Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain prost - cu p mic, ca in sfarsit sa intelegi ideea

/ #4249 te plictisesti

2013-06-03 07:44

@42427 : aha, deci iata un raspuns pertinent, de la un om care are habar ce inseamna conditii de siguranta (stia de modul de lucru inclusiv conducerea - s-a musamalizat si asta - poate in acest fel a fost modificata reteta, cine sa stie....)

puisor, lucrurile sunt percepute in functie de cum ne duce mintea pe fiecare, tu esti o superinteligenta, eu un prost (Alain prost) Giurea, E.P, Spiru etc - nu trebuie insa ca toata lumea sa-ti impartaseasca ideile - tu ai o viziune asupra lucrurilor, eu am o alta viziune - faptul ca folosesti o gramada de invective, asta tine de educatie, si ma gandeam ca poate intervine si de aceasta data Marianna

nu stiu cu ce esti tu mai presus ca mine ridicand osanale foseti conduceri : dupa cum scrii este limpede ca esti ancorat financiar in aceasta filosofie

carevasazica, sa o luam in ordine crescatoare :

- cum ramane cu cei 300 angajati? eu nu zic nimic, dar vreau sa demonstrezi oamenilor ca ai dreptate - cum faci asta? aruncand niste zvonuri auzite...de unde sunt auzite? pai asta e argument?;
- doi : deci, ce minte luminata cere cele 70 mii ron in instanta?
- trei : pe mine nu ma impresionezi cu epitetele tale, nu are importanta ca stii tu cine sunt sau nu - de altfel am mai spus asta - faptul ca studiezi stilul, e ceva.... daca ai fi elegant ai stii sa-ti sustii punctele de vedere intr-un mod mult mai diplomatic;

ti-am spus-o si pe privat si pe site ca este normal sa se inchida o petitie in care voi adresati injurii si scrieti numai minciuni - scrieti despre niste oameni si faceti acuzatii, si nici macar nu stiti cu adevarat cine e in spatele user-ilor - sunt de acord cu ea atata vreme cat exista obiectivitate, atata vreme cat spuneti adevarul;

una peste alta iti doresc succes in pamfletarie, ai reusit sa demonstrezi ca in oltchimul asta exista si oameni de calitate indoielnica, iar in ceea ce te priveste chiar nu ma intereseaza cine esti, desi stii foarte bine ca te cunosc, doar ne vedem aproape in fiecare zi - atat esti de nesemnificativ;

succes!