Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

2014-01-17 10:17

Daca "sa traiti bine" inseamna sa traiesti cu 575 lei pensie la bloc , ii doresc si d-lui presedinte sa traiasca la fel de "bine" ca mine

Musafir

Pentru a demisiona presedintele Traian Basescu am fost si la referendium si ce am obtinut?

Musafir

la revedere DL .BASE SSE

Musafir

Ref. la activitatea ca notar a Doamnei Ioana Basescu cred ca mai este ceva in neregula deoarece conform Organizarii Notariele in Romania NOTARII
au competenta materiala doar pe raza judecatoriei in care activeaza.
Heil Hitler

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.

P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3,voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale...

Musafir

stiti ce am simtit aseara cand l-am vazut pe dansul din nou la orele 18.30 ?parca eram in fata unor bucate din cauza carora facusem indigestie

Musafir

2014-01-17 10:18

Nu ma reprezinta, sa ne lase...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

lucian

#12009 Re:

#11902: -

Occidentul ne priveste urat din cauza lui Basescu?Pai ce pisici au facut marea alianta USL,parca au promis ca ne scapa de Basescu!DA!Cand isi termina mandatul!Multumim mult!aceeasi marie cu alta palarie!Sa se ia de mana impreuna si Basescu si Ponta si Antonescu si sa demisioneze impreuna!

Musafir

Doresc sa-l vad pe lepadatura Basescu dupa gratii, acolo unde-i este locul.

Musafir

doresc multi ani......

Musafir

Imi doresc sa apuc ziua in care acest individ sa se afle in locul meritat , pentru o lunga perioada de timp, adica in zeghe la ,,mititica,, .Il urasc pentru ca mi-a furat din pensie , iar el este un nesatul. Sa-i fie rusine !!!

Musafir

Un psihopat. Pacat ca medicii psihiatri nu au curajul sa faca public acest lucru."Tulburarea de personalitate antisociala este o conditie in care persoana arata lipsa de consideratie fata de lege si de drepturile celor din jur. Persoanele cu tulburare de personalitate antisociala tind sa minta sau sa fure .Termenii “sociopat” sau “psihopat” sunt uneori folositi pentru a descrie o persoana cu tulburare de personalitate antisociala.In mod clasic persoana cu personalitate antisociala este indiferenta la nevoile celorlalti si pot manipula prin minciuna sau intimidare. Acesta arata o lipsa de respect galagioasa pentru ce e bine si ce e rau.Persoanele cu tulburare de personalitate antisociala pot fi violenti si agresivi si e foarte probabil sa aiba probleme cu legea. Totusi, unii dintre acestia pot avea farmec si prezenta de spirit.Caracteristicile comune ale celor cu tulburare de personalitate antisociala sunt:
- mint si fura in mod persistent
- dificultati recurente cu legea
- tendinta de a viola drepturile altora (la proprietate, fizica, sexuala, legala, emotionala)
- agresivitate, comportament violent; deseori este implicat in lupte- lipsa regretului ca au facut rau altora
- prezenta unui farmec superficial
- impulsivitate
- un simt extrem de indreptatire
- inabilitatea de a-si face sau a mentine prietenii
vizitator

Daca am ajuns ca presedintii statelor europene sa nu dea mana cu presedintele nostru,atunci ce imagine sa avem noi atunci cand iesim in afara hotarelor noatre.Avem nevoie de un presedinte demn de functia care o detine.

Musafir

sa pleceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,dupa flota

Musafir

nea ajus ! jooosssss baseeeeeeeeeeeeee

nuconteaza

#12017 anti ipocrizie

Baaaai lingailor...sa ma pish pe petitia voastra. Sa vedem ce bine va va fi sa fiti condusi de usl si sa aveti creierele spalate de kktii de la.antena 3.

M as bucura sa vad in cat timp o veti suge de la usl&co.

Musafir

Acest Basescu desi mai este presedinte , nu merita nici un respect , iata cateva abuzuri facute : in primul rand . faramitarea CFR care a dus la pierderea a zeci de mii de locuri de munca , cearta continua intre palate ce a dus la decredibilizarea roanilor pe intreg mapamondul sl multe altele sunt tanar dar vreau sa traiesc sa vad cu vom trai cu alt presedinte , dar nu stim CARE

Musafir

dati-l afara pe javra asta de om ca nu e presedintele meu ci nici al nostru ca a fost demis de 7.4 milioane de oameni

Musafir

este cel mai sinistru, rău şi otrăvicios personaj politic, după îngrămădeala din decembrie 1989. A făcut intenţionat mult rău atât ţării precum şi tuturor categoriilor sociale. Nu credeam că pot să urăsc pe cineva mai mult decât pe Ceauşescu. M-am înşelat. Nu-I de ajuns să plece, ci trebuie să răspundă pentru tot răul şi suferinţele provocate !!!

Musafir

Ne-am saturat de minciunile lui si de incoerenta de care da dovada zilnic

Musafir

jos baselu.

Musafir

Jos Basescu

Musafir

NE-AM SATURAT DE BASESCU SI DE CLICA LUI! SA PLECE !!!!

Musafir

pleaca baseeeeeeee si nu te mai juca cu bunatatea poporului roman ia-ti valiza si dute pe fundul mari cu toata clica ta securista sa nu astepti sa venim noi [cetateni acestui popor de care ti-ai batut joc de ei] sa te dsm afara de acolo ca va fi vai de tine