Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-22 19:17

Acest om (e mult spus ptr presedintele basescu, nu merita sa incep cu majuscula) pe care l-am votat sperand la o viata mai buna ptr copiii mei este un impostor, fatarnic, razbunator si lipsit de umanism, ''tatăl" celor care iau mită sub acoperire, fara să-si manjească mainile! Sa-i fie rusine lui si celor care vor sa ajunga in Parlament, chipurile ptr a face ceva ptr binele neamului, niste DEMAGOGI!
DEMISIE BĂSESCU

Musafir

2014-01-22 19:28

Basescu tre sa se care in minutele urmatoare. Acest om este un ne-roman daca ma pot exprima asa.A facut enorm de mult rau acestei natii si asa napastuita si discriminata oriunde mergi in lume. A inveninat o tara intreaga, a facut sa troneze apartenenta politica asupra oricarui criteriu de departajare, un lucru extrem de deranjant.

Musafir

2014-01-22 19:30

Ca cetatean acestei tari ,doresc demisia presedintelui Basescu, care incearca sa ne prosteasca pe toti si sa adreseze cuvite jignitoare si sfidarea tuturor romanilor,impreuna cu fiicele lui, care in cativa ani s-au imbogatit pe munca noastra. Eu am 32 de ani de munca si nu am reusit sa-mi fac decat un apartament si asta in 1976, iar ca sa-mi rezolv problemele de sanatate si unele nevoi personale, m-am imprumutat la banca unde pe o perioada de 7 ani am platit pentru 10.000 lei 32.400 lei, o dobanda de 22.400 lei,Baseasca plateste la fel.

Musafir

Demisia.....
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#35580 Re: Re: basist = prost

#35577: -

A DISPARUT POZA CU LIKURILE LUI GHITA CIOBANU DE CAND AM SPUS CA ARE MAI MULTE DECAT BAS.

ATAT DE PROST ESTE POSTACUL BASIST CE PUNEA POZA !!!   :)))

ghita ciobanul are mai multe likuri decat basescu !!!

basistii sunt si putini si prosti !!!

basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))

basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam !  :)))

Musafir

2014-01-22 19:34

Cred ca acesti 10 ani sunt cei mai negri ani din istoria Romaniei,am trait 38 de ani in perioada comunista dar asemena abuzuri nu am vazut .Pacat ca nu se face un control psihologic la candidati la presedentie .Este un om bolnav grav care nu mai tine minte ce a spus cu citeva ore mai inainte .Este o rusine pt toti cei care lau votat .

Musafir

2014-01-22 19:35

Cu siguranta ca presedinte nu este influentat de aceste petitii, cunoaste exact procentii din populatie care sunt deja scarbiti de el. da probabil ca pentru el, si sustinatorii lui acum nu mai exista decat un singur tel, de a merge cu nesimtire pe drumul lor. Un singur lucru doresc sa'l precizez - mai ales pentru sustinatorii lui: NU VA VOM UITA !! Nu pentru ca nu v-a obligat nimeni sa faceti ceeea ce faceti. Iar pentru Europa? Hm.. un vot in minus la Popularii Europeni, ce ziceti? Dar de 10 milioane de voturi in minus mey "Popularilor"?

Musafir

2014-01-22 19:39

Oricum ati dao,Basescu a fost este si ramane un supersecurist al natiunii romane,un individ care s-a folosit de toti oamenii politici -si nu numai-existenti in jurul sau,oameni care din diferite motive ,uneori inexplicabile AU CEDAT SI S-AU SUBORDONAT TOTAL IDEIILOR LUI. A REUSIT SA SANTAJEZE-PRIN ORICE MIJLOACE POSIBILE- INTREAGA CLASA PO;ITICA DAR SI MAJORITATEA INSTITUTIILOR STATULUI PE CARE PUR SI SIMPLU LE-A SUBJUGAT.
TOATE,AU INSA UN SFARSIT.
CINE SEAMANA VANT CULEGE URAGAN A VENIT VREMEA CULESULUI.

Musafir

2014-01-22 19:40

Un tip-acum chiar nu mai are importanta care- a scris intr-o publicatie urmatoarele :"Poate că România merita omorâtă şi nimeni până la Băsescu n-a observat această trebuinţă istorică.
Ei bine, el a reuşit.
Iar dacă muribunda mai mişcă un pic, în curând îi va face de petrecanie !
Nu credeti ?
Contaţi pe el !"
Pot doar sa adaug - ce sa cer de la un "gagauz" - prin mama ?
Astia de cand se stiu, au fost ca "musca in ochiul boului" - "asezati" de asa natura, sa poata sa-ti bage mana in buzunar...si apoi sa strige hotii !
Si daca nu credeti - vizionati din nou - melodia celor de la Parazitii - De as fi o zi presedinte - si veti avea "tabloul" complet al celui care a fost "presedintele tuturor romanilor"( ma intreb cand ?) si - actual - GUVERNATOR DE ROMANIA !

Musafir

2014-01-22 19:43

Felicitari,Ionut Cristache ! Felicitari,Antena 3 !Cred ca veti reusi voi ce nu au putut face politicienii adormiti din scunele lor parlamentare !

Musafir

2014-01-22 19:44

EXTERMINATI CLANUL BASESCU. EXPULZATII DIN TARA. STERGETILE URMA. SI PE CEI CE IL SUSTIN IN CONTINUARE,DIN TARA SI DIN AFARA TARII. APROPO DE CEI CE TRAIESC IN DIASPORA,SA VINA SA TRAIASCA IN TARA LOR ,SI SA VADA CU OCHII LOR,SA SIMTA PE PIELEA LOR CEEA CE A PUTUT SA FACA CLANUL BASESCU. NU DOAR SA ISI DEA CU PAREREA DE AFARA CA ESTE TIMPUL PENTRU O SCHIMBARE SI SA IL VOTEZE SI APOI NOI SA NE CHINUIM CU "ELLLL". VENITI SA TRAITI CE AM TRAIT SI NOI SI DUPA ACEEA SA VOTATI UN ALT ""DICTATOR"".

Musafir

2014-01-22 19:44

sunteti super tari
dar veniti si in TARGOVISTE sa vedeti ce face primarul pdl din acest oras

Musafir

2014-01-22 19:45

va dati seama daca nu s-a putut abtine in conerinta de presa,ce s-ar fii intamplat daca se intalnea cu jurnalistul la un colt de strada,mai pe intuneric?sa plece in plm!!sa nu mai auzim de el!

Musafir

2014-01-22 19:46

Aveti putintica rabdare. In loc de comentariu,nu peste mult timp o sa folosesc.....VOTUL MEU !!!

Musafir

2014-01-22 19:51

Cat de nesimtit poti fi daca nu demisionezi dupa un scor de 9/1 ??????
De ce JURISTUL ZEGREAN dupa lovitura de stat data nu a fost anchetat pentru fals si abuz in serviciu?
Cum ar fi ca un judecator sa intre noaptea in tribunal si sa dea sentintele de unu singur pentru a doua zi (fara avocati procurori si ce mai e la o sedinta) iar acestea sa se aplice el ramanand fara o cat de mica sanctiune si profesand mai departe ?

Musafir

2014-01-22 19:53

Sunt profesor pensionar cu o vechime in invatamant de 39 ani cu o pensie de mizerie si ma straduiesc ca lunar sa- mi achit facturile . Am doua fiice , amandoua au absolvit cate 2 facultati si amndoua au rate la apartament . Ne simtim umilite ca dupa niste ani de studii si munca sa vedem ca altii sunt ocrotiti de legile acestei tari , ne persifleaza si cinic , ne plang de mila atat noua cat si acestei tari pe care o vad pe marginea prapastiei .Ajunge ! Demisia doamnelor si domnilor corupti .

Musafir

2014-01-22 19:54

Speram cu totii intr-o rezolvare caci asa nu se mai poate.
Este total INACCEPTABIL!

Musafir

2014-01-22 19:57

Romanii mai iubesc Romani.
Se poate!

Musafir

2014-01-22 19:59

Respect maxim pt. intreaga echipa de la antena 3...va admir curajul.Pe tovarasul asta care se crede presedinte,nu doresc in anul acesta decit sa i se intimple aceleasi lucruri rele pe care le-a infaptuit asupra multor persoane,sa se faca dreptate,eu refuz sa cred ca specimenul asta o sa continue sa faca atita rau si anul acesta,si sa nu poata fi atins de aripa justitiei...ma rog la D-zeu sa nu mor pina atunci.
Daca pe Ceausescu l-au omorit,ce pedeapsa ar trebui aplicata acestui impostor si cu adevarat securisto-comunist,pt. ca sint sigura ca inca profeseaza,din moment ce a comis atita rau,si inca o mai face...e chiar intangibil?Ma rog la Dumnezeu sa va apere si sa va dea forta sa rezistati in continuare,sinteti singura tv. care aveti acest curaj si demnitate,va iubesc din suflet,si imi pun speranta nu in u.s.l,pe care i-am votat ,avind aceeasi speranta ca o sa ne scape poporul de nemernicul de la conducere.Multa sanatate si forta sa luptati cu entitatea aceasta negativa...va iubesc mult,si nu sant singura..Respect!

Musafir

2014-01-22 20:00

Pe cand o petitie sa inchideti televiziunea asta de spalat creiere?

Musafir

2014-01-22 20:03

"A început sfârşitul". "Băieţii" se pregătesc să treacă de partea puterii.Urmare acestui fapt vor face "scăpate" multe dintre golăniile (hoţiile) acestui "DERBEDEU POLITIC". (expresia nu-mi aparţine). În curând va deveni locatar la "nr.9" şi-l vom vedea împingând, nu trăgând şoşonul. În final o sugestie: după terminarea semnării petiţiei, stabiliţi o dată când semnatarii petiţiei să fie prezenţi la Cotroceni. Vom fi mai mulţi decât semnatarii acestei petiţii. Nu toţi au internet.

Musafir

2014-01-22 20:05

daca ne unim ,reusim sa scapam de el,jos cu el!

Musafir

2014-01-22 20:06

Basescu nu a facut altceva, decat sa continue activitatea sa de bisnitar si de oprimare a semenilor (vezi obligarea unui subaltern sa-l duca in spate), din timpul marinariei. El trebuie demis si adus in fata unei justitii autentice. Culea
samponu' pentru creier

#35599 Re:

2014-01-22 20:08

#35595: -

Exista vreo doua petitii care se refera la necesitatea inchiderii Antenei 3, de ce nu mergi acolo....iti place mai mult compania noastra?.....zau ca nu meritam, suntem asa de spalati pe creier.....

Iar daca ti-e lene sa te duci un pic mai jos, la acele petitii despre care iti vorbeam, poti sa te alaturi gastii de cretini care posteaza in petitia noastra cu nume de genul dfghjkl345.....pline de miez si de dimensiunea creierasului lor.

Ce mai, daca nu v-ar ingrijora numarul celor ce semneaza aici, nu ati recurge la asemenea metode de doi bani....poate trebuie sa incercati cu niste pastile anti-ciudă.

Musafir

2014-01-22 20:18

Sa se duca mai repede la parnaie si sa ne lase.