MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Musafir

2015-09-19 18:45

Un simplu lucru am făcut! Am semnat această petiție...Sperând că să se afle adevărul! și ca acest simplu lucru să contribuiească la marea diferență;

Musafir

2015-09-19 19:51

Pentru ca si inainte de 1989 si, mai ales, dupa, mai precis sub dictatura procurorilor eu si familia mea am avut de suferit din aceste cauza.

Musafir

2015-09-19 20:00

De frica,de frica sa nu patesc si eu acelas lucru ,precum Doamna Rarinca.Orice procuror jegos,daca are ceva cu tine,personal sau la ordin,pune un puscarias,sau un cercetat sa te toarne aiurea ,sii La puscarie cu tine.ASTA-I TARA

Musafir

2015-09-19 20:20

In ultimii 10 ANI am asistat la in justitie, PE TOATE palierele. CSM CC DNA ICCJ Sri Politie Parlament politic industrie etc E MOMENTUL SCHIMBARII VREM DREPTATE SI LEPRE PRECUM BASESCU CONDAMNATE

Musafir

2015-09-19 21:30

Trebuie sa se termine cu mascarada asta desantata care se petrece fara jenă in fata noastra ca si când am fi o masă amorfă complet decerebrata!

Musafir

2015-09-20 02:15

Sper ca si cei care conduc institutiile justitiei,inclusiv CCR,CSM. etc sa dea socoteala pentru greselile savarsite cu voie sau fara de voie. AMIN

Musafir

2015-09-20 03:19

pt functia care o au si pt salariile si pensiile mari care le primesc trebuie sa plateasca si ei pt a fi corecti cand dau un verdict asa cum si medicii cand gresesc platesc

Musafir

2015-09-20 05:06

Nu doresc o tara a "procurorilor si judecatorilor"!

Musafir

2015-09-20 05:09

Suntem din ce in ce mai neinsemnati in fata unui stat in care democratia este un concept lipsit de continut, stat controlat de asazisul sistem de justitie si de serviciile secrete si cele de forta.

Musafir

2015-09-20 05:42

Nimeni nu este mai presus de lege ,cu atat mai putin cei care o aplica si vegheaza la aplicarea ei trebuie sa raspunda primi in cazul errorilor judiciare in contextul in care constatam ca sunt tot mai multe procese politice si sentinte date la ordin politic

Musafir

2015-09-20 06:14

pentru ca nu se poate ca o categorie profesionala sa nu raspunda pt.greselile intentionate si neintentionate pe care le face,fiind angajati ai statului.

Musafir

2015-09-20 06:21

acesti magistrati au ajuns ca niste dumnezei in aceasta tara??? ei nu au nici o raspundere pentru ceace judeca si hotarasc si cind spui ca au gresit sar ca ulii ca distrugi reputatia justitiei si fac tot ei scandal SA RASPUNDA CU CAPUL PENTRU CE LE IESE PE GURA SI PENTRU CE HOTARASC. salariile sint destul de mari si eu pentru aceeasi suma muncesc cam un an de zile>>.atunci si raspunderea sa fie pe masura faptelor!!!!

Musafir

2015-09-20 06:56

Judecătorii furnizează societății serviciul public de administrare a dreptății și datorează societății obligația moralității în aplicarea legii fără părtinire. Administrarea fără control a dus și duce la abuzuri în tranzacționarea actului de a face dreptate. Unii sunt incompetenți însă în marea majoritate, o fac premeditat, adică sunt adevărați infractori care tranzacționează în mod corupt actul de justiție. Arbitrariul și abuzurile din justiție nu mai pot fi tolerate. Art.6 din Convenția pt apărarea drepturilor omului e o mare glumă pt slujitorii justiției romane. Trebuie avut în vedere principiul 4 - exercitarea greșită a responsabilităților și abaterile disciplinare prevăzute în 1985 de Adunarea generală a Națiunilor Unite unde se prevede la punctul d)suspendarea magistraților. Excluderea lor e singura soluție de eliminare a cancerului din justiție și însănătoșirea societății. Uniți vom învinge corupția și prostia.

Musafir

2015-09-20 07:18

Santem egali in
drepturi conform constitutiei,deci pentru ceea ce facem santem si judecati.DACA EI SANT ALTEFL ATUNCI CUM E CU CONSTITUTIA?

Musafir

2015-09-20 07:29

Pentru ca este principala cauza pentru care Romania este unde este si nu este unde ar trebui sa fie!

Musafir

2015-09-20 07:48

Se impune aceasta lege dar si ridicarea statutului de magistrat...procurorului. Procurorii nu sunt altceva decat avocati ai acuzarii fara alte privilegii.

Musafir

2015-09-20 08:49

Pana si cel mai naiv roman isi da seama ca stau dosare ascunse in sertare, ca se inchid dosare avand in vedere anumite calcule politice, fara sa tina cont de respectarea legilor, ca unii sunt judecati si pedepsiti absolut din motive aiuristice. Draga justitie, tu singura iti pierzi credibilitatea, tu ti-o faci cu manuta ta proprie si nu crede ca romanul te va plati asa la nesfarsit ca tu sa-ti faci de cap. Romanii te platesc si tot ei au dreptul sa-ti ceara socoteala, asa incat cei care au gresit sa plateasca. Ei nu cer nici mai mult si nici mai putin decat sa ramana cei buni, cei adevarati, cei corecti, iar cei aserviti partidelor, politicienilor sau mai stiu eu caror forte oculte sa dispara cat mai repede. Numai asa putem avea libertatea sa alegem pe cei mai buni in fruntea tarii.

Musafir

2015-09-20 09:42

Dosar penal.NR.1334.p.2012.

Musafir

2015-09-20 10:37

pentru ca trebuie!!!

Musafir

2015-09-20 10:51

Nu, erorilor judiciare ! o condamnare injusta distruge o viata , nu este admisibil intr-o societate civilizata si democratica.

Musafir

2015-09-20 11:58

Jos cu Ponta , doar așa voi scăpa de domnișoara directoare de la Școala Gimnazială Dr. Aurel Vlad din Orăștie județul Hunedoara, care își bate joc de un colectiv întreg de profesori care nu-i sunt servili partidului ei iubit PSD. Directoare care face tot ce vrea cu dascălii din şcoală iar cu elevii mai rău îi mută şi separă prin clase cum vrea ea şi cum vor părinţii. Elevii romii şi cei cu probleme disciplinare sunt scoşi de prin clase şi mutaţi în clase separate. Discriminare etnică. Clase foarte slabe la care nu ai ce să faci şi nici nu poţi să le predai, dar sunt trecute an de an precum raţa pe apă mai departe. O bătaie de joc cu învăţământul românesc. Dispare Ponta, dispar toţi directorii puşi politic pe funcţii şi fără examen.

Musafir

2015-09-20 12:08

Nu mai vreau ca pentru greșelile și interesele unora să plătesc .

Musafir

2015-09-20 12:43

Natura responsabilitatii trebuie extinsa tuturor categoriilor de functionari ai statului de orice nivel.Magistratii sunt o exceptie ? de ce ? Neglijenta in serviciu se pedepseste,Neideplinirea atributiunilor de serviciu se pedepseste,Indeplinirea cu rea credinta a atributiunilor de serviciu se pedepseste...etc Magistratii sunt ....legal,,, in afara Legii ?

Musafir

2015-09-20 13:33

In 1996 , am refuzat sa intru in sistem ,simtind , ca tanar ,dezamagirea si deceptia imaginii , care mi-o ofereau membrii acestui corp profesional. CSM ar trebui sa verifice Dosarele celor , care-au intrat in corpul magistratilor , fara examen , in perioada guvernarilor PSD-UDMR.
valoarea multor judecatori , fosti textilisti sau neamuri de sefi ai Instantelor sau politicieni parveniti in functii , paraziteaza tot efortul de primenire ,incercat prin ocuparea posturilor , cu absolventi ai INM.
ce ni se ofera , din partea sistemului ,in unele Parchete Judecatorii si Tribunale , manjeste marmura , care se vrea a fi sacra , a Justitiei !

Musafir

2015-09-20 13:47

Sa dispara jigodiile de securisti ! Tradatorii la spanzuratoare !