Redenumiti Scoala Nr. 88 din "Shanghai" in "Mihai Viteazu"

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Redenumiti Scoala Nr. 88 din "Shanghai" in "Mihai Viteazu"

Musafir

2015-12-17 22:32

In Tara Romaneasca trebuie sa primeze denumiri, ale diverselor institutii, care sa invete generatia tanara, care au fost si, inca, sunt valorile nationale !
Deci : Scoala 88(din strada Odobesti) Nu trebuie sa poarte decat un nume : Mihai Viteazul !!!

Musafir

2015-12-18 00:10

Nu mi se pare normal sa schimbi numele unei scoli ce poarta numele unuia dintre cei mai mari domnitori ai tarii noastre, primul domnitor ce a infaptuit unirea Principatelor Romane cu numele unui oras chinezesc. Eu inteleg ca PSD-ul are o mare afinitate pentru poporul chinez, insa o asemenea slugarnicie nu-si are rostul.

Musafir

2015-12-18 01:48

Acestia sunt anti-romani, tradatori de tara si de neam!!!

Musafir

2015-12-22 06:12

Am semnat această petiție pentru ca e revoltător ce face acest securist semidoct cu doctorat, Robert Betoniță.
Oare când SRI -ul îl va lăsa în sfârşit din brațe pentru a se putea ocupa DNA de evaziunile , traficul de influența şi actele de corupție ale acestui specimen?

Musafir

2015-12-22 15:16

Mult succes !
Sarbatori fericite !
Bafta multa ptr localele si parlamentarele din 2016

Musafir

2015-12-23 07:09

Suntem in Romania, nu in China!

Musafir

2015-12-23 08:48

Dl. Primar este prea ocupat sa isi construiasca blocuri in spatele Fabricii de sticla . Acolo sau tras TOATE utilitatile in timp record in timp ce proprietarii de case construite de 6-8 ani si acuma se chinuiesc cu fosa, apa din put si curent "cersit " de la fabricile din zona si platit ca si societate comerciala. La toate dar absolut toate sesizarile cetatenilor din aceasta zona am primit raspuns ca NU sunt momentan fonduri pentru investiti. Asta in situatia in care toate casele de aici sunt incadrate la impozit ca si zona A , vezi doamne avem metroul si autostrada aproape... RUSINE HOTULE !!! A plecat un bordurist si a venit altul !!!

Musafir

2015-12-23 08:52

iti faci familia de rusine neg-oita!

Musafir

2015-12-23 10:09

Am ramas fara valori n Romania????
De ce e nevoie sa denumim scoli dupa orase din alte tari?

Musafir

2015-12-29 15:32

ei da doar atata au facut...eu zic ca au facut mult mai multe gafe...problema e ca multi dintre ei se vor regasi din nou pe listele electorale...si culmea pe multi nici nu i cunoaste electoratul...si daca vrei sa fi pe lista de candidati surpriza primiele15locuri eligibile sant rezervate de ei altii nu au loc..;-)la psd:-P

Musafir

2016-03-13 10:56

Cand China iti este mai aproape decat Romania si istoria ei,  lucrurile vorbesc de la sine, dar stim sa spunem ca suntem "Mindr ca suntem romani!". Jalnic domnule primar Negoita!