Votați zero bani publici pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Musafir

2016-10-03 11:48

Țara arde si baba se piaptănă.pt copii nu sunt bani sa le dea alocații mai mari,locuri de munca zero,școlile se dărâmă peste copii,infrastructura pt trenuri jalnică si etc..biserici si catrdrale avem destule ,pot spune ca avem prea multe.si voi ăștia din guvern faceți catedrale,pe banii cui?ai noștri daca nu ma înșel? Scârbe ce sunteți, imi faceti greață. .faceți odată ceva bun pt țara asta!?ce catedrale visați. Ne-am săturat de voi...mincinoși ce sunteți. .dupa cum am spus mai sus:"țara arde si baba se piaptănă "

Musafir

2016-10-03 12:13

Consider ca avem alte nevoi primordiale,catredrala ar fi cu siguranta pe ultimul loc.

Musafir

2016-10-09 12:17

Vreau ca banii respectivi să se investească în educație sau spitale.

Musafir

2016-10-17 08:23

daca numai prin oprirea acestui se poate ridica atentia catre proiecte mai importante, atunci asa sa fie!

Musafir

2016-10-17 22:04

de ce avem nevoie de atatea lacasuri de cult marete si super moderne si bogate cand se prabusesc scolile pe copii si spitalele pe bolnavi??

Musafir

2016-10-23 20:38

Am semnat petitia pt ca m-am saturat de atatea minciuni din partea preotilor ortodoxi, de lacomia lor dupa banii enoriasilor si de atatea biserici care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Mai bine s-ar aduna bani pt copiii nevoiasi care vor sa invete si nu au posibilitate, nu au scoli unde sa invete, nu au ce manca sau s-ar construi fabrici pentru cei fara loc de munca si multe altele, folositoare neamului romanesc. Biserici sunt deja destule...credinta lipseste cu desavarsire!!!

Musafir

2016-10-31 12:05

Nu e necesar sa aruncam cu bani pentru o cladire care pretinde ca face legatura dintre oameni si un personaj fictiv. Nici Superman, nici batman si nici pokemon nu au cladiri ridicate din banii nostri.
Banii mai bine se duc la sanatate, mediu , afaceri (legale, nu cersetorii bisericesti) etc...
Preotii trebuie pusi la munca, au cersit prea mult pana acum, iar pe tata din ceruri nu l-a intalnit nimeni niciodata . E atat de simplu!

Musafir

2016-11-11 18:17

Pentru ca biserica și catedrala sa văzut ca are bani

Musafir

2016-11-19 18:53

Vrem Spitale si scoli moderne..unde sa pomenit catedrale cu parcare??????