România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția România-Norvegia, împreună pentru copiii Bodnariu

Musafir

2016-01-11 20:45

Ma numesc Mihai Georgescu eu am sugerat implicarea in caz si a Casei regale. Chiar o sa incerc sa sugerez aceasta.

Musafir

Am semnat această petiție deoarece m-a impresionat foarte tare povestea familiei Bodnariu și doresc din toata inimă să se reunească această familie minunată și sunt convins ca Dumnezeu va lucra!
florica

Pentru ca nu stiu daca acesti parinti, in situatia in care sunt, mai pot supravietui acestei nedreptati pe care o traiesc. Este inuman, nu as fi crezut niciodata ca asa ceva este posibil.Va multumesc in numele a milioane de OAMENI, ca nu lasati sa se intample asa ceva si ca ne ajutati sa luam atitudine.

Musafir

Este inacceptabil ce se intampla intr o tara pe care noi romanii o consideram exemplu .Va multumim pt actiunea pe care ati demarat o.Este cazul ca si primii doi oameni din Romania sa se implice urgent

Musafir

- Orice abuzuri trebuie respinse si sanctionate aspru de societatea civila si cu toata forta , indiferent de cine le savarseste , pentru ca sansa repetarii lor sa fie exclusa definitiv , considerandu-l intotdeauna pe aproapele nostru ca pe noi insine . Grija si interesul fata de aproapele nostru este grija fata de noi insine , si numai impreuna putem face lumea mai frumoasa , mai echitabila , si mai sanatoasa - o lume care sa aiba ca temei - Spiritul uman de Dreptate in Adevar ! , si de Solidaritate umana ! .

Musafir

2016-01-11 20:46

Doresc ca această partiție să rezolve problema copiilor familiei Bodnaru, să le redea copii.

Musafir

Mamma mia,ce tara salbatica cu monstri e aceasta tara?Noi stiam ca e o tara civilizta ,in care se traieste bine...Dar,cum e posibil atata cruzime ,salbatacie si nazism!Cum sa suporti cum tipa ,urla si plang acesti copii,fara sa-i miste deloc?Pentru ce ii iau ?Ce urmaresc sa faca cu ei...? auzi,ca le asigura un viitor bun! Copil de 3 luni,smuls de la sanul mamei...cum e posibil asa ceva,ce salbatici nebuni sunt astia?               Astia n-au nici un stapan,n-au nici un D zeu?Cum sa desparta copiii de parintii lor,fara vreo ancheta ,fara cercetari,fara un preaviz;doamne astia sunt nebuni,sclerozati,ce tara  e asta? Tara mea...e de necomparat,oamenii din tara noastra nu se pot compara cu acesti monstri ,care au revoltat intreaga lume!mai,oameni,tara de neconceput,treziti-va ce faceti,unde sunteti?De ce creati iad pentru altii...?nu va ganditi ca veti fi pedepsiti pentru ceea ce faceti...heiiiiiiiiiiiiiiii lume,treziti-va!

VIORICA MICULESCU
Musafir

Sunt mama si ceea ce patesc aceste familii nu are nimic omenesc .Copii sunt priviti ca o marfa ca un bun de care dispune acea organizatie care a hotarat ca ei sa fie rapiti si lipsiti de orice caldura parinteasca.Este o cruzime fata de copii.Atunci cui foloseste?! Va crea niste psihopati?!Este ingrozitor!!! Unde este omul in toata povestea aceasta?! Acesti copii sunt romani!S-a facut atata caz de votul din diaspora! Unde este STATUL ROMAN acum cand niste romani au nevoie de el!?Le-a vrut votul!!! Acum sa-si faca DATORIA !!!!Doamne ocroteste-i pe romani caci STAT DEMN nu avem!!!....

Viorica Miculescu

Musafir

sant impietrita la gandul ca daca eram in aceea situatie faceam crima , Copii mei sa-i ia cineva ????? In fata mea nu mai conta nimic cineva ar fi platit le dadeam o lectie > eu nu puteam sta asa linistita sa-mi ia copilul care trebuia alaptat???? cineva ar fi murit pentru asta. Durerea unei mame nu se poate sxprima in aceasta situatie... Criminali , criminali

Musafir

Nu sunt de acord cum s-a actionat pentru protectia acestor copii
bv2869599
Musafir

Nu pot sta indiferenta la suferinta parintilor. Acesti oameni isi doresc copii, copiii lor. Abuzurile de tot felul trebuiesc eliminate, dar acest abuz este de urgenta ,,0'' pt. care trebuie actionat urgent, pe toate caile posibile, pedeapsa maxima pt. cei vinovati de aceste atrocitati. Copiii raman pe viata traumatizati pt. despartirea de cei dragi.Scurtati-le suferinta, ajutati-i, oameni buni cu puteri de decizie si parghii ce le aveti la dispozitie

Musafir

SA fie intr-un ceas bun.Doamne ajuta sa fie bine.

Musafir

Nu se poate ca in numele dreptatii sa iei copii din familiile lor si sa-I dai spre adoptie unoroameni straini,care nu au habar ce obiceiuri au acei copii,ce le place sa manance,cu ce le place sa se imbrace!Practic,acesti copii for fi traumatizati pe viata despartindu-I de familiile lor si introdusi cu forta in Alta familie necunoscuta lot!Si astfel ei inteleg ca fac bine acelor copii,cand defapt II distrug sufleteste,!Am semnat aceasta petitie pentruca ce se intampla in aceasta Tara e un abuz grosolan!

Musafir

Locul copiilor este langa parintii lor!

Musafir

Imi doresc ca acesti copii sa revina in sanul familiei. Si eu am un baiat , iar daca cineva mi l-ar rapi, as muri.

Musafir

Pentru ca doresc respectarea drepturilor romanilor indiferent de tara in care s-ar afla!

Musafir

Am vrea sa stim pe ce baze au actionat idiotii aceia in acel mod si ce legi anume le da lor dreptul sa abuzeze o structura care e numita familie si consfintita de cam toate constitutiile tarilor din lume. Se pare ca suntem din ce in ce mai agresiv abuzati de niste structuri asa-zise "de stat" si ma intreb pana cand vom mai suporta teroarea institutionalizata. Acest fenomen trebuie sa inceteze si este obligatoriu sa ne trezim inainte de-a fi desfiintati de aceste bestii care se erijeaza in "conducatori" !!! TREZITI-VA OAMENI BUNU SI HAI NU MAI PERMITEM SA FIM CONDUSI DE IDIOTI !!!!!!!!!!!

Musafir

Cu speranța ca familia Botnariu își va putea strânge in brațe copiiiicu speranța ca asemenea abuzuri nu se vor mai repeta si nici o familie nu va mai trece prin astfel de traume Vreau sa cred ca trăim intr-o lume a dragostei si a grijei pentru copiii noștri si vreau sa cred ca nimeni niciodată nu poate decide asupra modului in care sunt crescuți copiii atata timp cât ei sunt crescuti cu dragoste intr-un climat cald in mijlocul familiei naturale

Musafir

E o crima impotriva parintilor si a copiilor.
Cititi acest material pt a intelege acest fenomem:
http://www.nkmr.org/docs/Report_to_the_European_Parliament_Petitions_Committee.pdf

Musafir

Nu pot să văd cum o instituție a statului Norvegian comite o "infracțiune" în sânul unei familii.Este de neconceput. Rușine autorităților Norvegiene. Faceți dreptate acestei familii şi celor aflați în aceaşi situație. Sunt sigur ca această petiție v-a ajuta mai mult decât vă puteți aștepta. Vă mulțumesc pentru că vă pasă de "ROMÂNI".Cu mult respect Radu din Timișoara.

Musafir

Pentru tragedia familiei Bodnariu. Ce se intampla cu acesti copii este......incredibil! Dumnezeu sa-i ajute! Iar documentarul din Elvetia....m,-a lasat masca! Si toti nu mai pot de grija noastra!!!

Musafir

pt reintregirea fam Bodnariu.Doamne da inzbanda.

Musafir

Pentru ca suntem parinti si le dorim sa le ajute dumnezeu
Bunu

Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru aceasta initiativa

Musafir

Un abuz contra romanilor si autoritatile nu fac nimic ca de obicei pt Romani!!!!???