Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DREPTATE SI ADEVAR

/ #2554 miting spontan ...pe dracu

2013-04-01 09:57

bai fratilor, am fost in strada de marti, vineri la valcea...azi in fata pavilionului... DAR GATA!!!!!!!!!!! atata vreme cat imi dicteaza Diculoiu ce sa strig consider ca nu mai are rost sa ma alatur asa zisului " MITING SPONTAN" De cand a prins Prisacaru glas?????????? sa vorbeasaca oricine din multime DAR NU UNII CARE ATUNCI CAND TREBUIAU SA VORBEASCA AU TACUT!!!!! de ce profita de cei care au iesit sa protesteze??? a nu se intelege ca sunt CERNEVIST ca si ala la cate lepre analfabete are pe langa el nu are credibilitate dar macar el nu sta sa ne dicteze ce sa strigam,ca lozinci stim si noi. SA VINA PONTA, JOS GUVERNU,JOS NADOLU,JOS RELIGVA DIN ERA GLACIARA CALEA, salarii compensatrii, ETC. Am dus in spate atatia ani ARPECHIM-ul dar e vremea sa fim realisti si sa nu mai visam cai verzi.....am ajuns sa ne dicteze UNIUNEA EUROPEANA si uniunea nu mai vrea arpechim-oltchim .... SA NE DEA SALARII COMPENSATORII SI SA-I LASAM PE CEI CARE RAMAN SA -SI VADA DE TREABA,ca si aici PUTINI MUNCESC SI MULTI SUNT CEI PLATITI