGESCU director de productie ,dl Roibu venea cu castile in urechi sa ne arate mizeria din sectii ,dadea cu biciu sa curga lesia pe teava ,fara bani bagati in tehnologie , cu salariile diminuate cu 15 % cand toate fabricile mergea , ca deh trebuiau acoperite pirderile.Eu nu am duso bine nici atunci si nici acum, am muncit ca un prost pe 1600 lei ,ca sa poata jmecherii sa traiasca bine.Nu mai pomeniti de EROUL ROIBU ca a lasat un mormant in spatele lui, nu a stiut sa promoveze de CATEI credinciosi carora le era frica sa-l deranjeze pe GENERALUL .Generale 800 de milioane euro datorie dar sa nu ne mai bagi placa cu GURVERNUL ca nu te-a ajutat ca deja este defecta.