Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-17 05:45

ne am saturat de saracie noi cei multi si de HUZURUL lor a celor care tin de scaun de atitea ani adica a lui ..TRAIANULUI . care se crede imparatul tuturor

Musafir

2014-01-17 05:46

Ni-mi vine sa cred ca un astfel de om este in fruntea tarii. Eu cred in Dumnezeu si, mai cred, ca nimic nu este intamplator. Daca atatia ani si-a batut joc de tara asta si n-a putut fi dat jos, inseamna ca este vina populatiei acestei tarii. Se stie ca gandurile negative atrag energie negativa. Basescu, facandu-ne atata rau , ne-a facut pe noi sa fim furiosi, nemultumiti, sa ne dezbine; sa criticam in permanenta. Deci prin gandurile noastre negative noi il tinem in fruntea tarii. Se mai stie ca iubirea este o forta puternica. Doar trimitandu-i iubire lui Basescu , vom scapa de el.
antena 3

#8728 Un criminal la putere

De ce suntem un popor de "adormiti",cum putem sa acceptam un asemenea "specimen"
9 ani???!!??? DE CINE NE ESTE FRICA ? OARE SECURITATEA ESTE MAI PUTERNICA CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU? Daca este asa ne meritam soarta !

Musafir

Va felicit pentru activitatea care o desfasurati spor la treaba si Doamne ajuta.

Musafir

Timp de zece ani acest personaj ne-a umilit pe fata, n-as mai vrea ca in aceasta tara atat de frumoasa cu oameni atat de buni sa fie batjocorita de un om care ne reprezinta sau ar trebui sa ne reprezinte si care este reprezentatntul de seama al coruptiei din romania in ultimii 10 ani

Musafir

Acest individ nu reprezinta decat interesele mafiei personale...

Musafir

2014-01-17 05:47

Toti cei care l-au sustinut sau apreciat pe Ciclop (Basescu), sunt adversari ai bunului simt, omeniei, onoarei, inteligentei. Nu poti sa il susti decat daca nu realizezi ce lipsa de caracter are : din superficialitata, prostie sau pentru ca si tu esti la fel ca el !!!

Musafir

LASANE LASANE!!! MINCINOSULE!!!! PINOCHIO!!!!FAMILIA BASESCU CU UDREA, BERCEANU, VIDEANU LA PUSCARIE!!!

Musafir

#8734 Re:

#8555: -  

Asa e, va rog sa anuntati presedintele Obama de indata ce numarati aici la final cati spalati pe creier ati avut per romania. Cap patrat de Gadea face numaratoarea, sau el face planton acum si sterge comentariile antivaranilor? Atata imi place cand vad cate un comentariu sters, incat stiu ca la fiecare dintre ele m-a mai pupat Gadea in cur o data, citind ce am scris!

Musafir

SPER SA SE FACA DREPTATA SI SA AVEM SI PRESEDINTI DE ACUM IN COLO CARE TIN SI CU ROMANII INDIFERENT DE CATEGORIE SOCIALA,PENTRU CA NOI IBIM ACEASTA TARA SI NE PARE RAU CE SE INTIMPLA CU EA.

Musafir

#8736 Geo Pop

Acest malefic personaj trebuie inlaturat si pus sa plateasca pt daunele aduse societatii romanesti!

Musafir

poate se simte si pleaca.

Musafir

jos cu el

Musafir

nici oclipa nu am avut incredere in acest om ,nu inteleg cum romanii nu au sesizat cat de periculos,pervers si abil in rau e.

Musafir

2014-01-17 05:48

SINT O AMARITA BOLNAVA CARE FAC DIALiza 3 pe saptamina va urmaresc zi de zi si ma crucesc cite pot auzi pai coruptia pleaca de la Basescu.

Musafir

2014-01-17 05:48

HAI ROMANIA! LIBERTATE! JOS CU PRESU...!

Musafir

2014-01-17 05:49

BASESCU PRINS IN CORZI CU FII/SA IOANA ,DEVINE NERVOS SI ATACA CA UN BEZMETIC. DACA SE STIA NEVINOVAT ,NU AVEA MOTIV SA SE ENERVEZE.. MARE NEMERNIC ACEST BASESCU . SI CAND TE GANDESTI CA 5,3 MIL. DE ROMANI L/AU VOTAT, DOAMNE!

Musafir

Acest individ a reusit sa fractureze grav societatea romaneasca. Romania este la ora actuala ca un imens teren de fotbal cu doua tribune care se huiduie reciproc... Vor trece multi ani pana cand aceasta fractura se va vindeca si vom putea reintra in normalitate !

Musafir

Ne-am săturat de atîta bine ce ne-a dorit și cît ne-a facut acest DUȘMAN al românilor.Sa plece urgent de la Cotroceni pînă nu este prea tîrziu. In ultimă instanță, UN REFERENDUM concomitent cu primul tur de scrutin la alegerile pentru președinte, garantat va depăși pragul din actuala Constituție.Nu este imposibil și nici ilegal.

Musafir

...

Musafir

Trebuie cat mai curand pana nu ingroapa tara in mizerie.

Musafir

2014-01-17 05:50

Respect pentru tot ceea ce faceti... mai devreme sau mai tarziu eforturile dumneavoastra vor fi rasplatite.

Musafir

2014-01-17 05:50

Numai gandul ca din banii mei putini trebuie sa-i platesc acestui individ utilitatile ca el si familia lui sa beneficieze de confort pentru tot restul vietii lui ma ingrozeste. Vreau sa plece astazi definitiv din viata noastra. Daca s-ar putea sa plateasca pentru tot raul facut poporului as fi satisfacuta dar, ma multumesc si cu gandul ca nu o sa-l mai vad niciodata. Impreuna putem sa reusim.
Hauti

#8749 Sa plece fiara hidoasa, vicleana, mincinoasa ...

2014-01-17 05:51

Parcursul politic al presedintelui demis, releva nepasarea sa pentru poporul roman, Romania, amici, adversari...Manevrele sale ascunse la vedere au unicul scop al bijnitarului ipocrit, care face tot ce poate, doar sa ramana frate,  in frunte la bucate. Nu lupta cu coruptia, nu are acest tel, o face din invidie pentru cei mai destepti si mai realizati financiar ca el. In fruntea Romaniei Basescu-i negustor, o vinde miseleste spunand ca ocroteste. A amanetat tara, ca doar e negustor, a vandut la bucata al nostru viitor.  Basescu este tare, ne scoate la mezat si umfla punga Ioanei cat mai e sef de stat.  Ne-a vandut viitorul spunand ca ne salveaza, o face si acuma,  mereu ne denigreaza.  O face din rarunchi, ca poate se salveaza, ne minte acum zilnic si ne manipuleaza. Se plange des la PORTI, o face chiar cu spor. Dar eu am observat, a pierdut un motor, este exasperat, elicele nu bat. 
Nu ne mai aburi Basescule cu tot felul de ineptii sinistre, asa cum iti convine, ca nu mai tine.  Nu intelegi?  Frica si disperarea te indeamna?  Iti este teama?  Te scufunzi in propriul noroi si vrei sa ne tragi si pe noi?  Ai distrus  flota noastra, asa ca un pirat, abandonata-n porturi ori ai amanetat, apoi te-ai repliat pe nava Romania, e nava amiral nu e pentru samsar. Acum in ceasul 12:00, "ascuns" la carma navei, ai inviat actorul, joci tare la pupitru sa te creada poporul, si spui ca il iubesti, dar fata ta arata ca il dispretuiesti.  La masa verde, in mod rusinos si las, ai ramas presedinte, asa ca ia aminte.   Romania nu s-a nascut, nu va muri  si nu se va scufunda cu tine.  Romania a inceput si se va face bine. Intelege ca, acuma te desparti de oameni curati, de cei sacrificati, doar de dragul puteri si de gustul averi.  Degeaba mai incerci acum sa ne implici. Tu tragi in jos cu tine Papicii si amicii. Ce zicii?

Unde va incadrati?

Demisia nesilita este apanajul celor cu demni, verticali, curati, onesti, responsabili- oameni cu principii sanatoase...

Demisia silita va este potrivita

Musafir

2014-01-17 05:51

Nu nu mai demisie si puscarie