Ucigasii ursuletului sa plateasca!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Ucigasii ursuletului sa plateasca!

Musafir

2016-10-13 09:05

Nu pot sa exprim in scris ceia ce gandesc despre aceste creaturi satanice,care "s-au luptat"cu o legiune intreaga de"teroristi".Niste garcea care se agitau de colo colo ca niste apucati,ceia ce amplifica disperarea bietului ursulet deja speriat si flàmand.as blama o pagina antreaga acesti nenorociti care au executat farà scrupule,motiv,frica de dumnezeu.Ma rog si le doresc acelasi sfarsit nemilos.FAC APEL lA ALTI NENOROCITI CARE DEZBAT A LA LONG LEGEA PROTECTIEI ANIMALELOR ,CU PEDEPSE GRELE,MAXIME.

Musafir

2016-10-13 09:06

Pentru ca e inuman ce sa intamplat.
Cei vinovati(si sunt multi) sa plateasca.

Musafir

2016-10-13 09:06

Am plâns când am văzut ce s-a întâmplat, atâta cruzime şi atâta nepăsare faţă de bietul ursuleţ - sper din suflet ca această petiţie şi cu semnătura mea să aducă dreptate, ucigaşii bietului ursuleţ să fie aspru pedepsiţi, pedeaspă, nu doar vorbe!

Musafir

2016-10-13 09:07

Pentru ca detest barbaria indiferent de situatie si in ce conjunctura unii indivizi biologici o utilizeaza.

Musafir

2016-10-13 09:07

Nu este normal ca anaimalele sa fie tratate cu o astfel de barbarie extrema in Romania. Dumnezeu vede si ne pedepseste pana vom fi oameni, in adevaratul sens, cu animalele pentru ca tot el este creatorul lor. Ganditi-va ca, ursuletii de plus sunt primele animalute placute de copii, pentru prima oara in viata. Oare ce au gandit acesti copii cand au vazut la TV barbaria. Pacat ca, s-a intamplat la ardeleni, la Sibiu, ii stiam oameni mai cu suflet. Si eu sunt ardelean de sange. Se putea rezolva cu o macara cu nacela tranchilizat din apropiere si cu o plasa si saltea gonflabila la nivelul solului. Incompetenta, crasa!!!!!. Jos incompetentii din functii de decizie din tara asta!

Musafir

2016-10-13 09:08

Pentru a se face dreptate.Umanitatea din pacate a disparut.

Musafir

2016-10-13 09:08

Pentru ca acest ursulet putea sa traiasca daca oamenii ar gandi inainte de a pune mana pe arma. Daca am proteja viata,indiferent de forma ei!
833
Musafir

2016-10-13 09:09

Iubesc animalele și doresc dreptate pentru acel pui de urs, omorât nevinovat .

Musafir

Sa plătească cel care a considerat ca uciderea ursuletului a fost solutia

Musafir

Pentru ca cei care apasă pe trăgaci, în orice condiţii, să afle că asta înseamnă nu vreun "drept", ci maximă responsabilitate. Deci vor răspunde.

Musafir

2016-10-13 09:11

Daca nici peun ursulet nu suntem capabili sa-l prindem "elegant",nu cred ca mai este mult de spus,suntem de tot regatul.

Musafir

2016-10-13 09:12

Respectul pentru viata arata nivelul de educatie elementara a unui popor. Daca suntem deficitari la acest aspect, trebuie ca cei ce avem acest bun simt de a respecta viata , sub toate felurile ei, sa luptam pentru educarea in acest scop a persoanelor cu manifestari primitive, barbare. Nu prin musamalizarea faptelor de cruzime si nu prin explicatii penibile din partea autoritatilor locale, ce arata o inteligenta indoielnica, dar o slugarnicie fara margini a prostiei, se vor rezolva aceste fapte, ci prin demascarea lor publica si prin respectarea drastica a legislatiei, nu prin pedepse formale. Jalnic comportamentul fortelor de ordine si al medicilor veterinari, incompetenti, putin spus. Asemenea scene, in care un ursulet pica mort ca o jucarie de plus intr-un cos, nu se pot uitacu usurinta.

Dr. Vidu Viorica, chirurg, I. C. Fundeni

Musafir

2016-10-13 09:12

Sper sa reusim impreuna sa schimbam Legea si sa fie aplicata

Musafir

2016-10-13 09:13

#CapitalaCulturala ???

Musafir

2016-10-13 09:14

Incompetenta din toate domeniile se datoreaza acestui sistem periculos de pile, neamuri si relatii. De aceea traim astfel de orori. Cand cei 7 ani de acasa lipsesc, neamul prost isi spune cuvantul. De exemplu, idiotul care a decis uciderea ursuletului, are sanse mari sa provina dintr-o familie in care prostia, agresivitate si lipsa de respect fata de viata a fost motto-ul, gen din aia de tin cainele in lant de un metru si ii dau bataie in loc de mancare. In fine, sunt multe de spus, si sunt foarte furioasa pentru ce s-a intamplat la Sibiu si mai ales pentru ca stiu ca se vor tergiversa lucrurile ca de fiecare data. Mortul e de vina. Parca vad ca o sa spuna ca la autopsia ursuletului au descoperit ca era turbat, ca sa scape criminalii de pedeapsa.

Sansele sa intram in normalitate sunt foarte mici, daca nu cumva inexistente, cel putin pentru urmatorii 50 de ani.

Musafir

2016-10-13 09:15

Pentru ca situatia se dezamorsa, in orice tara civilizata, cu tranchilizand. Cata incompetenta te poate impiedica sa tranchilizezi un animal?

Musafir

2016-10-13 09:16

Nu cred ca nu au putut sa-l tranchilizeze pe saracul urs. Domnul respectiv a vrut sa-l impuste pur si simplu. Bietul animal era ratacit si speriat cautand ceva de mancare. Saracul sigur era mult mai speriat decat oamenii din imprejur...

Musafir

"Autoritatile" romane sunt complice la crimele impotriva naturii in Romania! "Vanatorii" sunt criminali platiti in serviciul mafiei din guvernul Romaniei!

Musafir

Pt ca sunt revoltata , si vreau sa se facă dreptate

Musafir

2016-10-13 09:17

Distrugeți ucigașii!!! !

Musafir

2016-10-13 09:18

Ucigasii sa
Plateasca !
Nici o lege nu spune ca trebuie omorata o vietate care nu prezinta pericol in acel moment , nu ataca in schimb cauta saracutul ursulet drumul spre casa!!criminalii astia inainte sa se bucure si sa nu le pese de ceea ce au facut sa gandeasca ca au acasa familii si totul se plateste !!
E un pacat dar mi-l asum ..dorind cei mai rau tuturor care au luat parte la aceasta actiune!
Imi e rusine ca traiesc intr-o tara de oameni fara suflet!!!

Musafir

2016-10-13 09:18

Brute, rusine nu va mai ajunge pamantul, sper sa va ajunga pe voi.

Musafir

2016-10-13 09:20

SUNT REVOLTAT DE INCOMPETENTA PROFESIONALA A AUTORITATILOR LOCALE SI DE DECIZIILE PROASTE LUATE IN ACEST CAZ. DECIZIA DE IMPUSCARE A URSULUI ESTE CEA MAI PROASTA SI REA SOLUTIE CARE PUTEA SA FIE LUATA SI NU ESTE CONFORMA CU LEGISLATIA IN VIGOARE. ACEASTA NU ESTE O REZOLVARE, CI ESTE O CRIMA. RUSINE SI IAR RUSINE, CRIMINALILOR. SPER CA JUSTITIA SA SE AUTOSESIZEZE SI SA ISI FACA EXEMPLAR DATORIA SI SA PEDEPSEASCA PE CRIMINALII CARE AU FACUT ACEASTA ATROCITATE.

Musafir

2016-10-13 09:21

Pentru ca existau alte modalitati de a rezolva situatia respectiva, respectiv cu tranchilizante, capturarea ursului (in viata) si eliberarea acestuia in salbaticie. In schimb s-a ales alternativa stupida (dar mai usoara pentru faptuitori) de a omori o fiinta inocenta care era victima unei situatii inafara controlului ei. Este absurd si tragic ca s-a ajuns la asta iar "oamenii" care au ales sa ia viata acelui urs merita sa suporta consecintele faptelor lor.

Musafir

2016-10-13 09:23

Am semnat pt ca pur si simplu nu e normal ce s-a întâmplat! E o cruzime extrema ! Un fapt ce trebuie pedepsit!

Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...