Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Musafir

2014-01-09 20:36

SI EU SI SOTIA SUNTEM PENSIONARI CU MAI MMULTE BOLI DECAT CELE AFERETE VARSTEI.PRIN D.VS PUTEM SI NOI SA NE FACEM AUZITI. VA MULTUMIM SI DUNNEZEU SA VA TINA SANATOSI SI CU ACEEASI DORINTA DE DREPTATE
EU

v-am asteptat!
nu ne dezamagiti "Dragi Americani"
In rest ca raspuns celorlalti "NU mor cai cand vor caini!"

Musafir

In primul rand, tin sa-l felicit pe Mihai Gadea, pt. curajul de care da dovada, in al doilea rand sa-i multumesc pt. acest curaj.
Haideti odata sa ne unim sa terminam odata cu regimul Base'.
Bravo, Mihai Gadea, felicitari!

Musafir

MA ROG LA DUMNEZEU SA SE VADA SITUATIA DE TEROARE IN CARE E TINUT ACEST POPOR DE BASESCU SI CLICA LUI. VA MULTUMESC PENTRU INITIATIVA SI CRED CA E BINE SA O TRIMITETI TUTUROR SEFILOR DE STAT DIN EUROPA.
IULIA MARIN

Musafir

Din suflet imi doresc ca tara mea sa fie eliberata din mana acestui personaj si a "justitiei sale".Sper ca vocile noastre chiar sa se auda dincolo de ocean.Va multumim dle Gadea ptr aceasta initiativa
veronica

felicitari domnule Gadea,ma bucur mult ca va avem asa de inimos,succes

Musafir

Buna seara ma numesc George BOkos si sunt din GREECE nu am vazut an nici o tara cum este Romania toti politiceni as bate joc de tara asta mai ales presedintele Traian Basescu,nu se poate asa ceva noi Greece va rugam sa ai dati jos de la guvern da ca mai sta Domnul Traian Basescu va duce tara Romania de rapa.

Musafir

Bravo,felicitari!Cu ajutorul lui Dumnezeu si a voastra -dragii nostri- POATE SCAPAM DE COSMARUL ASTA !!!

Musafir

Umilinta din partea acestui zis presedinte data celor peste 7 milioane de persoane care au votat inlaturarea sa nu pate fi calificata.La vot ba a zis sa mergem si peste putin tim sa nu se mearga la vot.Minciuna este placerea lui.Asa dictatura pe fata nici ca se poate imagina intr-o tara democratica.Am mostenit un cameleon comunist. Scapatine de el.

Musafir

vreau o tara ca afara.

Musafir

asa cum a murit Ceausescu asa sa moara si Basescu

Musafir

Domnule Obama!. Eu, cetateanul roman, m'am saturat sa mor pe meleaguri straine pt. cauza si ambitia ta. Vreau sa fiu respectat daca nu ca un aliat, atunci macar ca pe un cetatean al unei tari libere si democratice. Va rog nu mai aplecati urechea la toate balivernele pe care v'i le indruga oamenii fideli ai presedintelui basescu. Retineti va rog ca, vocea celor 7,8 milioane de romani care nu'l mai vor pe basescu , trebuie luata in considerare si, sa nu mai trimetteti emisari care sa asculte doar de parerile presedintelui. Respecta'ti'ma-ca sa va respect

Musafir

succes !! sa il indepartati

Musafir

Este suficient ce s-ascris. La noi.multa vorba,atatde putine realizate!

Musafir

Sper din tot sufletul ca in tara mea sa se schimbe ceva.Suntem oameni simplii care in fiecare zi traim cu speranta ca maine va fi mai bine,dar cand vedem tot ceea ce se petrece ,iar cei care trebuie sa plateasca pentru tot raul facut acestei tari si cetatenilor ei nu dau socoteala si nu raspund,ne rugam la dumnezeu sa se infaptuiasca o minune.Traim cu speranta ca va sosi o noua zi si vom avea un trai mai bun daca nu noi ,cel putin copii nostrii,iar cei care s-au imbogatit peste noapte sa plateasca.Ei nu cred ca au dat din buzunarul lor un ban pentru un copil cu probleme sau pentru un om care sufera.Sa plateasca pentru faptele lor

Musafir

DA DE ACORD CU ACEASTA PETITIE..JOS BASESCU!

Musafir

A trebuit sami parasesc Tara Mea Draga din cauza ca nu aveam medicamentatia necesara.Am venit in Germania oameni acestia au investit milioane de euro cu operatii complicate au facut om din mine mau ridicat de pe carucior mau facut om bun de lucru si acum imi pot intretine familia.Rusine Statului Roman.I doresc si lui Basescu asa o viata.Daca nu as avea o familie de intretinut ma s jerfi pentru Romania si ias face felul la Animalul asta.

Musafir

continuati lupta cu sistemul bolnav, ne mai dati o speranta, va urmarim si va sustinem

Musafir

Romania trebuie salvata

Musafir

Multumim ca existati.Felicitari, patrioti si iubitori de tara si dreptate. Da, sunteti d-voastra , acesti REALIZATORI de emisiuni reale pentru noi. Ma bucur ca unii reusesc sa ia asa de multi bani de la stat,CEC bank, noi nu am reusit.Am intocmit un proiect pe fonduri nerambursabile , am primit finantarea, am semnat contractul de finantare, dar din lipsa banilor, nu am obtinut un imprumut de la nicio banca. Am mers la CEC Bank, am sperat ca vom obtine acea suma de 500 mii lei, dar nu am reusit. Pentru o suma atat de mica pentru unii, destul de mare pentru noi, am pierdut cei 17 miliarde care urmau din acest proiect.Am cheltuit ultimile resurse stranse de intreaga familie,dar a fost in zadar.Mai mult, acum fidscul ne chinuie sa platim impozit pentru firma cu toate ca nu am lucrat nimic cu aceasta firma, am explicat celor de la fisc ca aceasta firma a fost infiintata pentru derularea unui proiect cu sume nerambursabile, declaratie data la registrul comertului, pot sa verifice aceasta, dar nu au inteles.Ma simt neputincios in fata atator probleme.Nu reusim nimic, cei care au furat si au bani conduc totul. Iar noi platim.Ne intrebam -Cine ne reprezinta??? Cine ne ajuta?

Musafir

#4021 Re: Politia romana

#2535: Rasvan - Politia romana

IN ROMANIA NU ESTE DEMOCRATIE.Aici este o lupta continua:MAFIA-cu sluga sa-STATUL si PARLAMENTUL versus populatie !TOTI,dar ABSOLUT TOTI care nu muncesc fizic contra plugarului care munceste !PROCURORI NU AVEM !!!!Clanurile interlope prospera sub protectia politicului.De ce oare ?Mafiotii sunt deasupra legii.TOI parlamentarii sunt infractori.Cu mici exceptii.Vrem procurori americani.Si instante americane !!!!

Musafir

ACUM SUNTEM MAI ABUZATI DE O MIE DE ORI DECAT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU.CU TOATE ASTEA ,MAI RABDAM SI DE FOAME

Musafir

Sper sa scapam de gasca asta imensa de HOTII.

Musafir

Este f.adevarat,se fac cele mai oribile abuzuri in tara noastra de catre presedintele Traian Basescu impreuna cu acolitii lui,care acuma ii tine in tacere si actioneaza din umbra.Nu stiu daca va citi cineva acest mesaj,dar eu asa am simtit si am scris f.succint.

Musafir

am inceput sa redevin un roman mandru de tara mea!