Sanctionarea Antena3, OTV, Realitatea TV , Romania TV

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sanctionarea Antena3, OTV, Realitatea TV , Romania TV

Musafir

2012-07-26 16:58

An legatura cu aceste televiziuni sunt la un pas de a provoca un razboi civi, eu cred ca cel mai bine pentru romania ar fii sa fie ampartita an doua,Romania de vest si est
Deci

#252 Multumiti-va...

2013-01-28 23:46

Fiecare post TV are in spate un partid politic cu care partinizeaza. Din nefericire doar OTV se exprima pe fata pe cine sustine(pe PP-DD respectiv pe popor)si impotriva cui este. Celelalte posturi se fac fete mari dar sunt de mult tarfe... dar nu le pot acuza de prostiile debitate de aceasta petitie.Asa ca multumiti-va ca v-am bagat in seama.
AntiBase

#253 Re:

2013-02-14 17:09

#6: -

Spre deosebire da B1 TV care picura doar cristale de adevar, albi imaculati ca florile de crin. Cotarla basista, mars in cotet!

Musafir

2014-01-20 08:31

sanctionat si inchis

Musafir

2014-01-29 07:47

domnilor, am fost intr-o alta civilizata 4 (patru) ani. in aceasta perioada NU am vazut atata rautate, prostie, desantare, defaimare cat vad aici intr-o singura zi.
antena 3+1,a lui felix,care a dus in derizoriu functiile statului, indiferent cine este la palatul victoria, cotroceni, parlament, cei care nu-i sunt pe plac acelui turnator=hot=escroc. romania tv. a lui ghita-care are un sfert de ecran galben pe care scrie de o schioapa: SOC !, GROAZA !
in special astea doua trebuie desfiintate imediat ! de altfel eu le-am scos din memoria tv. mele.
acces direct, wow biz si altele de genul asta care incita in direct la cearta, jignire, etc., trebuie INTERZISE, RETRASE LICENTELE.
ACESTE TV-uri, SUNT SUB NIVELUL A DOUA TATE CARE SE CEARTA ZILNIC INTR-O MAHALA ORDINARA !
RUDELE SI PRIETENII NOSTRII DIN USA, ISRAEL, UK, SPANIA, FRANTA SUNT ORIPILATI DE "STIRILE, INFORMATIILE" TRANSMISE DE ACESTEA.
DE CE NU PROCEDATI CUM A-TI FACUT-O CU OTV-ul ????? SE PARE CA ACESTA ERA DEASUPRA UNORA DINTRE TV-urile CARE NE ORIPILEAZA CEAS DE CEAS, INCA.
DE ASTA VA PLATIM, DOAMNELOR SI DOMNILOR DIN C.N.A.
SAU STATUL ROMAN CONTINUA SA UIMEASCA O LUME INTREAGA PRIN NEAPARAREA CETATENILOR SAI, LA INFINIT ?????
NU VA VOM MAI PLATI SI VOM IESI IN STRADA IN CARE AVETI SEDIUL LUXOX UNDE VA PRIMI LEFURI FRUMOASE.

DUPA MODELUL UCRAINEAN ......

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-29 11:35

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-29 11:37

2014-01-29 11:40

Musafir

2014-01-29 13:09

ati uitat sa adaugati cap de linie B1 TV. Vezi vocabularul lui banciu , col.turcescu ,pora si alte specimene. Antena 3 este un post de stiri cu jurnalisti profesionisti care si-au facut datoria si NU trebuiesc sanctionati.

Musafir

2014-01-31 11:39

pe cei de la antena 3 de ce nu ii santionati ca ei incalca zilnic regulile sau cna este protejatul cna.

Anonymous

2014-02-09 19:18

Pe basescu nu al amendeaza nimeni? (b1)

Anonymous

#262 eu

2014-02-09 19:19

Pe basescu nu al amendeaza nimeni? (b1)