Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #4239

2013-06-02 18:19

bun
nu mai continuam cu cititul ca pierdem timpul : deci esti neinformat, argumentele tale sunt generate de scandaluri si de supozitii de-ale tale - pentru tine presa, in general am vazut ca reprezinta un argument puternic -

- la punctul unu mai sapa, vezi ca dl roibu era un soi de sef pe acolo, afla tu despre ce e vorba in prfincipiu treaba s-a musamalizat - ... deci, mai studiaza

- la punctul doi, din nou esti dezinformat, iti dau un indiciu : este posibil ca acolo sa se fi renuntat la niste conditii de siguranta pe acel reactor... mai sapa inteligentule si poate afli si de ce ... deci, uite care este situatia esti rau intentionat, minti si dezinformezi pe aici - ca idee, ti-am zis ca nu e nimeni in masura sa arunce cu piatra, chiar nu vreau sa facem acum procese de constiinta... mai bine stai jos ca esti pe langa, te bagi in seama aiurea

da, Roibu este raspunzator pentru toata situatia de acum sa ziceti mersi ca inca mai merge ceva, chiar daca pe pierderi controlate, daca nu reuseau asta acum aici erau fiare vechi, faliment - dar, stai, ca se poate ca de fapt asta sa vreti, nu a mers cu voi, nu treuie sa mai mearga cu nimeni Oltchim-ul... dupa voi, potopul, NU?

esti in stare sa raspunzi la ce te-am intrebat eu mai sus?

sau, ca sa sarim direct la unul din subiecte : ce minte luminata poate cere in instanta lui Cernev, daune finciare in valoare de, se zicem 70 mii ron, in ideea ca datorita faptului ca s-au luat banii de la AJOFM slo nu a mai putut strange cotizatia?

Deci? Cu aia 300 de angajti cum e?

si-nvata sa scrii corect gramatical, analfabetule si apoi sa vii sa ne dai noua lectii - retardatule! ia si un rudotel poate incepe sa te duca mintea mai mult, desi....