INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA

Alt musafir

/ #8 Foarte bine!

2013-05-10 09:31

Sa se introduca. Suntem cu puteri limitate? Ne ajuta Dumnezeu sau ne ispiteste Diavolul? Numai Dumnezeu poate lua viata? Ok! Cel care ucide este un Dumnezeu? N-as crede. Este ispitit de Diavol? Sa se duca la el, atunci. Sau sa se duca sa isi ceara iertare de la victima. Daca se poate intoarce de acolo, inseamna ca l-a iertat Dumnezeu, sau victima. Cu puterile astea limitate, atat putem face. Cu puteri nelimitate, aducem victima inapoi, sa hotarasca singura ce face cu criminalul. Scuze de cacofonia "face-cu". De ce sa muncesc eu sa stea ei ca imparatii prin puscarii, pe banii mei, iar cand ies sa am sansa sa ma si omoare, doar pentru ca ei nu cunosc alt fel de viata decat pe cea din puscarie, pe banii mei? Sau condamnare pe viata, la munca silnica, nu la stat degeaba. Sunt atatea de facut in tara asta... Pedepsele sunt mult prea blande. Nu e introdusa nicaieri in Europa? Nicaieri in Europa nu sunt atatia criminali si hoti ca la noi, iar daca sunt, majoritatea sunt tot de-ai nostri. Sau sa-i trimitem sa se spele Europa cu ei pe cap? Am scris cam mult, dar am si mai multe de spus...