Concurs national unic de titularizare 2012

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Concurs national unic de titularizare 2012

Musafir

#151 Re: f de acord cu noul sistem

2012-05-31 20:25

#23: linxwood - f de acord cu noul sistem

Draga mea experimentata, calificata si cu def, dar daca esti profesor in Scoli speciale (daca ai auzit de acestea) unde sunt copii cu diferite deficiente ...multiple sau asociate...cu retard de diferite grade....si aici nu mentionez anomaliile lor fizice, care nu au relevanta pentru ceea ce vreau sa intelegi tu....si mai ai un director care abuzeaza de profesori si nu ii respecta la propriu, ba in plus isi vede doar de pilele lui si cum sa castige pe spinarea angajatilor lui mai mult daca se poate (mai compara aici cu directorii englezi si spanioli daca poti).......Cine mai ramane atunci sa-ti recunoasca tie meritele profesionale???...."sa te citeasca in privinta calitatilor tale pedagogice?"

Prof grad 1, experienta f. mare in sistemul de invatamant de stat si international, 2 specializari acreditate de Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi straine

Musafir

#152 Re: oare cum o fi mai bine?!

2012-05-31 20:36

#148: candidat titularizare... - oare cum o fi mai bine?!

Draga debutant,

C.N.U. este singura solutie ADEVARATA pentru oameni DESTEPTI. Ca si TREPTELE care se dadeau la clasele a 8-a si a 10-a pe vremuri. Daca acestea se dadeau si astazi, muuuuuuuuulti ca tine nu aveau ce cauta in invatamant, pentru ca nu luau note de trecere. Si era liniste si pace in tot sistemul de invatamant!

Prof grad 1, experienta f mare in sistemul de stat si international

Musafir

#153 Re:

2012-05-31 20:50

#88: -

Nu ai dreptate. Poate ca sunt unii care fac asta, insa nu toti. Unii chiar fac cu suflet ceea ce au invatat sa faca in facultatea de pe vremuri (cand se facea carte cu adevarat!) tocmai si pentru acest motiv, ca sunt titulari si nu au grija zilei de maine referior la post....Imi pare rau pentru voi, noua generatie....insa CNU e singurul CORECT!

Prof grad 1, experienta f mare in sistemul de stat si international

Musafir

#154 Re: CNU

2012-06-01 01:36

Musafir

2012-06-02 09:10

si de parca nu ar fi fost de ajuns,inscrierea s-a facut d 1 apr...

Musafir

2012-06-03 23:00

Sunt pentru Concurs national unic de titularizare. Deja incepusera aranjamentele si fraudele pentru cei care urmeaza sa sustina examenul. Am fost uimita de ce mi-au auzit urechile...
Titi

2012-06-05 15:50

DOresc sa se revina la examenul de titularizare.Titularizarea la nivel local este doar pentru "smecheri" si pilosi.
constanta

#158 titularizare-propuneri

2012-06-05 23:49

cred ca ar fi bine ca titularizarea sa se faca in functie de vechime,(intre 10-14 ani)grade didactice,(cel putin gradul didactic II),sa se tina cont de media de la gradul didacticII,media de absolvire -liceu pedagogic,sc.postliceala,etc.perfectionari ,cursuri de formare cu credite,cursuri de perfectionare fara credite,domiciliul,etc.
elena din constanta

#159 propuneri-titularizare

2012-06-05 23:59

titularizarea ar trebui sa fie ca inainte cand-terminau liceul si primeau repartitie.sunt de acord cu constanta-are perfecta dreptate-gradul II se obtine f greu.Consider ca este o propunere f buna ce trebuie sustinuta si chiar ar trebui sa facem propuneri domnului ministru al educatiei-mai verificat este un cadru didactic ce are de sustinut un ex in vederea obtinerii gradului didactic II decat un proaspat absolvent-debutant care habar nu are cu ce se mananca invatamantul-gandul lui este la discoteca,abia asteapta sa vina weekend-ul...dar este titular de...
eugenia -bucuresti

#160 titularizare-propuneri

2012-06-06 00:07

de acord intru totul cu propunerile doamnelor CONSTANTA SI a ELENEI DIN CONSTANTA.CRED CA AR TREBUI SA APLICAM METODA ,,MAI MULTE CAPETE IMPREUNA,,DECI DOMNULE MINISTRU VA RUGAM SA LUATI IN CALCUL SI PROPUNERILE NOASTRE-DOAMNA CONSTANTA -ELENA DIN CONSTANTA
ionela -brasov

#161 Re: titularizare-propuneri

2012-06-06 00:10

#158: constanta - titularizare-propuneri

felicitari ptr propunerile facute.

ionela-brasov

#162 Re: propuneri-titularizare

2012-06-06 00:12

#159: elena din constanta - propuneri-titularizare

felicitari ptr propuneri,ptr suntinerea propunerilor facute de catre colega constanta

ionela -brasov

#163 Re: titularizare-propuneri

2012-06-06 00:14

#160: eugenia -bucuresti - titularizare-propuneri

ai perfecta dreptate eugenia din bucuresti

dan

2012-06-07 01:23

JOS LEgea analfabetizarii nationale a iresponsabilului funebru

Musafir

#165 Re:

2012-06-17 04:15

#53: -

sistem de stat comunist invechit.La asta se revine.Se revine la pilele de la Inspectorate.Inspectorii scolari judeteni vor lua spaga pt locurile libere de suplinitori.Asta se va intampla iar.Descentralizarea ar fi urmat modelul invatamantului in sistem privat din Marea Britanie unde profesorul poate alege scoala si nu un calculator nenorocit face selectia ca aici.Cum poate un director de scoala sa aleaga profesorul pe care si l-ar dori daca este selectat de un calculator?Cum poate un director de scoala sa refuze un profesor daca nu are rezultate la clasa?Titularizare/titulatura conserva incompetenta inclusiv a profesorilor fara vocatie in invatamant care se vad pe post pana la pensie!Un examen pur teoretic de titularizare nu reflecta talentul pedagogic al unui profesor,pregatirea lui colaterala.Acest examen reflecta doar un nivel teoretic,informatie care oricum e perisabila in timp.Toti fug de sistemul privat de angajare.Sistem bazat pe rutina,inflexibil,rigid.

Musafir

#166 Re: titularizare-propuneri

2012-06-17 04:16

#158: constanta - titularizare-propuneri

sistem de stat comunist invechit.La asta se revine.Se revine la pilele de la Inspectorate.Inspectorii scolari judeteni vor lua spaga pt locurile libere de suplinitori.Asta se va intampla iar.Descentralizarea ar fi urmat modelul invatamantului in sistem privat din Marea Britanie unde profesorul poate alege scoala si nu un calculator nenorocit face selectia ca aici.Cum poate un director de scoala sa aleaga profesorul pe care si l-ar dori daca este selectat de un calculator?Cum poate un director de scoala sa refuze un profesor daca nu are rezultate la clasa?Titularizare/titulatura conserva incompetenta inclusiv a profesorilor fara vocatie in invatamant care se vad pe post pana la pensie!Un examen pur teoretic de titularizare nu reflecta talentul pedagogic al unui profesor,pregatirea lui colaterala.Acest examen reflecta doar un nivel teoretic,informatie care oricum e perisabila in timp.Toti fug de sistemul privat de angajare.Sistem bazat pe rutina,inflexibil,rigid.

Musafir

#167 Re:

2012-06-17 04:24

#127: -

Bai voi nu intelegeti ca descentralizarea este necesara inclusiv in scoli?Directorul de buna credinta are dreptul sa tina in scoala ce profesor doreste,cu conditia sa aiba rezultate la clasa.Ce nu va convine?

Musafir

2012-06-20 22:05

Sunt prea multi ,,titulari,, care nu prea au ce cauta in invatamant.
Eu sunt foarte dezamagita....anul acesta am sustinut gradul did.I dar avand in vedere ca nu sunt posturi scoase la concurs,am inceput sa-mi caut de lucru.
NU POT SA CRED!
Ma duc totusi la concurs.....

Musafir

2012-06-21 19:46

Examenul de titularizare este unicul concurs corect si profesionist pentru a ocupa un post in invatamant.
Cred cu tarie in acest concurs,deoarece am participat la el si unde fara nici o pila am luat prima acest concurs.Va rog , sa ma credeti pe cuvant. De aceea cred in el.Doamne ajută, in continuare !

Musafir

2012-06-24 01:43

In loc sa se simplifice lucrurile se amplifica. Coruptia va fi mai mare daca angajarea se va lasa la mana directorilor. Vor intra rudele si pilele. Un debutatnt este dezavantajat. Ca sa bagi 10 dosare de ex. la scolii te costa 600 de lei. Faci 10 inspectii speciale, automat mai multi oameni platiti cei care asista la lectii. Pot fi subiectivi, doar le da note colegilor in cea mai mare parte. Am dat si eu pt. prima data anul acesta si a trebuit sa merg 150 km. pt ca acolo era centrul. O gramada de bani numai drumul si am facut 4 drumuri in total(dosar, validarea, o ora am asistat la lectie si ultima data inspectia). Am dat in invatamantul special unde sunt 10 clase si au fost peste 40 de candidati. Copiii nu au mai fost dusi la orele de inot din cauza noastra si nu au mai participat la alte activitati extrascolare deoarece trebuiau sa stea la ore ca aveam noi inspectie. Copii bolnavi care nu prea erau familiarizati cu straini. Funeriu a dat legea fara sa gandeasca. Suntem niste cobai si tot timpul cu un pas in urma, dupa cum schimba ei legile. Sper sa revina CNU, sa bagi un singur dosar, sa intri in urma medilor descrescatoare, fara pile, cu subiecte nationale pt. toata lumea si corectate de altii. Multi debutantii nici nu au stiut cand se baga dosarele cu aceste schimbari.

Musafir

#171 Re: Subie

2012-07-05 11:57

#45: Alege numele de user - Subiect 

sa se dea titularizare la nivel de scoala asa este cel mai bn

brambura e tara asta

2012-07-08 19:49

sa vina un rege, sa avm monarhie, jos incompeentii in frunte cu bramburica. in curand vor platii toti nenorocitii

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2012-08-01 11:45

Musafir

2013-06-13 07:07

Doresc sa fiu anuntat cu variantele posibile la titularizare 2013 pentru educatie fizica si sport
veriadecryday

#175 You Could Have A Fabulous Trip By Simply Following This Advice

2013-07-21 01:33

Traveling could be a thrilling time but planning might be a hassle! It can be stressful attempting to keep all of the aspects of your travel plans straight. Read these guidelines on how to policy for a getaway so you will delight in every second of this.

Do not bring anything valuable that you will not need. The greater valuables you bring together with you, the more chance you possess of losing several of which or even getting them stolen.

Create a list of what needs to be packed. Earlier on, you must craft a specific selection of everything that you will need. Even when you delay packing up until the last minute, you can look at your list in order to avoid taking a lot of, or worse, forgetting something vital.

When flying on the plane, you must plan ahead because an airline won't always be capable of meet your basic needs, even though the flight will last for much time. If you actually need headphones, a blanket along with a pillow being comfortable while flying, you need to bring your personal aboard along. Additionally, it is a good idea to give something to nibble on.

Be familiar with people pretending to become officials in the foreign country. Tend not to give anyone your actual passport. Walk using them if they need to transport you to definitely a nearby office. Will not end up in a vehicle with strangers both at home and abroad.

Should you be thinking of going to a specific place that sells tickets, visit its website to see should it be possible to buy and print tickets from that point. Sometimes you will find a ticket fee, but already owning your ticket means you don't need to stand in long lines, and so the fee is very worth it. Timed entry is an additional option that will permit you to bypass long lines to cover admission.

The tips outlined above should have offered some insight concerning where and how you could start making your own travel plans. These suggestions will help you inform yourself using the knowledge you should get the most out of your following trip and travel happily and safely!

For novice travelers, some suggestions regarding how to get started with traveling are welcome. The greater you plan for and effectively plan your holiday, the better you are going to enjoy your travel time. Planning ahead will help a lot in improving the standard of your trips, so keep a wide open mind while you have a look at these tips.

Don't bring a lot of valuables on any trip. The better you take, the greater the chances of you losing the things. Far worse, they might be stolen.

If traveling by air, it is important to think ahead of time. Since major airports tend to be in big cities, getting there might take forever when you are getting caught in heavy traffic congestion. Pack whatever you can the night before your flight so you are certain to be ready to leave the following day. It is vital to possess everything planned out ahead of time. You do not would like to miss your flight.

Always carry an updated color photo of your respective child with you. This will be handy should they be ever lost. A lost child is amongst the most frightening things a mother or father can face. With that in mind, it is best to be prepared for worst scenarios. Having the capacity to show a picture will make a critical difference inside the time that it takes to locate your kids should he or she get lost.

When you are traveling, be vigilant about protecting your possessions. Tourists are easy marks for criminals. Be very aware of keeping a detailed eye on the purse while you are traveling. Avoid toting bags who have easily-accessible zipper closures, especially if you will be in very crowded areas. If you are getting a bag keep these matters under consideration.

Hotel staff like room service staff along with the bell hop are paid meager salaries and tips are very much appreciated. You should give in regards to a dollar per bag and two to 5 dollars every day of housekeeping. You will find that this simple act can make your stay overall so much better, and the people who work there will fall out of their strategy to please you.

Sleeping medication can help you overcome a rough flight. It might be really challenging good sleep on the plane, with the strange surroundings, the unfamiliar noises, as well as the cramped seats. You may want to have a sleeping medicine if you may be with an extended flight, so that you will may rest comfortable while flying. Don't take the medication prior to going in case you will find delays or issues with the plane.

The tips mentioned will hopefully have given you useful information concerning how to start planing your upcoming trip. These guidelines were thoughtfully compiled to aid the latest travelers understand the basics and a few other cool techniques that are not so difficult for their next trip.