Manifest impotriva violentei la adresa copiilor

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Manifest impotriva violentei la adresa copiilor

Musafir

#51 Re:

2011-11-23 23:40

#1: -

E o problema mare legat de copii.

Daca-i atentionezi e o eroare!

Te avertizeaza ca  nu procedezi bine in legatura cu ceea ce????(faci)vor ei!

[aiurea! bataia-i rupta din Rai! o merita oricare, in limita greseli care a facut-o!]

E o libertate juvenila care pedepseste parentalu din plin! asa si trebe!

Vai de neamu nostru!

Respectu si educatia parintilor e baza!

Ma lasa rece ceea ce ganditi si faceti!

Fiti Iubiti

Musafir

2011-11-24 09:14

Cred ca parintii violenti au frustrari generate si de nivelul lor socio-economic scazut. Fara a arunca totul in ograda societatii, pentru ca fiecare persoana are responsabilitate individuala, s-ar putea ameliora comportamnetul violent al adultilor, daca discrepanta saraci-bogati ar fi mai mica. In plus, e nevoie de mai multe programe de educatie permanenta in care sa fie incluse persoanele cu probleme sociale si educationale.

Daniela Badescu

Musafir

2011-11-24 19:34

Dascalii au dreptul la salarii decente!

Musafir

2011-11-24 19:58

Copiii sunt viitorul lumii, si sunt bunul nostru cel mai de pret . Trebuie sà-l protejàm pe el !

Musafir

2011-11-24 23:53

Manifest impotriva violentei la adresa copiilor

Musafir

2011-11-25 08:28

ar trebui sa procedam cu acesti parinti la fel ca si cu maidanezii

Musafir

2011-11-25 11:05

e o initiativa buna,nu stiu ce se va schimba cu aceasta petitie intrucat traim intr-o societate plina de violenta,unde de cele mai multe ori cel mai puternic face legea.

Musafir

2011-11-25 18:13

Copiii sunt nişte boboci de floare. Îngrijim florile- se deschid bobocii...
Părinţi,nu-i învăţaţi pe copii că au numai drepturi!Învăţaţi-i să-i vadă şi pe cei din jurul lor: copilul unic face parte din marea Familie a Copiilor! În caz contrar duritatea vieţii le va provoca un mare şoc!

Musafir

2011-11-25 18:56

Copii sunt viitorul...trebuie sa avem grija de ei pentru ca ei ne continuam specia.acesta este doar un prim argument.Daca parinti nu pot avea grija de copii mai bine sa nu-i faca...

Musafir

2011-11-25 19:30

NU VIOLENTEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2011-11-25 21:25

Nu ucideti vise!!! Salvati-le!!!

Musafir

2011-11-25 22:48

Salut aceasta initiativa!!

Musafir

2011-11-25 23:24

A aduce pe lume un copil este cel mai minunat lucru ce ti se poate intampla,privirea inocenta a copilului tau iti da curajul si puterea de a trece prin greutatile vietii,iubeste-l si protejeaja-l ca pe lumina ochilor tai.
VAX

2011-11-26 04:22

o tampenie cu tot! ati inebunit . nimic in tara asata nu-si mai are cursulasa cum era. copii, copii si iar copii. au numai drepturi . gata de face ceva sa nu dai in el ca el saracuare grija sa se urce in cap. si la scoala si acasa pentruei numai drepturi. parintii slugile lor si profesorii, deasemenea. unde mai este respectul de alta dat al copilului fata de cineva mai mare. iti era rusine sa vb urat pana si cu ubn frate mai mare . si era frumos aveai alta moralitate . acum parintii muncesc si intretin plojnite . de mici te sug pana ce nu mai poti. sunt multe de zis. si cei mai de vina sunt astia din media in ce forma este. nu au ce sa faca si incurajaza astfel de comportament la copii. nu mai departe de saptamana trecuta m-am luat la harta cu fica mea ca vroia sa ia la scoala obluza colorata si nu am lasat-o. bineinteles ca a inceput sa scoata flacari pe nas...si drept recompensa pentru efortul facut dea ma enerva i-am tras cateva.... in gura mare striga la mine da ! da! ca acum ma duc la protectia copilului. ! a! ce mai zice-ti lasa ca descreierati din astia crestem si-i incurajam in asa comportament. si ne vedem noi mai incolo. astia o sa ne puna la zid. ascultati siva minunati. SOCIETATEA NOASTRRA NU MAI ARE VALORI MORALE ::::: VAI DE NOI ARE SA FIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

2011-11-26 08:30

Fiecare fiinta umana trebuie respectata indiferent de varsta. Violenta nu e o solutie pentru modelarea comportamentala a copiilor.

Musafir

2011-11-26 11:52

nu mai doresc ca copii sa fie sacul de box pentru ca nici un copil nu merita.

Musafir

2011-11-26 11:56

sa se faca legi mult mai aspre in potriva nevolnicilor care isi bat copii si nevestele.

Musafir

2011-11-26 12:31

va rog din suflet sa nu mai fiti violenti cu copii vostri sau copii altor persoane , Dumnezeu sa va binecuvanteze

Musafir

#69 pt vax

2011-11-26 12:34

#64: VAX -  

doamna care iti bati copilul , vezi sa nu te bata si pe tine Dumnezeu

Musafir

2011-11-26 12:37

copii sunt un dar de la Dumnezeu. iubitii

Musafir

2011-11-26 16:16

Este necesar sa trezim constiinta nonviolentei care sa ne permita sa refuzam nu doar violenta fizica ci si cea psihica impotriva copilului.
Ecoul acestor copii continua sa se auda in toata lumea. Ei cer ajutor, cer ca violenta sa dispara. Vor ca sufletele lor sa fie libere, caci nu traim in libertate atata timp cat traim sub amenintarea violentei. O usa cere sa fie deschisa. E o usa pe care scrie cu majuscule "NONVIOLENTA!"

Musafir

2011-11-26 17:11

Votati impotriva violentei la adresa copiilor .Sa educam ,nu sa maltratam...

Musafir

2011-11-26 22:28

Multi parinti au avut parte de violenta in familie si ar trebui primi ei ajutati sa constientizeze si invete sa-si stapaneasca furia cu ajutorul unor cursuri , pentru tinerii casatoriti ,in spitale la maternitati sa mearga voluntari sa vorbeasca cu mamele, sa se faca multa publicitate cu ajutorul studentilor voluntari, in scoli ar trebui sa fie angajat un psiholog care sa vorbeasca cu copii cu probleme si sa-i consilieze si pe parintii lor.Am auzit de la o doamna asistent social cu care am calatorit ca la Sibiu nu se prea iau masuri pentru copii care sunt agresati in familie numai daca sunt foarte batuti.Mi-a spus ca ii e foarte mila e copii dar singura nu poate face nimic. si nu e singura care se plange.

Musafir

2011-11-26 23:43

Este foarte bine venita actiunea dvs. La fel de grava ca agresiunea fizică este si cea verbala. Si aceasta mutileaza sufletul unui copil. Trebuie s-o avem in vedere si sa incercam sa fim foarte atenti la ce spunem, cum spunem si cit din ceea ce spunem nu are efecte dureroase asupra sensibilitatii copilului.

Musafir

2011-11-27 12:45

ranile fizice ale unui copil trec insa ranile sufletului raman deschise mereu