STOP BATJOCUREI- NOUA TAXA AUTO 2012

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția STOP BATJOCUREI- NOUA TAXA AUTO 2012

555

2012-06-01 21:06

pai dasta suntem curvele europei domnilor 1rominicare au inscris masini pe bulgaria nu afacuto de placere ci de nevoie. adevaratele curve de romini sunt acei romini care ii critica si pe deasupra se mai cred si ecologi non poluanti si rasisti imputiti problema este in guvern de trei ani nu sunt instare domni guvernanti sa dea o lege cum au statele uniuni europene si sa se raporteza la venitul minim pe economie sau pe alte criterii cinstite nu ca la noi si chiar ii felicit pe toti romini care nu accepta aceste umilinte din partea guvernului nutrebuie da fim invidiosi pe cei care se descurca si se plimba cu audi cu bmv mercedes ca oameni isi permit iar voi romini cu loganu fiti patrioti fiti ecologici si circulati cu masinile voastre noute dar va garantez ca un audi din 96 este mult mai bun decit loganu vostru care aiti fost obligati sal cumparati patriotilor .drum bun cu logan
crys

2012-06-04 19:13

JOS CU TAXA AUTO PINA CIND VRETI SA NE MAI FURATI BANII ???
zarathustra

2012-06-11 18:26

crede cineva ca o sa renunte vreun guvern la atata banet....pai incercati sa faceti o socoteala , asa aproximativ si-o sa va ia ameteala...cum sa facem sa scapam de taxe imputite? sa iesim toti in strada! care toti?...toti handicapatii care dau fuga sa plateasca doar sa se dea cu masinuta sa vada lumea ce s-au ajuns ei?...hai sa fim seriosi...dupa parerea mea exista doar doua solutii :sa nu mai plateasca nimeni nici o taxa...sau sa iesim cu totii in strada...PS...nu va faceti iluzii ca va gasiti dreptatea in instante...chiar daca veti avea o hotarare...o sa vedeti banii la pastele cailor,sau poate mai tarziu.
andrei91

2012-11-07 19:08

domnilor am lucrat pe coate sa imi cumpar o masina ca si orcare tanar de 18 ani cu permis proaspat,am reusit, am dat pe masina 3500e din 2002 si statul roman vrea sa ma fure cu 2700e pentru inscriere,ar trebui in fiecare judet facut un protest de amploare ca nu putem sta cu mainile in san la nesfarsit.

Musafir

2013-09-20 06:50

Santem condusi de niste idioti incompetenti care nu tin cu tara vor ca de bani romanilor sa se foloseasca alti ,