S.O.S. familia!
- Petitie
- Anunțuri 9
- Semnături 5 758
- Discuție
- Statistici
- Politică de confidențialitate
- Vizibilitate suplimentară
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!
Musafir |
#4012013-08-16 19:44Marile catastrofe naturale sunt provocate chiar de aceste anomalii din microcosmosul cotidian. Atentie deci:detaliile decid intregul! |
Musafir |
#402 speranta si vindecare pentru LGBTPZ - isti2013-08-16 19:58un mic ajutor pentru homosexuali & co. http://www.homosexualitate.ro/#axzz3pPQgtUic |
Mayhem |
#403 Re: Re: Re:2013-08-16 22:02Vezi ca incerci sa te introduci intr-o pseudo psihologie. Nu de alta, dar te faultezi singura. In primul rand, conceptul de 'iubire' este unul extrem de relativ si nedefinit. Imi iubesc prietena, dar in acelasi timp imi iubesc fratii, surorile, parintii, bunicii, verii, prietenii, etc. Iubirea aceasta capata o sumedenie de forme, si nu este exclus ca ea sa capete si asemenea forme. Sunt oameni care isi definesc hobby-urile drept 'iubiri' sau, mai cu seama, 'pasiuni'. De unde sti ca nu are legatura cu iubirea, homosexualitatea? Cunosc cupluri de homosexuali romani care se iubesc de mai bine de 10 ani mai ceva ca un cuplu heterosexual normal. Faptul ca tu nu poti sa ii intelegi, e normal, dar asta nu iti dreptul sa inventezi teoria chibritului in legatura cu ei atata timp cat nici macar nu cred ca ai vorbit cu o asemenea persoana. Nu ai nicio mare problema daca ai alte 'trairi trupesti' ca pana la urma trairile trupesti tin de viata privata si nu e treaba ta sa vi in casa omului sa ii spui cum sa si-o 'traga'. Corpul nostru reactioneaza la fel si fel de stimuli. Homosexualitatea a fost observata la peste 1500 de specii de vietuitoare, nu mai face parte din registrul bolilor psihice de mai multe de 50 de ani. Daca nu iti convine, confrunta-te cu oamenii de stiinta desi nu cred ca vei avea sorti de izbanda ca aceia au in spate un bagaj de cunostinte ce tine de realitate nu de misticism. Firescul pe care tot il indrugi tu aici tine de parerea ta! Nu mai iti impune tu 'firescul' asupra altora. Homosexualitatea nu este o boala, te nasti cu ea, nu e nici macar o alegere. Nu devi homosexual daca vezi o reclama cu homosexuali, nu devi homosexual daca vorbesti cu unul, asta este doar paranoie profund inradacinata de ideologii mistice precum religiile. Actul sexual in sine e un instinct, ca doar toti ne tragem din animale. "Iubirea" e doar un eufemism inventat de apologeti ca sa poata sa vina cu o scuza mai de 'doamne ajuta' atunci cand este intrebat 'dar de ce il/o iubesti?' ca sa nu pice prost de fata cu respectivii ca nu a avut alt raspuns mai bun de dat. Homosexualii doresc intelegere. Oferale drepturile aferente calitatii de cetatean cu aceleasi obligatii ca si tine si ai sa vezi ca se ajunge la intelegere. Dar atata timp cat tu ii renegi, ii blamezi, ii ataci constant si le mai si interzici anumite drepturi, pai nu e normal sa nu te astepti la intelegere? Intelegerea nu ar trebuii sa vina din partea lor, ci din partea noastra, ca doar noi suntem cei ce ii discriminam constant. Nu exista niciun drum drept. Exista doar drumul pe care ti-l faci tu! Intradevar, omul este o fiinta care judeca, dar sa judece cu capatana si nu cu curul! Judeci o situatie cand esti in cunostinta de cauza, nu cand dai cu presupusul. Sunt 100% sigur ca nu ai vorbit vreodata cu un homosexual, sunt 100% ca nu le-ai vazut modul lor de viata si sunt 100% sigur ca nu le cunosti problemele si nevoile. Asa ca, intainte de a te apuca sa judeci o categorie sociala dar si sexuala, ai face bine sa o cunosti, personal! Si nu prin ceea ce iti zice o institutie infiltrata de securisti, tortionari si fel si fel de alte lepre. Ah, si apropo, nu mai sterge comentariile, stiu ca indrugi pe aici ca le stergi doar pe alea 'jignitoare' dar am mai postat 2 comentarii pe aici care nu aveau nicio jignire si nu mai sunt acum. |
Mayhem |
#404 Re:2013-08-16 22:06Aha, deci vrei sa spui ca furtunile solare, eruptiile vulcanice, cutremurele, inundatiile, inversarea polilor, coliziunile cu comete, meteoriti sau asteroizi, radiatiile si erele glaciare sunt provocate de 'anomalii din microcosmosul cotidian'? Pai cum se face ca aceste anomalii s-au petrecut si inainte de a aparea omul? Cat de frumos este atunci cand ramai fara argumente si sa pui toate problemele pe homosexuali... pacat ca nu pari si credibil. Nu mai zi de catastrofele create de religie, doar 2000 de ani intr-un sistem din era sclavagista stau martori. 2000 de ani oprimare constanta, de razboaie, de ura si de crime inumane in numele unei iluzii. |
Mayhem |
#405 Re:2013-08-16 22:18Oamenii religiosi de ce au drepturi desi religia e specifica oamenilor bolnavi psihici? Adica, nu te poti considera sanatos la teasta cand crezi intr-o entitate invizibila ce te priveste in stil orwellian non-stop pe tot parcursul vietii, care ti-o mai si reguleaza cu 4564745646 porunci si reguli penibile si ridicole iar daca le incalci te trimite in cazanul cu smoala. Dar pe deasupra, mai te si iubeste... hmmm... uite aici o boala psihica scapata din vedere pentru simplul fapt ca prea multi o impartasesc si a devenit 'normalul'. Sti macar ca in anii 70 homosexualitatea a fost scoasa din registrul bolilor psihice? Sti ca si-au dat seama si oamenii de stiinta ai vremii ca mental si fizic vorbind, nu era nimic in neregula cu acei oameni? Aveau exact aceleasi capacitati ca si restul, diferenta era doar orientarea sexuala. Nu confunda bolnavul psihic cu homosexualul ca primul nu are discernamant, de aceea nu are recunostinta juridica! Astia in schimb lucra, platesc taxe si impozite, va sustin pe voi, astia care ii blamati intr-una cand cer si ei drepturi de la statul pe care ii fura... Deasemena, uiti ca un homosexual a construit prototipul intrumentului pe care tu tastezi acum si tot el a contribuit enorm la victoria aliatilor in cea de-a doua conflagratie mondiala. Da, un homosexual prietene. Nu un neica nimeni ca tine! Inainte de a ii face 'bolnavi psihici' uitete cine esti tu, si vezi apoi cine a fost Alan Turing amice, apoi mai vorbim. Eu cred ca esti paranoic si ai nevoie de un control. Da, tu! Si nu homosexualii.... auzi la el, cancer programat... si vrei sa te cred sanatos la cap? Raspunde tu la urmatoarea intrebare 'Cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca altii doresc sa traiasca diferit de tiparele tale?' Aberezi amice, homosexualii sunt o minoritate, nu ai sa vezi disparitia rasei umane datorita lor. Roaga-te mai degraba sa nu dea o calamitate peste noi... am ajuns 7 mld de oameni cu tot cu homosexuali, si prognoza arata ca populatia va continua sa creasca. Asa ca stai tu linistit, argumentul 'reproducerii' nu tine. Fiecare e liber sa isi caute fericirea unde vrea, chiar si prin 'trasul pidosnic'. |
Mayhem |
#406 Re:2013-08-16 22:25Vezi ca provenim din mai multe 'neamuri' pagane amice. A fi roman nu e tot una cu a fi ortodox, altfel insemna ca toti ortodocsii sa fie romani, iar lucrurile nu stau asa. Esti spalat pe creier rau de tot... mai usor cu Trinitas si RRA. |
Musafir |
#4072013-08-17 04:01desi Uniunea Europeana face pe-a institutia democratica, sisemul super modern, civilizat, etc. etc., este sisemul cel mai depravat care poate aduce, si va aduce in cele din urma, cea mai mare dictatura din istoria omului. promovarea homosexualitatii este un exemplu. majoritatea celor care traiesc in uniunea europeana nu crede in astefl de valori (sondajele sint falsificate) si totusi se impune cu forta astfel de valori. eu traiesc in franta de 4 ani si vad ca francezii nu vor asa ceva, dar n-au cum sa lupte, arict de multe manifestari au facut si fac, pina la urma nu ei au votat, au votat mafitii, la fel va fi si in romania. |
A. |
#408 Re: Re: Re: Re:2013-08-17 05:14iubirea inseamna responsabilitate maxima. responsabilitate si implicare fata de tot ceea ce insamna viitor pentru umanitate. nu poti spune ca iubesti cand totul in jurul tau se strica pentru ca asta inseamna sa demonizezi sensul "iubirii". iubirea este universala si singurul sens al iubirii este ca umanitatea sa fie desavarsita. cand zici ca iubesti pe cineva, iar copilul tau, fratele tau, parintii tai, colegii, au de suferit, inseamna ca nu este iubire ci o forma mascata de egoism pur, marsav, demonic. iubirea adevarata aduce dezvoltare si progres si spiritual si material si iubirea care poate indeplini aceste conditii este iubirea dintre un barbat si o femeie, ambii echilibrati si sanatosi sufleteste, pentru ca ei pot da viata. pot da viata altor oameni ce devin viitor. un barbat si o femeie pot deschide viitorul, lasa viata sa mearga mai departe si da dreptul si altor suflete sa vina in lume. asta inseamna umanitate si asta primeaza in fata oricarui alt "drept" defect. pe cand, homosexualitatea inchide cercul. inchide spirala. transforma viata in moarte. incepe sa distruga incet incet tot ce este in jur. aceasta nu este iubire. este disolutie, distrugere, prabusire, decadere. in sine, totul se termina la homosexualitate, ceea ce inseamna ca nu se aduce nici un beneficiu omenirii si societatii. mayhem, lasa pseudo-intelepciunea. nu mai fa pe-a delicatul fin intelectual cu bun simt pentru ca, conceptia ta despre viata nu este completa. te-ai limitat. |
A. |
#409 Re: Re:2013-08-17 05:21mayhem, nu mai polua intelectual. daca faci referire la stiinta vino cu dovezile din stiinta, daca faci apel la morala vino cu definitia moralei si a iubirii, daca faci referire la religie, dovedeste ca ai dreptate in esenta, fa precizari clare. altfel , tot ce zici e praf in ochi. te crezi inteligent si transant in discutii serioase? faci referiri diluate si superficiale asupra unor argumente, dar in esenta nu stau in picioare. adevarul rastoarna tot ce zici tu. speranta si vindecare pentru homosexuali (asta daca vor intr-adevar sa fie vindecati) |
Musafir |
#4102013-08-17 05:23Va spun o mica parabola incarcata de multiple sensuri: tatal meu avea un prieten apropiat de varsta sa . de cate ori se intalneau pritenul il gratula pe tata cu urmatoarele vorbe: *** Ferice de tine IONELE ca tu vei muri VIU! Eu voi muri MORT. ** De ce Tudorica ? - era replica tatei , de fiecare data Raspunsul venea rapid si firesc: * Pentru tu ai 2 copii ! Eu nu am copii !!! |
Musafir |
#4112013-08-17 05:25Sunt cateva erori in istorioara mea .. Lipseste particula "ca" de 2 ori , pritenul = prietenul |
Musafir |
#4122013-08-17 05:35Homosexualitatea este o BOALA si trebuie acceptata ca atare! |
Musafir |
#4132013-08-17 06:04Ma bucur ca adevarurile fundamentale ale creatiei nu au fost uitate si ca decadenta acestei societati nu ne-a intunecat de tot ratiunea. |
Musafir |
#4142013-08-17 06:23Dumnezeu si M-ca Domnului sa ne ajute sa oprim dihonia paganatatii care tinde sa inghita firescul sadit de creator in sufletele noastre. AUREL TAMBA - Orastie |
Musafir |
#4152013-08-17 07:23MORALA: A inebunit lumea. Nu am sa inteleg niciodata aceste legaturi numite "casatorii". Rusine afisata ....fara rusine. |
Laura |
#416 Nu copiilor de homosexuali!2013-08-17 07:39Nici eu nu cred ca un cuplu de homosexuali poate creste un copil normal, cel putin nu intr-o societate cum suntem noi. Si nu fiindca ei nu ar fi in stare sa-l creasca si nu ar avea ce sa-l invete, ci fiindca societatea l-ar respinge, l-ar transforma in tinta tuturor prejudecatilor lor pana l-ar distruge psihic si emotional. Si dupa ce l-ar distruge, l-ar arata cu degetul si ar zice: "vedeti ce iese dintr-o anomalie?" Intrebare pt dna Captilin Dana: inchipuiti-va o societate fara dumneavoastra. Fara oameni ca dumneavoastra. Fara oameni care sub masca normalitatii propovaduiesc in esenta URA! Cum ar fi lumea asta, doamna? Fara sansa de izbavire? Sau mai aproape de un Dzeu pe care dvs nu-l concepeti? |
Musafir |
#4172013-08-17 07:58Lumea asta a luat-o razna. Se tot indeparteaza de ceea ce Dumnezeu a dorit cu privire la ea. Ar fi bine sa ne intoarcem privirile spre EL si spre Cuvantul Lui scis BIBLIA! |
Sorin |
#418 ?!2013-08-17 08:08Bine, eu ce nu inteleg este panica asta a romanului fata de homosexuali. dintr-odata, s-a gasit o noua sursa a tuturor problemelor. e timpul sa dam o cautare pe google, sa vedem ce mai zic oamenii de stiinta despre tema homosexualitatii. si cum vom afla ca de fapt cine se naste asa, se naste asa si basta,ar trebui sa ne intrebam serios "bine, si pe mine cu ce ma influenteaza asta?!" nimeni nu devine homosexual din cauza ca de mic copil a vazut vecinii de la 3, un cuplu gay ce-si traiesc viata linistiti, platesc aceleasi impozite ca si tine, si nu au nici macar dreptul sa-si oficializeze relatia, fie ea de 1 an, fie ea de 40. pentru stat, ei nu exista. si asta pentru ca oameni ca tine, ca la fiecare tema ce nu o inteleg, in loc sa aibe o atitudine de "asta este, suntem 7 miliarde pe glob, si e bine ca nu sunt toti ca mine", recurg instinctiv la relatia roman-Dumnezeu, care nu-i asa, e o relatie cu totul si cu totul speciala. mi-as dori macar ca voi, dragi homofobi romani, sa va treziti un pic mintea. sa va dati seama ca eu nu am nevoie sa fiu "tolerat" de voi, pt ca eu nu am nimic patologic ce trebuie "tolerat". imi vreau doar drepturile pentru care platesc impozite. nici eu nu suport ultraortodoxistii, si nu ii tolerez. le respect modul lor de viata si ii las in pace sa-si traiasca viata linistiti. si nu as fi niciodata de acord ca o familie de ultraortodocsi sa nu se poata casatori din motive de genul ca de exemplu musulmanii nu ii suporta. la fel cum nu sunt de acord ca musulmanii sa dicteze cum un ultraortodox isi va creste copiii. Religia si familia sunt 2 institutii sacre, care tin de fiecare cuplu de indivizi in parte. orice societate civilizata isi respecta concetatenii indiferent de religie, sex, orientare sexuala, etc. o societate nu se guverneaza niciodata dupa religia majoritatii(vezi ce se intampla in statele unde se guverneaza dupa religie). religia e religie, societatea e societate. repet, suntem 7 miliarde de oameni pe glob, vreo 19 milioane in romania. niciodata nu va gandi toata lumea ca tine sau ca mine, si e foarte bine asa. invata sa-ti respecti vecinii si compatriotii. sa-i respecti, nu sa ii "tolerezi". |
Laura |
#419 Re:2013-08-17 08:26Asta nu e o parabola, este o amintire despre un om in urma caruia nu a ramas nimic! In general, daca dupa tine raman doar niste copii la propriu, e trist, de fapt nu ramane nimic, decat niste ADN, fix ca la animale. Istoria a fost scrisa de catre alt fel de oameni, care au lasat alte mosteniri, nu niste prunci! |
Mayhem |
#420 Re: Re: Re: Re: Re:2013-08-17 08:47Responsabilitatea maxima poti sa ai la serviciu de exemplu si nu ai nevoie neaparata de iubire. Iubirea nu corespunde neaprat cu responsabilitatea. Dupa cum am spus, termenul de 'iubire' nu este definit dpdv stiintific. Ca vine religia cu definitiile ei, aia e partea a 2-a, eu nu bag in seama pentru ca religia in principiu e un gunoi. Ti-am mai spus, cunosc homosexuali care se 'iubesc', dupa criteriile de care zici tu chiar mai mult decat un cuplu heterosexual. Ai stat macar de vorba cu un cuplu sa vezi cum sta treaba? Eu zic ca nu. 'Sanatosi sufleteste', dar ei nu au probleme de ordin 'spiritual' si de nici un fel, sunt doar diferiti dpdv al orientarii sexuale. Instinctiv vorbind, reactioneaza la alti stimuli fata de tine. E greu de inteles? A lasa un urmas e alegerea cuplurilor. Nu inseamna ca daca iubesti pe cineva si intretii relatii sexuale cu respectiva/ul, e musai sa lasi si urmas. In rest vorbesti prostii, 'da dreptul anumitor suflete sa vina pe lume'... alta aberatie religioasa scoasa din curul erei sclavagiste. A fi om nu inseamna a fi heterosexual, homosexual sau stiu eu ce alte denumiri, inseamna a te comporta ca unul in sfera sociala si de a avea discernamant, ca asta ne face oameni. Restul sunt doar detaliile care ne fac pe noi diferiti de ceilalti. Homosexualitatea nu inchide niciun cerc, eventual deschide mintile incuiatilor ca tine sa vada ca nimic nu e negru pe alb pe lumea asta si nu e asa cum spune o carte cu povesti mistice. Te-a distrus pe tine personal faptul ca 2 homosexuali se iubesc? De cand te doare pe tine ce face un om in privat? Sau asta, dupa cum zicea un alt taliban homofob, 'declanseaza o reactie in lant in sanul societatii'? Eu zic ca voi, homofobii, declansati o reactie in lant. Unu la mana ca ii marginalizati pe homosexuali si ii impingeti constant spre sinucidere cu buna stiinta, doi la mana ca va induceti voua si, mai rau, copiilor vostri intoleranta fata de ei si paranoie. Iar din intoleranta si marginalizare nu are ce sa iasa bine. Eu iti zic tie sa mai lasi lucrurile de ordin mistic ce tin de SF si sa revii cu picioarele pe pamant. Inainte sa te apuci sa descrii experiente pe care nu cunosti, mai bine te-ai pune fata-n-fata cu un cuplu de homosexuali, sa apuci sa ii cunosti, si apoi sa zici ca iubirea lor inseamna distrugere. Daca ii distruge pe ei, e problema lor, dar cu tine nu au nimic si nici nu te afecteaza. Doresti doar tu sa lasi impresia ca te afecteaza, ca orice persoana cu gandiri staliniste de genul 'ce nu imi place mie sa se interzica'. Ca homosexualitatea nu aduce niciun beneficiu omenirii, sincer nu stiu. Nu e ca si cum tu te implici intr-o relatie de dragul omenirii, te implici de dragul tau in primul rand, si apoi de dragul partenerului. Aici deja ai redus iubirea la stadiul de interes pentru altii, pentru societate, pentru omenire. Pentru tine nu conteaza daca 2 oameni se iubesc, indiferent de sexul lor, atata timp cat, in opinia ta, acestia 'nu aduc vreun beneficiu omenirii'. |
Musafir |
#4212013-08-17 08:50Sunt PRO Familie |
A. |
#422 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-08-17 09:12#420: Mayhem - Re: Re: Re: Re: Re: nu stii nimic. faci tavalug cu toate informatiile pe care le-ai avut la indemana insa faci valuri degeaba. tot ce zici este fara fundament. e ca si cum tu si amicii tai sunteti cei mai luminosi la minte si cei mai deschisi spre tot, dar nu neaparat spre ceva bun. faci cum crezi. treaba ta. vei da raspuns pentru tot ce zici. sunteti niste mincinosi toti homosexualii si mai ales cu voi insiva. va mintiti pe voi insiva (cu asta nu am o problema) dar sa ne mintiti si pe noi, asta deranjeaza. p.s. iubirea tocmai prin gradul de responsabilitate se masoara, pentru ca in felul asta se arata ca iti pasa de binele umanitatii, a celor din jurul tau, in mod direct, si a celorlalti in mod indirect. nu poti sa zici ca, barbat fiind, il "iubesti" pe barbatul de langa tine si dai exemple gresite unor copii, care mai apoi ajung sa-si traiasca viata in destrabalari si contra firii, si mai apoi sa atace familia adevarata cu pseudo-familia de homosexuali, care isi vor ura familia formata din mama si tata. nu cred ca intelegi asta. si probabil ca nu vrei sa intelegi nimic din ce este corect si sanatos. aveti creierul mult prea excitat in mod animalic ca sa mai puteti vedea lumina. multa sanatate va doresc si in primul rand sa fiti sanatosi la minte. nu mai veniti cu rastalmaciri si minciuni in fata unor oameni care au invatat ce inseamna viata, sa ai copii, sa-i cresti si sa-i educi sanatos. voi, mai intainte de toate faceti ceva sanatos pentru societate si nu va mai credeti cei mai in-dreptatiti.
|
Dani |
#423 1+1=02013-08-17 09:40Daca ne uitam atent la statisticile recente, vom afla ca paradoxal numarul homosexualilor creste semnificativ, si totusi biologic este imposibil.Cred ca problema cea mai importanta este faptul ca acestia racoleaza din ce in ce mai multa lume, dorind ca nr. lor sa creasca,spre exemplu adoptia de copii.Acesta este un exemplu foarte clar ca cea ce fac ei nu este NATURAL.Dece un "cuplu" care stie ca nu poate avea copii, totusi incearca sa adopte.Poate ca ceva adanca in mintea lor le spune ca asa este o familie adevarata:barbat, femeie, copil.Si totusi fiind in contradictie ei incearca sa ocoleasca ce este firesc de mii de ani. Hmmm....imi vine sa rad si acum pentru ca aveam un coleg de clasa mai putin inteligent ca sa nu zic prost care mereu cand il vedea pe baiatul din clasa alaturata noua pe holul liceului, ii dadea cate un sut urmat de niste injuraturi la adresa lui ptr ca se stia ca este homosexsual. Poate ca nu ar trebui sa-i agresem, dar chiar si acest coleg intelegea firea normala a lucrurilor si incerca sa le exprime cum putea el. Acum trebuie sa ne gandim la consecintele care vor avea loc.Mie greu sa ma gandesc ca intr-o buna zi voi avea un baiat sau fata care va fi pus in fata unor mari pericole...numai cand ma gandec ca aceste "persoane" s-ar uita dupa copilul meu pentru al racola. Legat de normalitatea pe care ei cred ca o au: sunt curios ce s-ar intampa daca 100 de homosexuali (barbati) ar fi pusi pe o insula cu tot ce le trebuie:adapost, hrana, tv etc.Peste 10 ,20 , 30 de ani ce s-ar intampa.....s-ar inmulti?? Nu prea cred. Ce ma linisteste este faptul ca fiecare isi va primi rasplata cuvenita pentu faptele lor.Asa cum Sodoma si Gomora au primit.Sunt multe exemple de acest fel si sper ca Intr-o buna zi Dumnezeu va face dreptate si sper ca pedeapsa lor sa fie pe MASURA. |
Dana Captilin Autorul acestei petitii |
#424 Re: Re: Re: Re:2013-08-17 10:23Cuvintele pe care le folosesti la adresa mea spun mai mult despre tine, decat despre mine. 1. inainte de a-ti da vreun raspuns, as vrea sa-mi explici ce inseamna ''Mayhem'', pentru ca eu, folosindu-mi numele real primit la botez si care apare in buletin, trebuie sa stiu cine-mi arunca vorbe anonime din spatele unui nickname. Poate ai curajul, totusi, sa spui ce inseamna 'mayhem'. Personal, cautand si gasind semnificatia/definitia nickname-ului tau, mi-am reconfirmat care ti-e filosofia de viata. 2. te-as ruga, daca poti, sa spui care era continutul a ceea ce scrisesesi si eu am sters. Raspunsul la toate balivernele tale (fara informare riguroasa, fara logica, fara grija pentru oameni, fara temei - si pe alocuri chiar fara legatura cu subiectul petitiei), il vei avea cand voi primi raspunsul la cele 2 puncte de mai sus. |
Dana Captilin Autorul acestei petitii |
#425 Re: 1+1=02013-08-17 10:34Pe mine nu ma linisteste ca fiecare-si va primi rasplata cuvenita faptelor sale. Omul este o fiinta sociala, Dumnezeu ne-a lasat impreuna, si suntem frati cu totii (fie ca ne place sau nu). Implicit, devenim raspunzatori de binele celorlalti. Imi este teama cand, la Judecata de Apoi, voi fi intrebata ce am facut pentru toate nelinistile care mi-au tulburat de-a lungul vietii starea harica primita la botez. Si, pentru ca teama exclude libertatea de-a iubi, aleg sa fac ceva din iubire pentru Dumnezeu (implicit pentru oameni). Este motivul petitiei, asa cum este si motivul pentru care fiecare isi aduce aportul, asa cum stie/poate/vrea, mai mult sau mai putin. Intotdeauna avem de ales, iar daca alegi cu inima niciodata nu gresesti. Cred ca fiecare trebuie sa-si aduca mica sa contributie, nu conteaza cat de mica este atata vreme cat ne punem tot sufletul in aceasta contributie. Dumnezeu nu pune contor pe faptele bune, ele sunt sau nu sunt. |
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Suplimentare locuri rezidențiat Farmacie și Medicină Dentară 2024
2279 Creat: 2024-11-18
Lăsați-ne să învățăm! Homeschooling în România
7805 Creat: 2024-10-08
RECUNOAȘTEREA SCAUNULUI ÎMPIEDICAT AL LUI BENEDICT AL XVI-LEA ȘI CONVOCAREA CONCLAVULUI
17378 Creat: 2023-10-23
PETIȚIE PENTRU REPARAREA TELESCUNULUI VECHI DIN MASIVUL PARÂNG
462 Creat: 2024-09-05
Opriți concedierea asistenților maternali!
316 Creat: 2024-11-13
Scădere prag minim de promovare a examenului de rezidențiat de la 60% la 59%
162 Creat: 2024-11-21
Majorarea indemnizațiilor de handicap – o necesitate imediată!
2655 Creat: 2024-01-29
Refacerea referendumului pentru redefinirea familiei
165 Creat: 2024-11-15
ADOPTA UN POM
383 Creat: 2024-07-28
Fara camioane in Iasi, intre orele 6:30-8:30 si 16:00-18:00
125 Creat: 2024-11-19
no to the death penalty
372 Creat: 2024-11-08
STOP! Reabilitarea infrastructurii rutiere pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989
93 Creat: 2024-11-19
Petitie pentru Nou-Născuții Vulnerabili: Prelungirea Indemnizației până la 3 Ani
627 Creat: 2024-08-22
Adevăr și respect pentru Biserica Greco-Catolică din România
330 Creat: 2024-11-07
Stop Abuzurilor, Hărțuirilor, Somațiilor și Intimidărilor exercitate sistematic de Popa Constanța, președinta (OBBCSSR) la adresa membrilor organizației profesionale
463 Creat: 2024-11-09
Solicitare pentru revizuirea interdicției de părăsire a incintei școlii
176 Creat: 2024-11-15
Organizarea sesiunii speciale a examenului de rezidentiat in mai 2025
48 Creat: 2024-11-22
VOCEA PARINTILOR din ROMANIA
86 Creat: 2024-11-15
PETİȚİE PENTRU ELIMINAREA PRACTICII DE DIVULGARE A NOTELOR DE BACALAUREAT PE FERESTRELE CENTRELOR DE BAC!
286 Creat: 2024-11-11
Suplimentare locuri Medicina de Familie - Rezidentiat Medicină 2024
35 Creat: 2024-11-21