Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

EU

/ #2413 Re: Re: Re: vrem raspunsuri :

2013-03-29 15:57

#2411: Alain - Re: Re: vrem raspunsuri :

Domnule  Alain, vă rog să vă controlați limbajul fiindcă nu sunteți pe maidan ; eu dacă scriu aici apoi scriu ca să încurajez oamenii care au „ pistolul ” aproape de tâmplă  și nu să-mi bat joc de ei ( nu știu dv. în ce tabără vă situați  și cine sunteți fiindcă doar vorbiți în pilde și  le răspundeți tuturor la mișto  și vă dați lider de opinie ).  Dacă sunteți de la Oltchim, atunci faceți bine și ajutați cu ce puteți și lăsați filozofia pentru vremuri mai bune . Eu îmi pot permite doar  să vă încurajez fiindcă sunt din alt oraș ( altceva nu pot face ), dar dv.  nu.

În ceea ce privește povestea cu omul de afaceri, am mai scris odată despre asta și am spus clar că la studiourile lui Dan Diaconescu , RTV a făcut o emisiune cu el și acolo a spus cum omul străin de afaceri a fost la el și i-a povestit că l-au lăsat cu ochii-n soare cei de la Oltchim deși el a vrut să le dea 50 de milioane de euro avans pentru marfă. Mai departe, omul a întrebat dacă poate să-l susțină în viitor, pentru că ar vrea să aibă relații de afaceri cu Oltchim-ul.

De asta eu  i-am rugat pe oameni să întrebe conducerea dacă-i adevărat sau nu ; n-am spus altceva .

PS  Vă rog să vă uitați pe internet la emisiunea lui DD și vă veți convinge singur.

PS1 Văd că mai mult mă interesează  pe mine ( un străin ) situația de la Oltchim decât pe mulți alții care sunt direct implicați ; așa că nu mai dați cu noroi în cei care vă susțin și încercați să faceți ultimele -susțin-  ultimele eforturi până nu-i prea târziu.