Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Alain Delon

/ #1603 Asa....

2013-03-05 12:54

Okei - acum e mai limpede !

Bun, din cate stiu eu SLO a fost creeat, a functionat, are un statut care seamana cu o casta in care exista un presedinte pe viata! Practic Diculoiu NU poate fi schimbat nici macar daca dai slujbe la biserici !

Apoi : nu stiu de unde ti-a venit tie ideea cu insolventa, nu are treaba cu ce-si doresc Diculoiu, Cernev, Marian etc. Decizia insolventei a fost luata ca o necesitate, masura extrema de a mai proteja si salva ce se mai putea, si oricum de la Bucuresti...

Pe scurt, lucrurile stateau cam asa (desi am mai discutat) : orice tentativa de capitalizare a Oltchim se putea termina cu actiunile creditorilor menite sa-si recupereze banii. Mai exact : bagai cei 45 milioane eur - veneau bancile si ti-i luau! Legal.

Tot legal, singura modalitate de a impiedica asta era insolventa! Tot in insolventa poti ataca toate contractele facute intr-un anumit fel (in care castigau unii - sper ca nu crezi in continuare ca nu exista asa ceva si ca Roibu e fata mare) ! Insa inca o data o spun : toate aceste chestii se datoreaza politicii manageriale dezastruoase facuta de aceasta masinarie diabolica numita Roibu !

De ce zici paralizare a sindicatului... banuiesc ca la SLO te referi... voi sunteti in continuare o forta de o mie de oameni! De ce nu faceti ceva?

Personal imi doresc un sindicat adevarat, dar, daca tu consideri ca un personaj, precum Diculoiu poate conduce un sindicat adevarat... ce sa zic...