Jos cenzura de pe internet! Opreşte-l pe Dragnea!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Jos cenzura de pe internet! Opreşte-l pe Dragnea!

Musafir

2016-04-14 10:43

Da dupa ce adevaratii comunisti l-au defaimat pe Ponta facandu-l comunist sau basist, ei vor sa cenzureze bancurile politice pe internet exact obiceiul dictatorial Mobilizati-va si semnati, nu ii lasati pe basisti sa isi ia tara inapoi, altfel cel putin 50% din populatie vor ajunge in boscheti (saracie severa fara loc de munca sau pensie sau fara nici o sansa de angajare). Am auzit ca Kovesi vrea sa preia masurile de austeritate din 2010 prin intermediul "serviciilor" transformand astfel Romania intr-un lagar de concentrare similar cu orfelinatele groazei de la Sighet de pe vremea lui Ceausescu dar pentru cetateni de toate varstele.

Musafir

2016-06-09 10:08

vor sa preia controlul asupra noastra dar nu vor reusi pt ca noi sintem mai multi mai uniti mai puternici

Musafir

2016-06-11 17:30

Intr-o adevarata democratie oamenii au dreptul sa se exprime si din cite stiu dreptul la o opinie individuala este inscris in constitutie!

Anonymous

2016-07-26 15:52

Comunistii tot comunisti raman/totalitaristii tot totalitaristi raman, chiar daca isi schimba culoarea politica precum lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Sau precum lupul ce se imbraca in miel/oaie, arata altfel, dar tot lup e. Se vad foarte bine apucaturile jidanesco-kazaro-comunisto-totalitare.

Musafir

#755 Re:

2016-08-14 11:11

Johann

#756 Legea tolerantei

2017-01-08 15:48

Nu am citit toate comentariile,dar din cite am citit primul lucru zguduitor pe care l-am remarcat este ca nici un comentator nu indrazneste sa iasa din anonimat cea ce dovedeste ca autocenzura din teama functioneaza perfect.Fara a dori sa judec pe cineva vreau totusi sa spun ca un prim pas in lupta impotriva cenzurii este tocmai acela de a indrazni sa semnezi comentariul.Cei care doresc implementarea acestei legi rid de comentariile noastre si nu le iau prea in serios pentu ca fara semnatura arati ca tie frica de fapt. Ori teama este arma principala pe care asa zisa Elita o foloseste impotriva noastra.Deci scuzati-ma un comentariu anonim este autocenzurat si nu poate fi luat prea in serios deoarece contrazice tocmai lupta impotriva cenzurii.

In al doilea rind observ cum unii sar pe Domnul sau tovarasul Dragnea cind el este doar o piesa mica aruncata in fata pentru a incasa critica unei mici parti (din pacate) al populatiei. Cei care cred ca inititiva vine de la tov.Dragnea se inseala si im pare rau ,sint naivi ,chiar daca el ar sustine acest lucru.

Legea vine de la un fel de comitet care lucreaza pe linga Parlamentul European care a elaborat ( si o face si in continuare ) legi diabolice menite sa puna capat libertatii individuale ale omului incepind cu interzicerea exprimarii libere a opiniei si a constiintei libere. Dar chiar si acest Comitet este doar o mica parte a unui angrenaj mai complex din care face parte in primul rind Vaticanul cu ordinul iezuitiilor,Francomasoneria,Bancile Mondiale,Complexul Militar Industrial  etc.

In primul rind se doreste distrugerea crestinismului ,a valorilor crestine si distrugerea asa zisei famili traditionale.

Nu cred ca intimplator au ales Romania ca balon de testare urmind ca pe urma toate tarile sa implementeze aceste legi.Una din speculatiile mele este ca probabil se gindesc ca daca reusesc in Romania vor reusi cu atit mai mult in restul Europei. Multi Romani (dar nu suficienti) au aratat mai ales in cazul Bodnariu ca nu se lasa asa usor intimidati.

Parerea  mea este ca e foarte important sa ne mobilizam impotriva acestor legi ca macar sa frinam acest proces

de implementare al dictaturii europene si implicit mondiale.

Sint convins ca unii vor ride de urmatoarea afirmatie dar nu conteaza. Arma principala a luptei noastre este Rugaciunea si in general o viata traita in armonie cu legile bune date de Dumnezeu si nu de oameni.

Constitutia americana si nu numai, au ca baza Biblia  ca indrumator.Omul contemporan creaza legi tot mai aberante si nebune care se indeparteaza tot mai mult de Lumina Bibliei.

Ne indreptam spre sfirsitul istoriei pe acest Pamint,spre lupta finala dintre bine si rau.

Fiecare dintre noi va sta deo parte sau de cealalta,nu exista neutralitate in cazul acesta. Care parte o vei alege ?

Dumnezeu in dragostea lui ne ofera mintuirea prin Isus Christos care a murit pentru fiecare dintre noi ,chiar si pentru cei care cauta sa implementeze legi care contrazic legile lui si chiar bunul simt.

Dumnezeu personal va distruge acest imperiu mondial diabolic in sensul ca de fapt tot ce este rau  se autodistruge , asa cum nici un imperiu mondial din trecut nu a rezistat prea mult. Ultimul imperiu mondial va vi si mai scurt ca toate de pina acum.

Johann Kast

Florin

#757 Re:

2017-02-05 20:21

Musafir

#758 daRe:

2017-04-26 20:15