Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-19 06:04

Un gaozar care n-a lovit copilul nici cu piciorul nici cu pumnul in plex, rusine Dinu Patriciu pixelul albastru, - Sa traiti bine !, Eu le-am facut o urare si ei au crezut-o, dottore, Ha, Ha, Ha, 25% din pensii si salarii, Eu te-am facut chestor, Unde e Antena 3 ? Securistul turnator de Voiculescu, tiganca asta imputita, 18:30, Cu-cu, Cu-cu.

Musafir

daca poporul care l-a ales in mod "democratic" pe acest presedintec nu il mai doreste la sefia tarii, si militeaza acum pentru o schimbare, parerea mea e ca ar trebui sa ne lase si sa plece singur de la Cotroceni

Musafir

este cel mai prost presedintepe care la dat aceasta tara.sa plece cit mai repede

Musafir

2014-01-19 06:06

Sa ne lase ca ne-am saturat.

Musafir

2014-01-19 06:07

este insuportabil si imi este scarba sa-i pronunt numele
Je

#28406 Internet

V-au bagat internet la Vaslui bai fomistilor?
Ati auzit si voi ce e aia petitie? :))))

Musafir

Pacat de toti anii trecuti de la revoltie daca permitem oamenilor de teapa lui Basescu sa ajunga in functii de conducere. Probabil ca dusul rece suferit in perioada Basescu o sa ne maturizeze politic, si o sa ne responsabilizeze in momentul votului.

Musafir

2014-01-19 06:08

Ce poate fi mai "democratic" sa fi ales cu 5 milioane( cu tot cu voturile de la Paris) dar sa nu poti fi demis de 7 ?
Heil Hitler

#28409 "Treziti-va"

2014-01-19 06:12

"TREZITI-VA" oameni buni. Nu vedeti ca toti politicienii nostri de dupa 89, hoti de tara, ne-au furat toata tara, au vandut tot, au inchis toate fabricile. Voi stiti ca si acum, cand noi vb aici, astia vand o parte din Transgaz, o parte din Transelectrica, vor sa vanda Oltchimu, vor sa vanda CFR. etc...Voi stiti ca pe noi si anul acesta, cu toate ca nu e zapada, ne costa 4000euro/km dezapezirea, cand in Finlanda e 1000euro.

Jumatate din forta de munca a plecat in strainatate sa spele la cur babele, sa le culeaga capsunile si portocalele, am ajuns sclavii lumii.

Treziti-va. Nu intelegeti ca toti politicienii nostri, doar se rotesc la furat tara

Si de ce ei ne fura tara? Pentru ca nimeni nu ii deranjeaza. Ne-au dezbinat, impartindu- ne in iliescieni si anti-iliescieni, in basisti si anti-basisti, ne-au redus la tacere, fiindu-ne frica sa vb si in familie, ne injuram ca chiorii intre noi, in timp ce ei chefuiesc impreuna.

Oameni buni, hai sa ne unim, sa iesim in strada cu sutele de mii si sa le spunem politicienilor ce vrem noi si ce trebuie sa faca ei pentru tara, si nu doar pentru ei sa faca. Ia sa vedeti ca nu or sa isi mai faca ei de cap, sa vanda tot, sa fure tot, daca o sa ne vada pe toti in strada.

"Treziti-va" o data. Nu intelegeti ca ei "chipurile" se cearta intre ei. De fapt ei astfel ne manipuleaza si ne tin dezbinati, impartiti. Nu intelegeti ca ei vor sa ne tina needucati, saraci si prosti, pentru a ne putea manipula (a ne prosti cu o galeata sa ii votam). Vor sa prosteasca si sa pacalasca lumea, spundu-le ca ei "dau" nu "iau" ca altii, si vezi Doamne ce buni sunt ei; ca ei dau nu stiu ce ajutoare sociale, ca va pacalesc dandu-va nu stiu ce sarmale si fasole. Nu domnilor, nu sunt deloc buni prin asta, ca nu dau nimic din banii lor, tot din banii vostri dau. Ei doar vor sa va pacaleasca si sa va castige simpatia si votul pe banii vostri. Ca sa va dau un exemplu: e ca si cand eu fortez pe unu sa imi dea 1000Ron ca altfel il bag la inchisoare ca nu se supune, dar vezi Doamne ce baiat bun sunt si in buzunar bag decat 500Ron, de restul de 500Ron il cinstesc cu o tuica si o sarma.
Nu intelegeti ca ne mint ca noi nu suntem in stare sa muncim ca italianu, ca spaniolu, si de aceea noi trebuie sa avem salarii mici. Alta minciuna de a lor e ca altii de afara ne conduc, astfel scuzandu-si ei furaciunile. Cei de afara nu ne pot fura fara complicitatea lor .I-ati vazut pe vreunul din ei protestand la portile fabricilor pentru a nu fi vandute sau taiate pentru fier vechi. Din contra ei sunt disperati. Nu stiu ce sa mai gaseasca de vandut in tara asta, sa isi ea si ei un comision. Ar vinde-o si pe masa, daca ei ar castiga ceva din asta.

Trebuie sa ne unim si sa le explicam copiilor si oamenilor ca nu e bine ce fac politicienii nostri actuali.

Hai sa ne unim si sa iesim in strada sa le spunem noi ce trebuie sa faca, nu sa isi faca ei smenurile.

E singura noastra sansa...

Musafir

2014-01-19 06:14

Tot ce face aceasta fiinta e impotriva tarii : trafic de influenta, abuz in serviciu,subminarea economiei nationale, etc.
Acest MITOMAN face orice doar pentru interesul personal distrugand tot ce atinge.

Musafir

2014-01-19 06:14

Numai un om disperat de vinovat are asemenea reactii.
Mai buna confirmare nici ca se putea.
Stie el de ce este disperat.
Nu are sens sa plece acum.
Tot mai spera ca o sa scape.
Un hot dovedit trebuie sa plateasca.

Musafir

2014-01-19 06:15

Sa se ducă dracului hotul asta nenorocit,a distrus tara si pe noi .inteleg ca sunt cetățean de rangul doi pentru ca ma uit la antena 3 , deci mars afara javra ordinara

Musafir

2014-01-19 06:16

durerea mare este ca nu se arata nimic bun in zare!!! aratati-mi ce puneti in locul acestui matelot!!! un om serios, integru,cu dragoste de tara,cu mindria de a fi roman,bataios cu strinii care ne comduc ca pe o turma imbecila, moi fiind si inteligenti nativ si cu mult bun simt,un popor prost de bun!!! Astept propuneri decente de adevarati romani!! un exemplu, zalauanul nostru DOMNUL CIOLOS DE LA AGRICULTURA

Musafir

#28414 Re: "Treziti-va"

2014-01-19 06:18

#28409: Heil Hitler - "Treziti-va"

incet cu vaca de kobe ca ti-a plecat vaporul.

Musafir

2014-01-19 06:18

NE-AM saturat de acest MOJIC ,care ne este Presedinte.TRAIASCA USL !

Musafir

2014-01-19 06:21

Daca nu ajunge sa plateasca pentru ceea ce a facut cat timp a detinut diverse posturi si functii, o sa se constituie intr-un bun exemplu care sa fie urmat de generatii intregi de romani pentru a iesi din situatia asta economica. In final nu stiu daca ar da rau pentru noi, pentru romani lucrul asta. Mai ales dupa ce toata Europa pune semnul egal intre rrom si roman
Dictator

#28417 Dictatorul Basescu

2014-01-19 06:21

Pai ce fel de tiran e Basescu daca ne lasa sa mancam rahat despre el aici si la antenna 3?
Pai suntem dictatura sau nu mai suntem?

Musafir

2014-01-19 06:22

as vrea ca dupa caderea lui.toti membri familiei sa fie deposedati de averi si lasati sa o ia de la zero in tara pe care basescu o va lasa,sa vedem atunci daca o sa mai fie europarlamentari,sau insi cu mare succes in afaceri

Musafir

2014-01-19 06:23

FELICITARI DOMNULE GADEA TINETI-O TOT ASA!

Musafir

2014-01-19 06:24

Vreau reintoducerea pedepsei cu moartea si modificarea articolului din Constitutie care defineste tradarea de tara.

Musafir

2014-01-19 06:24

Baasescu nu stie ce inseamna sa nu ai ce pune pe masa.......rusine tuturora celor ce ne conduc si ne duc in prapastie

Musafir

2014-01-19 06:25

totusi am o intrebare retorica?..cum sa demiti un demis...pai mai frati romani domnul(tovarasul) basescu a fost demis acum un an -ca securistii l-au tinut tot acolo e altceva,dar in fapt el a fost demis de cetatenii acestei tari!

Musafir

Eu personal de la referendum nu mai am resedinte in ROMANIA

Musafir

Imi este rusine cu Basescu!

Musafir

#28425 sa traiasca,sa-nfloresca S.U.A. !!!!

Intr-un stat unde interesele SUA sunt evident antiprezidentiale 8 milioane de voturi contra ar fi adeverit ca acel presedinte nu este dorit (precis era catalogat dictator ).
La noi unde SUA au de asemenea interese sa instaureze statul de drept,democratia autentica,apararea puterii judecatoresti (evident probasista) etc. 8 milioane de voturi contra presedintelui sunt de natura bolsevica,destabilizatoare si de neluat in seama....!!!!!????
BRAVOS NATIUNI....!!! HALAL SA NE FIE LA TOTI...!!!!
Totusi, dragi compatrioti romani nu disperati si cu totii sa mergem la toate scrutinurile electorale viitoare dar hotarati sa nu mai dam votul celor care ne-au mintit in fel si chip in anii dupa l990.Mai putem salva multe in tara nostra (inteligenta , patriotismul,spiritul curat si mai ales credinta in DUMNEZEU )dar toate acestea nu pot fi salvate decat prin participare activa , a fiecaruia dintre noi, la viata sociala si politica (chiar daca 24 de ani ne-a dezamagit) a ROMANIEI NOASTRE !!!