Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

PNL-istul de serviciu

/ #4136 Spirache Magic TIC TAC aiureaza isteric speriat de ce va urma

2013-05-25 11:16

Spirache taci si suge acadeaua lui Cernev.
Roibu nu este Jiji si nu are de ce fugi in Israel. Daca era ceva fugea pana acum si nu in Israel ca acolo oricum nu avea imunitate.
Acu daca tot l-ati disponibilizat nu mai are rost sa fuga.
Stirea ta bomba ca Roibu fuge in Israel e fumata.
Am eu alta : Poate fuge in Israel sa se intalneasca cu prietenii lui Piperea de la Fortissimo Capital investitorii vostrii strategici israelienii.
Ce zici de asta??? A si inca ceva o informatie care ti-a scapat: Roibu pleaca in Israel sa se vada cu Fortissimo Capital impreuna cu Dan Diaconescu.
BA SPIRACHE PROST AI FOST PROST AI RAMAS !!! NU NE MIRAM CA INCA MAI CAUTI PRIN CANTINA TACAMURILE DE AUR DE CARE ITI POVESTEA CERNEV SI TIBERIU PIRNAIE CA LE-AR FI FOLOSIT ROIBU.
CLOSCA CU PUII DE AUR AI GASIT-O??? SAU AI AJUNS PREA TARZIU SI FUGISE???
VAI DE STEAUA VOASTRA..............
TAMBALUL LU CERNEV ALA AURIT L-AI GASIT???
Poate nu stiai dar si pe astia ca si pe Blanculescu tot Roibu l-a adus, pierderile din ultimul trimestru de la Oltchim sub administrarea voastra tot Roibu le-a facut.
Ba al dracu Roibu el le face pe toate iese si din mormant sa va strice voua schemele. SUNTETI RIDICOLI !!!!!
Tu vorbesti de dragul literaturii, tu agramatul SPIRU HARET care aberezi zilnic si ragai pe aici tembelismele tambalistului tastand pe tableta data de Balan???
Sa fim seriosi !!!
Stirea bomba de mai sus te-a cam pus pe ganduri ??? Si o sa vezi ce mai urmeaza.
Gura pacatosului adevar graieste. Cred ca voi o sa plecati in Israel definitiv asta in varianta ca nu il veti acompania pe Jiji.
Naspa moment. Oare unde o fi justitiarul Tiberius Pirnaie sa mai relateze el cum de data asta devalizeaza Piperea Oltchimu`. Acum nu mai relateaza nimic catelusul Mariei Tudor Pirnaie ca ar insemna sa atace clanul de unde primeste osul de ros.
Spirache mai bine taci ca oricum ce trebuia aflat se stie de catre DNA si va mai iesi la iveala tot mai mult asa ca orice incercare a ta, a tambalagiului si a celorlator "baieti de bine" din echipa Mariei Tudor in frunte cu Francuta DNA de a dezinforma opinia publica nu mai ajuta la nimic.
Zarurile sunt aruncate.