Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-18 00:27

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-18 00:28

Musafir

2014-01-18 00:29

Qiorule, du-te-n qizda mătii cu tot neamul tău de hoți. Pe prostituata aia mică ai făcut-o europarlamentar, și este analfabetă, pe aia mare ai făcut-o notar, și i-ai dat GAZPROMUL. Nu au niciun merit, ambele sunt niște matracuci
In urmatorul DEX: basist = prost, persoana ce nu gandeste...

#21954 Re: Re: basist = prost

2014-01-18 00:30

#21952: Agatha Kundri Memete - Gadea Presedinte

ptr. dumneavoastra doamna basista : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia !   :)))

basistii sunt in moarte clinica, ar trebui sa-i ajutam !   :)))

Musafir

GHICI GHICITOAREA MEA CINE PLEACA?

Musafir

#21956 Re: Gadea Presedinte

#21951: Antena 3 - Gadea Presedinte  

CAP PATRAT SAU MAI DEGRABA CUBIC VA FI EVENTUAL PRESEDINTE DE COCINA

Musafir

2014-01-18 00:31

Vant din pupa!Noi ii dam vant,altii pupa!

Musafir

2014-01-18 00:31

DEMISIE ,DENISIE, DEMISIE,DEMISIE, ROMANI UNITI-VA SI DEMITETI DEMENTULLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!

Ghita si comPetitia

#21959 Re:

2014-01-18 00:32

#21943: -

Da, se poate face referendum daca se strang 250000 de semnaturi pe care semnatarii confirma cu numar de buletin. Daca a votat cu 1-0 maini si 100 de IP-uri ca si mortii din Teleorman, nu merge. Dar cum vad mai multi romani cu internet si care vor jos basescu acum, nu sunt mai multi de 100000. Poate gresesc dar petitia imediat are 48 de ore.

repatriat

#21960 Subiecte legate de aceasta Petitie

2014-01-18 00:33

1.informati pe romani: Press Meeting al emisarului Nuland, cu presa romana, gasiti pe site ambasada americana (eu nu cred pe Basescu, nici nu m-am considerat informata ca roman cu ce am aaflat public dupa cele 2 meetings avute de ea cu demisul presedinte apoi cu seful MAE care ne-a si tradus. Ca traitor 18 ani si vorbitor de americana, si ca dublu cetatean dar roman-nascut intors in patria mea (la doar 42 ani scapata din puscaria comunista cu o bursa scurta profesionala nominala europeana FEBS aplicata la Paris, pentru care nu am primit viza de iesire 3 ani, eu nefiind pcr-ist) vrut sa citesc pe emisar in americana.Am cautat pe net, si am gasit ce va recomand. Traduceti corect acele(total 8) Q ale Presei si A ale sale si informati acum pe romani, langa Petitie, sa afle romanii ce ea a raspuns exact legat de Libertatea Presei, legat de Independenta Justitiei, si a repetat in ambele A, Rolul romanilor ca cetateni sa lupte continuu pentru libertatea presei singura care ii poate tine informati si pentru independenta justitiei--Presa Libera si Judiciar Independent, ambele esentiale adevaratei democratii. Legat de 3 Q puse de Presa -vadit partinic si insistent referitor la Conflictele Interne din Guvernamant (inteleg, in el, incluzand ambele institutii-Guvern si Presedintie) emisarul a raspuns clar si repetat ca nu e treaba sa sa se implice in Dezbaterea Interna, ca nu acolo e locul sau, aici in Romania. Citez pe emisar:A1 " Presa Libera e esentiala pentru calitatea si integritatea democratiei, presa libera e cum cetatenii tarii inteleg si au transparenta in ce fac ai lor reprezentativi )alesii); Relatia Guvern-Media tb. sa fie deschisa si libera si transparenta , ca ei (US) au o lunga determinare aici sa suporte presa libera si vor continua sa faca asta". A2 " (legat de cazul condamnat A.N ex-PM, si Q directa daca crede ca dezbaterea ar afecta legea in RO...a spus "Nu evalueaza cazuri individuale, asta nu e locul US. Ce ar spune e e ca precum presa libera e element esential unei deocratii puternice, vibrante care ofera cetatenilor, o justitie independenta e esentiala unei democratii puternice, predictibile, si echilibrul in interiorul unei guvernari e esential unei democratii puternice. E ingrijorator cand politicienii si un partid decid sa chestioneze suporturile independente din judiciar. Deci e ceva ce ei urmaresc in lume, cetatenii Roamniei au luptat greu pentru dreptul de a avea un Judiciar independent. Au facut mari pasi in directie in special in ultimii 5 ani, asa ca ea ar urgenta pe toti Romanii, fara importanta ce partid sustin sau unde locuiesc in tara, sa lupte din greu spre a proteja si apara independenta Judiciarului lor si a-l tine departe de politica".
Introdusa de Presa prin "acum 2 luni (vizita dela Washington) PM Ponta a promis ca va respecta legea si independenta justitiei, dar au fost incalcate, au fost unele schimbari, incercari de a promova noi legi care pot afecta justitia si ajuta politicienii sa evite a fi investigati, sau chiar a fi eliberati din inchisoare", la Q5 "Care ar fi consecintele acestor legi daca ar fi adoptate, in termenii legaturilor dintre Romania si US?". Raspunsul A5 " Crede ca au fost foarte clari-Ambasada a fost la acel timp, privind ingrijorarile lor. ....toate aceste subiecte sunt vitale parteneriatului strategic al lor, fie ele in sfera securitatii, economica, sau a democratiei/aplicarii legii....au avut asigurari dela Guvernamant cu privire la intelegerea sa a reactiei internationale la aceasta runda de evenimente dar e foarte importanta ca cetatenii Romaniei insista pe aplicarea legii si insista pe transparenta si buna guvernare".
La Q6 pe legea Amnistiei/Iertarii inca pe agenda "Cum priveste la aceasta lege si ar putea fi vreo reactie dela US daca adoptata?". A5: "Din nou nu intentioneaza sa intre in procesele interne aici. Crede ca a fost foarte clara despre cum privesc ei aceasta la acest timp. A fost succinta in cele 24 ore despre viitoare variante potentiale, si nu e totul clar ce traiectorie de viitor e aici, dar crede ca trebuie sa fie o dezbatere franca si deschisa despre importanta transparentei, despre importanta legii spre a merge inainte". La Q7 legata de "..Drumul european al Rep.Moldova...Cum oficial ambele tari au facut declaratii pro si contra o posibila uniune". A7: "US suporta suveranitatea si integritatea teritoriala a Moldovei si dreptul Moldovei de a alege al sau viitor propriu". La Q8 "Si Mesajul major catre Guvernamant a fost?". A8: "US doreste cea mai puternica posibil, cea mai curata posibil Romanie (ca) sa continue sa fie cel mai mare aliat al lor aici in Europa si pe glob".
Deci am avut dreptate sa nu-l cred pe demis care a speriat pe romani seara dupa meeting, n-a pomenit nimic ce importanta ni se dau noua romanilor sa luptam impotriva raului din tara. Care nu e doar la Cotroceni! Ci si la Guvern, Parlament, Justitie ( socantele raspunsuri date presei azi de chiar sefa ICCJ), la CCR (sef sa judece Constitutia pus unul niciodata judecator), la CSM (ajuns condus de un pus procuror, demisul participand la alegerile recente, Parchet (ajuns doar DNA), Procurorii facuti magistrati, cind ei doar trebuie sa apere Statul-ca institutii de raufacatori, cercetand si trimitand dosar Instantei sa judece fapta-bine documentata,nu politic. Pe scurt,si in 2014 tara are stat comunist-securist-la care adaugat si-mafiot, noul tel al politichiei-aceeasi la cap si in 2013, necum nu are tara stat de drept! Ca sa priceapa realitatea toti romanii, voi Presa trebuie sa atingeti ca teme documentate toate lipsurile statului, nu doar-demisul, ca tema.
Eu am scris peste tot, dur dar civilizat exceptie demisului cind s-a victimizat public "sa i se spuna ce rau a facut el ca sa fie demis-2012?!"(am scris, a calcat Constitutia guvernind, singur, direct din palat,cu guvern in palat din consilieri, plus anuland parlamentul-pdl majoritar; ca s-a crezut presedinte ales peste ocean (dar calcand si acele legi, el avand si Banul Public la dispozitie, nu ca acolo), ca Romania e republica semi-prezidentiala cu 2 functii majore-presedinte si PM; ca fictivul pus-PM Boc doar ii repeta public si ii punea de legiferare prin Asumare de Raspundere a Guvernului, ce deja el ne urlase public ca isi dorea cu romanii, iar guvernul Boc facut inexistent; ca a condus-guvernat ca un dictator- asa condusese Hitler singur dictind vreri proprii, proptit de doar ai sai cativa, si doar prin OUG-uri si HG, anuland parlamentul si in final ducindu-si tara la dezastru, si Europa si globul). Am scris si ambasadorului american cind ne-a ordonat public "sa-l lasam pe demis in pace" (ca se baga in treburile interne ale romanilor, facand rau si propriei tari, nu doar romanilor, ca eu acolo am invatat democratia, in timpul liber lasat de profesie urmarind institutiile democratice (nu talkshow-ri ca romanii in tara, si azi 2013 , ca institutiile statului nu fuctioneaza); urmarind Justitia cind decidea o cauza intens mediatizata pina la verdict; Parlamentul politic colorat (Congres) unde partidele se luptau discutind legi mediatizate intens; la conflictele pentru buget apoi buget/proiect propus intre Congres (reprezentanti ai statelor, nu alesi direct, ci numiti de parlamentele alese direct ale statelor) si Presedinte (ales direct dar complex, in stat federal-si prin Constitutie acolo-republica prezidentiala devenit automat si PM cu drept la guvern propriu (astfel facut responsabil si de guvernare, nu doar de condus tara ca ales direct; acolo Congresul aproba bugetul Guvernului= al Presedintelui-si PM, apoi buget(banii) pentru fiecare proiect propus de presedinte). Am scris si CE, intreband pe Barosso ii place ce ne face acasa sustinutul sau-demisul nostru. Am scris si ppe-numeric doar majoritar in PE, intrebandu-i le place agentul lor-demisul nostru ce ne face acasa dupa ce proptit in scaun si noi milioane de vointe anililati ca cetateni in propria noastra tara din Iulie 2012 (pina azi Ian 2014, mai rezistam pina in Dec. 2014?!); acum demisul nu mai e prima-poza in site-ppe, oare nu le mai e primul agent pentru mesaje aduse inapoi acasa?); i-am intrebat, le place ca ei-ppe conduc UE numeric asa tinand-o in criza ec.de 5 ani; ca mie european nu imi place ce ei ppe fac Europei doar ca numeric si-au pus sefi peste fiecare institutie europeana majora; si am intrebat ppe- ale cui interese apara, daca pe glob au grupelnite-membre dela pensionari, la pdl, la pntcd,la udmr deci de varia interese, si s-au infiintat undeva pe glob candva in sec. 20. Am scris si lui Ponta, ca romanilor ne e evident el e un pusti pus de o gasca ce si-l vor doar manager vorbitor public al vrerilor lor, cu romanii; si sa nu uite ca e unde pus si cu votul dreptei pe care evident noua a anihilat-o daca nu aud de economie cind tara in criza economica. Si lui Antonescu, sa nu mai ceara vot romanilor de dreapta cind el guverneaza glasuind public "Ponta guverneaza, nu el"; ca noi nu am votat USL pentru ca PNL sa se relaxeze cind tara in criza economica si romanii ingrijorati.

Dar....multi romani nu stiu inca nimic despre democratie. E rolul Presei sa educe publicul roman, punind de talkshow-ri si pe teme-institutii, democratie, rolul cetatenilor, etc. Nu le stiti nici voi, invatati-le, ca apoi sa educati publicul,astfel progresul tarii sa fie mai rapid daca romanii se implica si ei ca cetateni informati. Asa vor vota cu mintea nu cu spaga, vor cere democratizarea institutiilor statului, vor trage la raspundere pe ales dupa vot, etc. Deci va fi mai rapida infiintarea statului-de-drept si in Romania. Romanii nu mai pot astepta alti 50 de ani, dupa alti 68 deja pierduti (1945-azi) ca sa aiba din nou institutii statale. Atentie, citi stiti ca tara distrusa dupa '90 exact ca dupa rasboi, prin aceeasi metoda doar ca atunci dela Privat-laq ei stat, acum dela ei-stat la ei-privati. Atunci fabrica si moara chiaburului cu 60 ha din satul meu puse jos, in 15 ani din prima mai erau fiarele din fundatia, din a doua doar piatra. Romnaii nu nmai au rabdare sa ne miscam ca melcul. Pina atunci tara va disparea, ramasa doar cu imbogatitii rapid, cetatenii fugind precum generatia copiilor razboiului care toti cu scoala visam sa scapam de comunism-teroarea prin frica si de a vorbi ce gandeai. Multi romani se vor acasa daca au la ce si dece! Ma opresc aici.
(Sper sa pot trimite,nu sunt experta in computer mai departe de bazice, programul e si nou si neprietenos deci gandit pentru cei si dormind cu computerul).

Musafir

2014-01-18 00:33

Sant stabilita de 10 ani cu sotul in Spania si nu-mi place situatia creata de Basescu in Romania.Antena 3 este canalul de stiri care ne ofera si celor din afara situatia asa cum este si nu este roz deloc in tara.Ma bucur ca am plecat acum 10 ani din tara si nu sant nevoita sa suport un presedinte precum Base dar mi-e mila de romanii de acolo ca isi bate joc de ei pe fata.Asta e "mult a fost putin mai este" si scapa si romanii de Marinar.Va doresc succes in continuare si sper sa nu inchida canalul de de stiri Antena3.

Musafir

2014-01-18 00:34

Iesi afara JAVRA ORDINARA

Musafir

Gadea pe lângă fruntea lata are o limba foarte lunga!
Ghita Imparatul Chinei

#21964 Re: Re: Gadea Presedinte

#21956: - Re: Gadea Presedinte

Cu 120000 de voturi nu prea iese presedinte. Daca Gadea e ales presedinte cu 120000 de voturi atunci Ghita Ciobanul devine imparat intergalactic cu 500000 de voturi.

repatriat

#21965 Re: Subiecte legate de aceasta Petitie

Musafir

2014-01-18 00:35

Canalul de televiziune antena se va transforma in hazna.

Musafir

2014-01-18 00:36

Iarna nu-i ca vara...nici ianuarie ca decembrie....ptr base.cel putin sa nu fie

Musafir

#21968 Re:

2014-01-18 00:38

#21961: -

Daca ai plecat de 10 ani din tara ai plecat inainte de a fi Basescu la conducere vita, de bine ce era. Ba sa se inchida draq Latrina 3, ca noi am suportat aici marsavia lor, nu tu cu amantu tau!

Musafir

sa ne lase
Radu R

FAC CEVA PE PETITIA VOASTRA!PUPINCURISTI JEGOSI!

Musafir

#21971 Re:

2014-01-18 00:40

#21966: -

pai e de mult hazna

Musafir

#21972 Re:

2014-01-18 00:40

Musafir

2014-01-18 00:41

Basescu este tot ceea ce a fost mai rau pentru acest popor. Am suferit un enorm regres in timpul mandatului lui in conditiile in care si asa eram si asa destul de departe de lumea cu adevarat civilizata. Trebuie deci sa dispara cat mai repede impreuna cu clica ce-l inconjoara, astfel incat tara aceasta sa aiba o sansa noua, sper. Mi-e greu sa cred ca acest popor care a avut in '89 curaj sa-l infrunte si sa-l dea jos pe Ceausescu se poate lasa din nou pacalit (si o face de ani buni) de un demagog, hot, parvenit, mincinos si rau intentionat personaj cum este acest nesimtit om (daca poate fi numit om).

Musafir

#21974 basist = prost

Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))

basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))

Musafir

#21975 Re: Re: Gadea Presedinte