Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem protejarea Dr. Camelia Roiu

Musafir

2016-07-28 17:09

Doamna a facut ceea ce trebuia .Felicitări Doamna! Rusine sa le fie sefilor .

Musafir

2016-07-28 17:10

Am semnat pt ca sànt romàncà orgolioasà de a fi
Tràiesc àntre stràini de multi multi ani si mi se rupe inima pt tara mea
Datoritor acestor "animale" eu si prea multi romàni neam abandobat tara familia obiceiurile noastre
Sànt tare supàratà cà de càte ori ami vine ideea de a mà àntoarce "acasa" vàd situati de genul acesta

Musafir

vrem o sanatate curata din toate punctele

Musafir

Persoanele care semnaleaza disfunctionalitati ale sistemului, nu trebuiesc anchetati sau pedepsiti.

Musafir

2016-07-28 17:11

Am speranta ca se poate face ceva. Indiferenta naste monstri, managerul spitalului afirma ca nu erau DECAT 4-5 viermi in ureche...ce oroare...daca ar fi fost urechea managerului de spital s-ar fi exprimat cu aceeasi nepasare? Trebuie sa fim treji cand natiunea moare.

Musafir

2016-07-28 17:12

Traim intr-o tara de tot rahatul ! O inteleg perfect pe dna doctor cand spune ca se simte sacrificata, ca in fata unui pluton de executie si asta doar pt.ca a "indraznit" sa aibe o constiinta civica normala. Sunt solidara cu dansa, ii multumesc din suflet pt. curajul exceptional de care a dat dovada din plin si o asigur de suportul meu. Felicitari, dna doctor Camelia Roiu !!

Musafir

2016-07-28 17:12

asa ar trebui sa fie toti medici sa si aminteasca ca au depus un juramant

Musafir

2016-07-28 17:14

asa trebuie transparenta ca sa schimbe ceva de ce sa nu ajutam o persoana corecta

Musafir

Pentru ca e just sa semnalezi NEGLIJENȚA,NEPĂSAREA, INDIFERENTA , INDOLENTA, FURTUL .
Pentru ca cei care sint in fruntea sistemului (sanitar, guvernamental) nu se tratează in spitalele de stat din tara preferind clinici private sau spitale din "afara" in vreme ce "omul de rând" se lupta nu doar cu boala , moartea ci si cu un sistem indolent , invincibil.
De ce trebuie sa fie asa ?
In State, conducerea spitalului ar fi demisionat demult, pacientul ar fi luat milioane( va spun toate acestea ca una care a stat in State 20 de ani).Si, by the way, daca asta s-ar intimpla de mai multe ori ( plata din partea spitalului) sa vedeți ce s-ar mai imbunatati sistemul .
Astia trebuie Arși unde i-i doare mai tare adică la buzunar!
Felicitari doamna doctor din partea unui coleg de breasla !

Musafir

Am salvat petitia pentru ca îmi doresc o Românie curată din toate punctele de vedere. De ce oamenii care doresc sa isi facă treaba nu sunt lăsați? Am ajuns sa ne fie teama sa ne facem meseria din cauza oamenilor in numar mare care nu le intereseaza de noi ci de situația lor financiară si rautatea din suflet. Trebuie sa învățăm sa fim mai buni si daca nu suntem in stare sa fim responsabili cu noi si cu munca noastra ar trebuie sa ne punem un semn de intrebare si sa ii lasam pe ceilalti care pot, nu sa tragem rautatea cu noi.Sa nu uitam ca viata oamenilor au valoare nu pret!

Musafir

2016-07-28 17:15

Trebuie sa intram in normalitate! Sanatatea este primordială in continuitatea unei natiuni! Doar cei implicati mai au PUTEREA de a SCHIMBA IN BINE!!! Noi, cei care ar trebui sa fim beneficiarii unui sistem de protectie in domeniul sanatatii, am ajuns sa ignorăm sau sa apelăm la practici obscure întru protectia noastra, din lipsa de fonduri sau , mai grav, din lipsa încrederii în cei care ar trebui sa ne protejeze/ajute! Din pacate se confirma ca SANATATEA este un alt domeniu din care ROMÂNUL a găsit mijloace facile de inavutire fara a-i păsa de cele mai elementare motivatii profesionale, morale, sau CRESTINE!!!

Musafir

Pentru ca oamenii adevarati indiferent de profesie merita toata sustinerea nostra! Intr-un sistem bolnav ptinii oameni sanatosi au nevoie de protectie!

Musafir

AM FOST TRATAT DE DOCTORITA ROIU SI O RESPECT

Musafir

2016-07-28 17:16

Datorita sistemului infect si bolnav in care suntem nevoiti sa traim! Bravo d-na doctor , nu va dat batuta, suntem langa dumneavoastra!

Musafir

2016-07-28 17:17

Pentru că nesimțirea în mediul sanitar este insuportabilă,iar atunci când cineva din interior ia atitudine,acesta este mazilit!
Așa nu vom evolua niciodată.
Jigodiile responsabile trebuie să plătească si nu așa cu mustrari,ci cu ani grei de puscarie pentru genocidul asupra populației plătitoare de taxe!
Danila

2016-07-28 17:18

Este remarcabila atitudinea si fermitatea medicului Camelia Roiu – transparenta deficientelor fundamentale ale sistemului public (sanatatea, educatia, cercetarea etc.) si asumarea limtelor manageriale (indepartarea incompetentei, mistificarii si modelelor pseudo-manageriale in variante politicianiste) ar trebui sa genereze solidaritate si sustinere pentru acest tip de initiative, in consolidarea reperelor sanatoase pe toate palierele unde coruptia substituie competitia – competenta - meritocratia. A generat un act de civism si profesionalism, integrat in Strategia Nationala Anticoruptie. Avem sansa - impreuna cu Guvernul, de a depasi dezideratele si actiona in solidar cu Romania si medicul Camelia Roiu.

Musafir

2016-07-28 17:19

Cu genul acesta de oameni putem face curatenie in Romania. Trebuie incurajati oamenii de acest tip, din toate domeniile, sa continue in a sesiza problemele cu care se confrunta, fara a-si risca cariera.

Musafir

2016-07-28 17:20

Trebuie sa fim alaturi de aceasta doamna care oricum stia ce o asteapta ,respect pentru curajul ei ptr ca si a riscat locul de munca ptr a dezvalui un adevar...rusine celorlalti care o sicaneaza si care prefera sa ascunda ce se intampla in spitale....vor sa schimbe ceva?

Musafir

2016-07-28 17:20

Vreau sa se termine cu coruptia din tara!vreau o tara ca afara!

Musafir

2016-07-28 17:21

Am ajuns sa ne fie teama sa margem la spital!!! Rusine doctorilor ignoranti !!!

Musafir

2016-07-28 17:21

Ceea ce se întâmplă in sistemul de sănătate român este inacceptabil !

Musafir

2016-07-28 17:22

S-a umplut paharul,este timpul unei noi revolutii in medicina....!

Musafir

2016-07-28 17:22

Daca vrem schimbare in bine sa sustinem oamenii care se lupta macar atat.

Musafir

2016-07-28 17:24

am semnat petitia,pentru ca adevarul sa triumfe ,iar cei care au curajul sa-l spuna sa fie protejati si incurajati sa dezvaluie ei si altii toate neregulile ,pentru a fi cunoscute,verificate si indepartate!numai asa putem spera intr-o schimbare!

Musafir

2016-07-28 17:26

Pentru a ajuta sistemul de sanatate din romania care lasa mult de dorit.Ce a sp doamna doctor o stiu de la cunoscuti.