Vrem inapoi microbuzele !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vrem inapoi microbuzele !

X

#76 Re:

2016-07-02 13:44

#32: -  

Traim in democratie si, normal ar fi fost, sa fiu intrebata daca sunt deacord cu scoaterea microbuzelor din circuit. Ce se intampla in autobuze este complet inuman. Daca Transurbul voia sa faca o treaba cumpara in loc de joarcele astea de autobuze SH de la straini, un fel de microbuze electrice. Sa se pastreze traseele si restul. Ar fi fost mult mai eficient si ecologic.

X

#77 Re: Re:

2016-07-02 13:47

#33: Cea - Re:  

Da vreau! Pt ca asa fugarindu-se, ajungeai la timp sau chiar mult mai devreme unde aveai nevoie. Eu nu am fost niciodata tratata ca o "imbecila" si in ultimii ani am mers regulat cu aceste "cascarabete" Unele dadeau exemplu de curatenie in comparatie cu autobuzele... Dar n-ai ce sa ceri. Toti bastanii cu masini personale isi dau cu parerea despre cat de bine e sa circuli cu autobuzul.

X

#78 Re: Re: Re: Maxi-taxi-urile sa dispara

2016-07-02 13:55

#50: Cata - Re: Re: Maxi-taxi-urile sa dispara 

Daca orasul Galati este sau nu oras civilizat nu tine de prezenta microbuzelor, ci de mentalitatea oamenilor. Daca VOI, desteptilor, spuneti ca maxi taxi erau asa si pe dincolo, ganditi-va cum sunt autobuzele daca oamenii prefera sa mearga cu "cascarabete de animale". Oamenii astia nu-si doresc degeaba maxi taxi in ciuda autobuzelor... Oamenii astia gasesc conditii mai bune intr-un maxi taxi infect decat in transurb, iar asta ar trebui sa ridice mari semne de intrebare pt astia ca comentati pro-autobuze, dar mai ales conducerii transurb si primariei. Dar majoritatea care comenteaza aiurea si injurios sunt cei care-si relaxeaza fundul in taxiuri (pt ca-si permnit) sau in masini personale, la aer conditionat. Nu sunbtem toti nascuti cu fundul pe comoara. Asa ca, daca nu uzitati frecvent transportul in comun, nu aveti dreptul sa comentati pentru ca habar n-aveti ce este. O data pe luna nu se pune. Inchipuiti-va ce fel este sa mergi dimineata la scoala sau la servici si dai de batrani puturosi, aurolaci sau tot felul de specimene... Macar daca te inghesuiai in maxi taxi stiai ca astia se duc fie la munca, fie la scoala ci nu stau asa de-aiurea ca n-au ce face acasa.

M-am saturat de desteptii lui peste care se trezesc si comenteaza aiurea! Aduceti argumente solide. Si da, prefer jegul din maxi taxi, decat jegul din autobuz.

P.S. am mai vazut microbuze spalate, autobuze niciodata.

X

#79 Re:

2016-07-02 14:00

#22: Flora -  

Daca i se face rau unei persoane sanatoase, dar ce sa mai zicem de un astmatic sau un cardiac? Mori de la o statie la alta!

Daca vrei sa te intalnesti cu cineva si trebuie sa mergi cu autobului, ti se face jena si nici nu-ti vine sa te mai duci ca deja te-au trecut toate sudorile si esti fleasca.

X

#80 Re: Petitie...???...:)

2016-07-02 14:03

#6: Je - Petitie...???...:) 

Inteligenta ta unde-i...??...:)

Musafir

2016-07-02 14:48

Pentru ca TRANSURB, nu face fata.

Musafir

2016-07-02 16:46

Am lasat acest comentariu deoarece m.am saturat de autozbuzele transurb. Nu pot suporta caldura, mirosurile cat si hotii.

Musafir

#83 Re: Petitie...???...:)

2016-07-02 20:58

Si pe mata ,  sa  o luam  toti ,  direct in pulau

Musafir

2016-07-02 21:07

Numi convine in legatura de cum fac transurbu mai bine este si era cu microbuzele
Muie

#85 Re: Petitie...???...:)

2016-07-03 13:57

Si eu sa o fut pe mata aia in cur , jegosu dracu

Musafir

#86 Re:

2016-07-03 16:26

#17: -  

foarte rapid....faceai de la Gradina Publica pana la Spital 40 min., cu statul de cate 2 ori la semafor..

Victor

#87 Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.

2016-07-04 14:07

#4: Adevarul. - Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi

Faptul ca nu se elibereaza tichete de calatorie reprezinta evaziune fiscala. Adica furt. 

Victor

#88 Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.

2016-07-04 14:08

#72: X - Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.  

1. faceti reclamatie impotriva soferului
2. cumparati bilete de la ghisee. 

Dointza

#89 Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.

2016-07-04 16:43

#88: Victor - Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.  

Am tot facut reclamatii dar nici o schimbare , si toate ghiseele dupa ora 16 sunt inchise si sunt doar in statii rare. Plus ca mai toate traseele circula dupa un orar bine pus la punct toate odata , unul dupa altul basca doua sau trei de 11 .... o minte luminata cred ca intocmit graficul......stai in statii minute in sir...

Dointza

#90 Re:

2016-07-04 16:44

#26: -  

Deja pentru luna iulie au anuntat ca reduc  masinile de pe trasee. ... :(

Musafir

2016-07-05 08:05

Vreau sa revină microbuzele
Marce

#92 Revoltata!!

2016-07-05 20:37

Ala de comentezi cu babele , daca tu stai acasa ,nu muncesti si nu stii ce inseamna ca trebuie sa ajungi la timp cat de cat in unele locuri sa iti rezolvi niste treburi, du te si fa o baie in dunare poate iti revine mintea la cap!! Daca nu, mergi tu si miroase basinile,transpiratia,cacatul si pisatul lor din autobuze, ca mie mi a venit sa vomit cand am coborat o data din autobuz!!! Era o fosila care mirosea a cacat, iar in piata mare culmea "a uitat" sa coboare ,ca doar el se plimba....si te omoara pe tine cu duhorile!!! Sa stea dracu acasa toate fosilele astea!! Si primaria de ce face discriminare si le da gratuite???? Nu sunt atatia oameni amarati, fara venit si copii elevi??

Musafir

#93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.

2016-07-07 13:23

#62: Valush - Re: Re: Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.  

Dar de ce nu circuli tu cu autobozul si sa te faci ca nu sunt maxi-taxi in oras???si gata problema rezolvata frustato/frustatule

Musafir

2016-07-09 16:29

NU SUNT DE ACEIASI PARERE CU INITZIATORUL PETITZIEI, MICROBUZELE SUNT ADEVARATE " BOMBE PE PATRU ROTZI " ! CHIAR, NU REALIZATZI ACEST FAPT, MAI BINE SA FIE CUMPARATE MAI MULTE : MINIBUS ORI AUTOBUZE !
M-AM MAHNIT, LECTURAND UNELE COMENTARII!CHIAR ATAT DE NEIUBITORI AM AJUNS UNII FATZA DE ALTZII?

#95 Re: NU-I REPROS,ESTE O CONSTATARE,VA ROG,REVIZUITZI-VA VORBELE,GANDURILE SI TOT CE SPUNETZI!

2016-07-09 17:08

NU SUNT DE ACEIASI PARERE CU INITZIATORUL PETITZIEI, MICROBUZELE SUNT ADEVARATE " BOMBE PE PATRU ROTZI " ! CHIAR, NU REALIZATZI ACEST FAPT, MAI BINE SA FIE CUMPARATE MAI MULTE : MINIBUS ORI AUTOBUZE !  CEI  CARE  VORBITZI  DESPRE  OAMENII  BATRANI,  ATAT  DE  URAT,  AVETZI  PARINTZI  ?!  ASA  VA  ADRESATZI  SI  DUMNEALOR,  CARE  V-AU :  PURTAT  IN  PANTEC ( MAMELOR ),  CRESCUT,  EDUCAT..... ?  BATRANII  AIA,  VA  POT  FI :  PARINTZI,  BUNICI, RUDE.........  ?!  V-ATZI  GANDIT  CA  SI  PESTE  DUMNEVOAS TRA,  TINERII  DE  AZI,  PESTE  CEVA  TIMP,  CA  TIMPUL  TRECE,  ZBOARA,  SI  VA  VETZI  CONFRUNTA  CU  BATRANETZEA " HAINE  GRELE " SI  POATE  MIROSUL  GREU  LASAT  DE  BATRANI,  IL  VETZI,  LASA  IN  URMA  SI  DUMNEAVOASTRA,  TINERILOR  DE  AZI  SI  BATRANILOR  DE  MAINE  ?!

#94: -  

Musafir

2016-07-17 14:37

Copilul meu nu are cu ce mijloc de transport sa se intoarca de la scoala.
Ion

#97 Re: Re: Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.

2016-07-17 14:49

#13: - Re: Re: Re: Re: Nu vrem microbuze din nou pe strazi.  

Ma desteptilor care tot ii dati ca microbuzele faceau evaziune. Asta nu era un motiv sa le scoti, puteau in aspri controalele,  in  plus nu cred ca , daca cereai , nu-ti dadeau bilet. Dar, inteligentilot, voi stiti ca Transurb papa zeci de milioane de euro anual de  la buget? Adica banii v ostri, desteptilot, si mai platiti si bilet apoi...la maxi-taxi nu platea primaria nimic, ci  invers, a ia  plateau taxe la primarie.

Si sincer n-as  comenta daca la  Tran surb ar  fi autobuze curate, cu aer conditionat sau macar niste ventilatoare acolo acum vara, dar sunt murdare si imputite si te coci si  umpli de transpiratie in ele...

Uite o idee: pastrai mai-taxi-urile si le impuneai  conditii suplimentare, de exemplu AC. Obtineai un  plus d e confort cu c heltuiala zero de la primarie.

Musafir

2016-07-17 19:05

Lucrez in Galati, fac naveta de la domiciliu si deplasarea in oras cu autobuzele Transurb se realizeaza cu mare dificultate fata de situatia anterioara cand existau microbuze care se succedau la 5 minute, nu la jumatate de ora.

Musafir

2016-07-17 20:33

Am semnat aceasta petiție pentru ca m.am saturat de serviciile foarte proaste cu privire la transportul in comun ,care este dirijat de primărie. Consilierii județului Galati sunt ratați si reduși mintali !!!! Numai ei au fost de acord ca Galatiul sa nu mai beneficieze de mașini maxi taxi !!! Ok ,înțeleg ,vreți profit la Transurb ,dar pune nene atunci altfel de mașini , baga mașini tip maxi taxi si banii câștigați sa ajungă la Transurb daca asta se dorește !! Cumpărați mașini !!! Ca nu e obligat fiecare cetățean ce își plătește transportul , sa meargă in duhoare de țigani nespălati si moși care au uitat de săpun !!! Va rog sa tragem un semnal de alarma !! Asa ceva nu se poate , trăim in sec 21!!! Daca tot ati vrut autobuze , sa mergeți si voi ,stimabili consilieri cu ele si sa borati de miros ! Si Braila si Constanta , si multe alte județe au mașini maxi taxi ,rataților ! Nu cum s a scris in presa ca vezi , Doamne , maxi taxi URI existau doar in Galati in ultimul timp , MINCIUNI PENALE ...
Chris

2016-07-17 21:25

Daca vreti haos din nou pe strazi, bagati cascarabetele inapoi!