Semnează petiția pentru ieftinirea medicamentelor cu 35%

Musafir

2016-10-21 16:30

Marea majoritate a populatiei Romaniei este bolnava si totodata si saraca. Medicina preventiva a fost totdeauna un slogan pentru alegeri parlamentare.Cand PSD a propus aceste masuri fiind la guvernare, a creat si cadrul de sustinere financiara, dar nu a convenit multor producatori si in special distribuitori de medicamente, drept pentru care ” facatura ” asta de guvern tehnocrat a intoxicat populatia cu tot felul de contraargumente si nu a finalizat aceasta masura(ei fiind convinsi ca romanii sunt chiar prosti si poti sa le faci ce vrei)

Musafir

2016-10-21 16:40

Populatia Romaniei e bolnava, unii nici nu stiu asta si se trezesc ca sufera de boli grave care necesita tratamente scumpe, de ce ?-foarte simplu-medicina preventiva este doar un slogan electoral!
Cei bolnavi sunt evident si saraci, iar saracia in Romania e predominanta. Guvernul de ”tehnocrati” n-a facut altceva decat sa ne intoxice cu tot felul de contraargumente, normal in favoarea producatorilor de medicamente si in special distribuitorilor acestora. Culmea e ca toti ne cred prosti si ne manipuleaza.

Musafir

2016-10-25 11:38

Asa mi se pare normal si firesc!

Musafir

2016-10-27 04:36

Sanatatea costa, cercetarea costa, insa dupa ce patentele expira, este benefica , pentru o acoperire mai larga, ieftinirea medicamentelor!

Musafir

2016-10-27 07:01

Sincer pt ca mi se rupe inima, când văd oameni in vârsta , copiii si oameni cu boli icurabile,nu au aces ca orice fiinta umana la medicamente. Findca sunt foarte scumpe.Sper ca intr-o buna zi se va sichimba. Cu drag Carmen

Musafir

2016-10-27 23:10

Apreciez astfel de initiative.

Musafir

2016-10-30 17:12

Sa faceți pt omeni care are nevoie de ajutor si de dorit supuse domnu sas Marcel adascalitri

Musafir

2016-11-03 13:05

Sunt de acord cu această propunere ca medicamentele să fie ieftinite !

Musafir

2016-11-04 14:33

Pentru sanatate!
Gianina

#960 Bataie de joc!

2016-11-05 12:39

Mama are hepatita C+ multe alte boli. Ultima data cand a fost externata din spital, a iesit cu 9 diagnostice. Tata are o tumora depistata anul acesta. Au amandoi pensii mici. Eu, din salarul de 14 mil., cu copil si rate la banca, cum pot sa-i ajut ca sa-si cumpere amandoi medicamente?! Ma doare sufletul, ca au fost si sunt alaturi de mine si m-au crescut si m-au tinut la scoala, facultate si mi-au dat tot ce mi-a trebuit. Ma ajuta si acum, bolnavi cum sunt, stau cu copilul, cat noi suntem la servici. Ma doare, ca nu pot sa le cumpar eu toate medicamentele, care m-ar costa jumate din salar. Le mai cumpar cate o folie dintr-o cutie si asa fac si ei. Nu ne permitem sa le luam pe toate-odata. Cand te duci la farmacie si iti socoteste reteta, te apuca plansul. Asa acceptam...sa ne moara parintii, fratii, din cauza unora care doar se îmbogățesc pe boala altora. Trebuie sa spunem STOP!

Musafir

2016-11-06 09:10

Pentru ca toti bolnavii cu venituri mici si foarte mici sa poata cumpara medicamente, Multe dintre ele sunt exagerat de scumpe pentru puterea noastra de cumparare.

Musafir

2016-11-09 17:17

Am semnat aceasta petiție, pentru ca sunt pensionara si am nevoie de medicamente, dar, daca medicamentele sunt scumpe, la pensia mea, nu-mi permit medicamente mai bune, asa ca, ma limitez la câți bani am si, uneori, renunț la anumite medicamente.

Musafir

2016-11-14 14:34

vreau sa fiu alaturi de cei multi care nu-si pot permite sa cumpere medicamente scumpe ,desi viata lor depinde de medicamente ,au si ei dreptul la o viata si daca efortul meu v-a fi un pic in ajutorul lor, ma bucur.
ramonik

2017-01-15 17:09

trebuie verificate si cele interzise in alte tari si sa fie interzise si la noi..si obligati sa scrie pe prescriptii si cele care afecteaza fertilitatea, virilitatea etc