Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-15 05:45

Musafir

#6327 pentru 6295

2013-09-15 06:25

adica greva generala, ce e asa greu de inteles , din partea tuturor angajatilor indiferent de functie (fie ei angajati sau disponibilizati). Esti unul dintre cei care vor sa inchida oltchim-ul sau esti un adevarat chimist?

Musafir

#6328 un bagator de seama

2013-09-15 07:51

da Doamne sa m-ai faca o data disponibilizari ca sunt primul care m-a trec pe lista ca mi s-a scarbit de toti ordinarii astia!!!!!!

Musafir

#6329 Re: un bagator de seama

2013-09-15 09:24

#6328: - un bagator de seama

Zi cum te cheama sa te trec pe lista ca poate nu mai sant locuri atunci

UNUL DE PE MARGINE

#6330 oltchim

2013-09-15 09:43

Toata lumea doreste salvarea OLTCHIM ,din pacate nu se discuta cu cine trebuie,nu-si au locul la discutii politicienii de 2lei ,lideri de sindicat de carton: cere-ti fratilor parerea unor oameni de afaceri de succes.EX; BECALI a luat un brand STEAUA a angajat oameni capabili,a plafonat salariile ,da bonusuri NUMAI pt PERFORMANTA,nu ca la OLTCHIM,au fost dati afara cei cu salarii mici au ramas TESA si directorasii cu salarii enorme si nejustificate. CAUTATI SI VOI UN CIOBAN!!!

Musafir

2013-09-15 09:47

" Gheorghe Piperea · 7,517 like this
about an hour ago ·

O societate se poate dizolva nu doar in cazul in care, date fiind pierderile mari, nu se reduce sa nu se reintregeste capitalul social, ci si ib cazul in care obiectul sau (afacerea) este imposibil de realizat. Daca ai o licență de exploatare, mai mult sau mai puțin legal obținută, dar nu ai avizele de mediu necesare, afacerea este imposibil de realizat. "

sursa: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

Oare Oltchim are toate avizele de mediu puse la punct ??? Ce salveaza Piperea... ??? Si cum rezolva el problema salvarii Oltchim ? Vad ca-si da cu parerea pe Rosia Montana, dar nu rezolva problemele  Oltchim.

Gigi

#6332 Re: oltchim

2013-09-15 13:27

#6330: UNUL DE PE MARGINE - oltchim

Dar de ce nu stai tu de vorba? iar dam cu piatra de pe margine? Iar ajungem la situatia in care eu suntdestept si ailalti sunt prosti? Becali zici?

fi cinstit

2013-09-15 13:42

Domnule Mihail Marius de ce spui ca nu ai sustinut nici pe Diculoiu nici pe Cernev noi stim ca ai fost membru al sindicatului Victoria,recunoaste.
UNUL DE PE MARGINE

#6334 re;GIGI

2013-09-15 15:34

Cand am spus Becali m-am referit strict la afacerea Steaua,care este una de succes,nu la faptul ca ar trebui sa vorbim cu Becali sa salveze oltchim,era doar exemplu.Legat de celelalte afirmatii sa stii ca am lucrat ceva timp in combinat,pt a-mi da seama ce-a fost si unde s-a ajuns,referitor la nivelul de inteligenta PROSTI am fost toti,am fost masa de manevra pt toti care au fost la conducere,REGRETE ETRNE-final previzibil ca-n telenovele

Musafir

2013-09-15 15:51

La Rosia Montana s-a dus Ponta, la Oltchim nu se poate, ca oamenii nu sunt capabili sa se mobilizeze, sa demonstreze ca doresc LOCURI DE MUNCA.

Musafir

2013-09-15 16:30

Muncitori din Oltchim sa va fie rusine ca nu sante-ti in stare sa va stangeti si sa cereti dreptul la munca ca cei de la Rosia Montana , Mechel, niste struti si milogi dupa bani.
Opinia publica

#6337 Salvati Oltchim si Arpechim

2013-09-15 16:35

#6333: fi cinstit -

Domnule autor de petitie, formator de opinie,

ca opinia publica te intreb si eu urmatoarele:

- cum s-a ajuns ca pe un site aparent cu intentii bune sa fie denigrati niste oameni care nu au ABSOLUT nici o legatura cu situatia de colaps in care este societatea;

- cum crezi tu ca informatii de genul X este tigan, Y este tambalagiu ajuta la salvarea acestei societati;

- ce legatura au cele de mai sus cu titlul petitiei;

- cum iti permiti tu sa denigrezi si sa ataci niste oameni;

- cum s-a ajuns ca principal vinovat pentru tot ce se intampla rau in Oltchim sa fie aratat, prin intermediul tau si al acestei petitii, Cernev (si indirect sind. Victoria); se incearca cumva mutarea atentiei de la principalii vinovati?

- de unde ideea ca Cernev este omul PCC? ai argumente?

- de ce ati mintit prin intermediul acestei petitii ca in iarna s-au facut 300 de angajari? de ce nu dezminti daca esti obiectiv?

- cum iti permiti sa uzezi aici niste nume ale unor persoane nepublice care nu au nici o legatura cu titlul topic-ului sau/si cu situatia dezastruoasa in care se gaseste societatea?

- cat de constructive intr-o discutie obiectiva ti se par afirmatii/amenintari de genul "Noi stim cine esti!"?

- ti s-au raportat niste abuzuri, de ce nu le procesezi?

De acord

#6338 Re: pentru 6295

2013-09-15 16:39

#6327: - pentru 6295

Greva generala, in adevaratul sens al cuvantului nu se poate face decat de sindicatul reprezentativ. Aceasta este SLO. Asta trebuia facuta in principiu acum un an. Ai sa fii surprins sa afli cam cine vrea cu adevarat falimentarea Oltchim. Pe mine, in mod cert, nu ma avantajeaza o eventuala inchidere, din contra! Poate doar daca aveam de ascuns ceva afaceri dubioase cu Oltchim....

Opinia publica

#6339 Re:

2013-09-15 16:47

#6331: -

Este irelevant ce spui tu, tendentios si rautacios - asta da informare.

2013-09-15 16:48

2013-09-15 16:50

Musafir

#6342 Re: Re:

2013-09-15 17:18

#6339: Opinia publica - Re:

Cernev la emisiunea de la VL 1 cu subiect si predicat, a ras si facut cu ochiul doamnei Sdreala spunadu-i ca o sa fiti surprinsa doamna cine cumpara Oltchim, este din Germania firma. Oare pe cine stim noi nemti ??? Nu cumva PCC ???? Pupincuristii sa-si vada de mucii lor. Cernev a fost impins in fata de PCC, toti stim asta.

Nemti

#6343 Re: Re: Re:

2013-09-15 17:20

#6342: - Re: Re:

PCC sunt cunoscuti ca fiind polonezi, nu este vorba de ei. Se facea referire la alta firma cu adevarat nemteasca. Ai interpretat gresit!

Uite ca nu stim toti asta, ai argumente sau ce ai citit prin vocea valcii? Sau dupa principiul cine nu e cu noi e impotriva noastra; Cernev are opinii diferite de ale fostei conduceri; fosta conducere s-a contrat cu PCC si deci, prin silogism dus la extrem de autorii petitiei Cernev = omu' PCC....?

Deci?

Musafir

2013-09-15 17:21

Fals sunt nemti si polonezi, cautati bine cine este PCC. la fel cum s-a bagat ca un cameleon, asa o sa suga incet - incet tot Oltchimul, pana la final.

Musafir

2013-09-15 17:23

Si ti-am raspuns negru pe alb, ca NU era vorba de PCC in acea discutie!

la faza cu cameleonul nu pot sa te contrazic, a gresit insa cine i-a adus in schema - politica nu a apartinut lui cernev.

Astept argumentele alea.

Musafir

2013-09-15 17:24

PCC lucreaza si pe alte companii.

Musafir

2013-09-15 17:29

Tu poti sa o tii pe a ta, eu ti-am dat o informatie, pe care, la acest moment nu o pot da pana la capat pentru ca nu e ceva oficial si nu are rost sa generam discutii aiurea. Deci, repet: in acea discutie era vorba de o alta firma ! Nu de PCC

Repet si faptul ca NU Cernev a adus PCC aici! Nu are nici o treaba cu PCC, dar, daca tu ai alte argumente....

Musafir

2013-09-15 17:36

Dar cine a spus ca Cernev a adus PCC, domnul in cauza s-a aliat si a fraternizat cu acestia. Vreti dovezi e plin de dovezi, nu numai pe google. Cum ne explicam si ca un proiect al PCC este respins de actionari dar administratorii judiciari, pas cu pas respecta ceea ce au scris PCC in acel proiect. Nu suntem cazuti de ieri din cer, totu se contorizeaza, si daca nu anii astia, dar in urmatorii ani, pica capete grele din povestea Oltchim.

Musafir

2013-09-15 17:37

Pai, astept argumente pe acest subiect! De unde aceasta idee?

Uite, ca idee: sa zicem ca eu detin 70% dintr-un ziar local unde scriu tot felul de mizerii... apar mizeriile astea pe google? e relevant?

Banuiesc ca faceti referire la ideea de a inventa Oltchim-SPV - pare foarte viabila, chiar daca o spune X sau Y. Tot in ceea ce ii priveste pe cei de la PCC banuiesc ca ei au o investitite aici pe care incearca sa o protejeze... afaceri, nu?

In rest, informatii redundante, argumente de genul : stim noi, banuim noi...etc.

Deci, vreau argumente serioase nu ca a sustinut asta autorul unei petitii....

Si da, sa dea Dumnezeu sa plateasca cei vinovati, cred ca asta e una din marile probleme in tara asta: vinovatii defileaza liberi si pozeaza in victime; si NU reusim sa ne asumam responsabilitatea a ceea ce am facut. Asta e, tine de educatie!

Marriana

#6350 Argumente? Corect?

2013-09-15 17:53

Acum nu mai sunteti persoane publice sunteti persoane private. Adica, ca "Vanghelie - pe persoana fizica".
Cand erati in fata camerelor, de nu mai faceati fata nenumeratelor interviuri si "intrari in direct" sau cand "intrati in direct" pe televiziuni cum erati, persoane private sau persoane fizice?
Va spun eu, erati persoane foarte ocupate cu un program incarcat, "planificat la secunda".
Atunci v-ati pierdut statutul de persoane private devenind persoane publice (este simplu de verificat cu un simplu "search pe google" dat pe numele persoanelor mai sus mentionate).
Acum cereti sa deveniti persoane private! Vorba lui Crin "va tremura chiloteii pe voi" si tipati in gura mare ca vreti anonimat; adica nici usturoi nu ati mancat, nici gura nu va miroase.

P.S. Mai lasati-ne cu mesajele voastre repetate ca nu va da nimeni doctoratul!