Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-17 14:21

Basescu la brutarie !
Basescu la brutarie !!!!
Anonimus

#14652 Jos cu ciocoiu

2014-01-17 14:22

Jos cu ciocoiu

Musafir

Jos Băsescu! Mai repede demisia .

Musafir

#14654 Re: Re: Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

#14426: elev clasa a 6-a scoala generala nr. 190 - Re: Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

Corect este „ ați reuși ” ( condițional prezent )  și  nu „  a-ți  reuși ” , elevule de clasa a 6-a .

gigel

Asteptam reactii mai dure si din partea guvernului,Domnule Ponta aveti sprijinul tuturor cetatenilor acestei tari,scapati-ne de el...nu-i mai putem permite sa se comporte ca un dictator,Romania nu este a lui,luati-ne tara inapoi,ne-a vidut,ne-a furat,ne jigneste in fiecare zi,locul lui e la puscarie.

Musafir

Daca se poate cit mai repede posibil sa plece sa nu mai aud de el nici in visele mele cele mai urite. Va multumesc.

Musafir

Sa nu ne creada prosti,suntem romani cu adevarat si vrem ca tara noastra, sa fie libera, asa cum ne-am dorit mereu.

Musafir

Jos comandantul betiv, al unei tari in deriva!
Heil Hitler

#14659 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara

Aceasta este o scrisoare, care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator de tara bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni.;;;;'''''

Musafir

#14660 Re:

2014-01-17 14:23

#14564: -

BA LA PUŞCĂRIE!CĂ-I MAI LA RĂCOARE ŞI ARE POPRIRE LA VIZITE!!

Musafir

#14661 Re:

#14496: - Băsescu nu a făcut nimic greşit!

cu siguranta,a facut totul intentionat,in interesul sau si al familiei sale....nu a gresit deloc,totul a fost cu intentie si a reusit sa fure cat nu a furat nimeni in secole de istorie a acestei tari.ne-a vandut tara si ne-a facut ori sclavi ori pribegi prin lume

IIsus

#14662 Gradina Domnului e mare .....

Mama, mama ce desfasurare de forte din partea USL. Bagati mare flacai. Inca putin si ajungeti la 1 milion. :)))))))

Musafir

Jos Bassescu

Musafir

Sper si cred ca suntem o natiune curajoasa,deci putem invinge,iar macar acum sa inteleaga acest"domn" ca nu il mai vreu de un an si ceva.

Musafir

Pe masura ce i se apropie sfarsitul, turbat de furie, incepe sa-si piarda controlul. Cu cat sfarsitul mai aproape, cu atat mai grele intrebarile reporterilor. Nu inteleg ce e asa de greu pentru basina. Ar fi trebuit sa stie asta.

Musafir

Cand il aud s-au il vad ma cuprinde o stare de voma

Musafir

A luat-o rau pe aratura cu corabia sa,e timpul sa-l tragem la raspundere pentru toate hotiile facute nu sa-l lasam sa-si termine mandatul si sa fie recompensat cu casa de protocol de la RAAPPS, masina la dispozitie si garda de corp. etc.Rog de dl Nastase sa se ocupe pana in toamna foarte serios de locuinta JAVREI la Penitenciarul din JILAVA si sa-l primeasca cu onorurii militare.

Musafir

Am constatat ca,ori de cate ori presedintele si cei care l-au sustinut si-l sustin inca,au fost dati in vileag cu fel de fel de matrapalzacuri,de fiecare data au mintit sustinand ca nu este adevarat,ca sunt numai minciuni !Pana cand ne mai mint in fata? Cei de la P.E.nu se sesizeaza si,asa cum l-au sustinut in 2012,tot asa sa-l averizeze sa-si dea DEMISIA,caci prea minte!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

am votat odata debarcarea marinarului.sper sa-l vedem la uscat si pe :uscat:cat mai curand
BRAILEAN

#14670 BASESCU = CHIOR SI POPONAR SI BETIV ORDINAR

SA VA BAG IN PIZDA MAMII VOASTRE CARE LA-TI VOTAT PE BASESCU ACST PORC HIDOS SI ALCOOLIST NENOROCIT CARE A BAUT SANGE DIN POPORUL ASTA AMARAT SI NECAJIT EL SI CAMARILA LUI SPURCATA SI SINISTRA PLINA DE GOLANI , HOTI SI EXCROCI , SI CURVE PENALE JOS BASESCU JOS TOATA CLASA POLITICA DIN ROMANIA CA NU MAI PUTEM CU VOI BASTARZILOR CARE SUNTETI

Musafir

2014-01-17 14:24

Trebuie sa ne scapam de acest ...individ...!!!
mihai

demisia chiorului
eu

La puscarie cu haita de hiene, base nu-i singur. Toata haita de papici la puscarie!

Musafir

Prea mult suntem subestimati , jigniti si blamati , noi cetateni acestei tari. Dorim sa avem libertatea de opinie si sa nu ni se puna pumnul in gura . Vrem demisia acestui PRESEDINTE NELEGITIM !

Musafir

Sunt un om rabdator si sunt sigur ca va veni si ziua cand BASESCU va iesi pe usa din dos iar romanii vor fi din nou FERICITI.