MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Musafir

2015-07-29 20:55

Trebuie sa punem toti umarul la eradicarea coruptiei in tara noastra.

Musafir

2015-07-29 21:34

pentru ca imi iubesc tara si vreau ca justitia sa fie corecta,

Musafir

2015-07-30 18:28

consider ca este normal toti sa raspundem pentru greselile facute

Musafir

2015-07-31 06:05

Pentru ca sunt prea multe ...INJUSTITII.
Chiar , CEI ALESI, adica magistratii , NU TREBUIE SA RASPUNDE PENTRU GRESELI MAJORE? In ce tara traim ?

Musafir

2015-07-31 06:31

Am semnat petiţia cu gândul la cei care au fost pedepsiţi fără vină, cărora nu li se mai dau anii de viaţă pierduţi prin tribunale şi la puşcărie şi, nu în ultimul rând, pentru cei (oricare dintre noi) cărora li se poate întâmpla să fie judecaţi şi condamnaţi fără vină.

Musafir

2015-07-31 07:11

Fiecare cetatean trebuie sa fie responsabil pentru ceea ce face.

Musafir

2015-07-31 07:46

pentru a-i face pe magistrati sa fie cu gandul si capul la ceea ce trebuie sa faca si sa respecte legea

Musafir

2015-07-31 08:44

Păi dacă oricare cetățean este supus legilor, de ce domniile lor magistrații: judecători și procurori să fie DEASUPRA LEGILOR ? Să mă fac înțeles: unul comite o faptă chiar din culpă ! Este condamnat ! Domnii magistrați dau sentințe strâmbe ! De ce să plătim noi și ei să rămână în continuare pe jilțurile lor și pe urmă să le plătim și pensii NESIMȚITE ? Cei care greșesc să plătească cu averile pe care le-au acumulat și pensie YOK !
Pentru aspectele prezentate am semnat.
Atâta timp cât avem : Vasilică Dănileț, Daniel Morar, Laura Codruța Koveși, Livia Stanciu și toți ceilalți ca ei care au fost ,,niște eminenți !,,nu vom putea avea o justiție așa cum trebuie ! Aceste cozi de topor, repetenți la morală și restanțieri pe parcursul studiilor, se țin legați unii de alții și fac tot ce le stă în putință să nu acceadă în rândurile lor PROFESIONIȘTII și în felul ăsta javra, ilici, petrăcă gât și ceilalți care se fac vinovați de multe fapte vor rămâne în libertate și le plătim, tot noi: casă, mașină, pază, vile pentru odihnă ! Că de, au muncit de s-au spetit și au transpirat furând din avuția produsă de poporul asta , calm, cuminte, îndurător ca să nu zic prost ! Și uite așa faptele lor sunt prescrise de trecerea timpului și progeniturile urmașe, rămân cu bogății curate ! Că de, așa ne trebuie dacă nu suntem uniți să le zdrobim capul precum la șerpi, cu BÂTA !

Musafir

2015-07-31 09:02

Pentru ca m-am saturat, de atitea nedreptati care apar zilnic in viata noastra.Persoanele care pot schimba in bine lucrurile n-o fac pentru ca nu le pasa.

Musafir

2015-08-01 08:53

Am semnat aceasta petitie,fiindca sunt foarte inversunat pe acasta justitie"curva"care-si vinde onoarea,demnitatea,si cinstea.

Musafir

2015-08-02 02:19

Pentru ca si eu am fost una din victimele sistemului, iar acei oameni platiti din banii nostri ( si aici ma refer la procurori si judecatori ) TREBUIE ! sa raspunda pentru erorile comise.

Musafir

2015-08-02 02:22

Pentru ca si eu am fost victima acestui sistem corupt de justitie.

Musafir

2015-08-02 05:36

Judecatoria sect 5 e corupta, am dovezi!

Musafir

2015-08-02 07:06

Am semnat aceasta petitie deoarece si judecatorii trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru deciziile care le iau si desigur trebuie sa plateasca pentru greselile lor.Sunt atatea cazuri in care romani nevinovati au stat in puscarie si atatea cazuri in care statul roman trebuie sa plateasca despagubiri romanilor care si-au gasit dreptatea la CEDO! Aceasta situatie trebuie urgent indreptata!

Musafir

2015-08-02 09:57

Fostul sot cu care sunt in partaj are o pensie speciala si isi permite sa traga sfori pe la judecatoria sector 5 , judecatori, grefiere, pentru a ma lasa pe drumuri dupa 27 de ani de casnicie.Pensia speciala e de vina ca le-a luat mintile la toti.Din cauza pensiei de 4000E pe luna care o are fostul sot eu sunt o victima si judecatorii corupti m-au nedreptatit.
Cine imi face dreptate?

Musafir

2015-08-02 15:32

EU SI FIICA MEA AM FOST SI SUNTEM VICTIMELE MAGISTRATILOR CARE AU DISPUS IN CAUZA PRIVIND ACCIDENTUL RUTIER PRODUS PE MARCAJ PIETONAL IN URMA CARUIA SOTUL/TATAL A DECEDAT LA 3 SAPTAMANI! UCIGASUL, DERBEDEU DE PILE, RELATII, RUDA CU UNII SUS PUSI, A FOST PROTEJAT IN TOTALITATE!!!! IN 20.09.2001, PENTRU UCIDERE DIN CULPA, 3 ANI CU SUSPENDARE PE UN TERMEN DE INCERCARE DE 5 ANI, SUSPENDARE MOTIVATA PENTRU A NE ACHITA DESPAGUBIRILE CIVILE. NU NE-A ACHITAT NICI MACAR 1 LEU, IAR CAZIERUL L-A AVUT PERMANENT A L B!!!!!!!

Musafir

2015-08-02 15:39

această țară infestată de cancerul securist-mafiot, dar nu fără contribuția unei părți considerabile a populației, nu mai poate fi salvată, decât prin terapii ca cea propusă de d-vs, d-nă cristina anghel. de aceea subsciu la această petiție.

Musafir

2015-08-02 16:54

Pentru că LA NOI ESTE O CARICATURĂ DE JUSTIȚIE !!! Avem un cod penal care îi apără pe infractori în detrimentul victimelor infracțiunii comise !!! CPP. DĂ PUTERI ABUZIVE PROCURORILOR FFFFF MULTE ALTELE

Musafir

2015-08-02 18:52

Deoarece am un dosar in care, datorita neglijentei anchetatorului si a procurorilor, familia mea a pierdut o proprietate care a fost luata de doi frati in complicitate cu un birou notarial, contractul de vanzare cumparare fiind fals-9ani de procese.

Musafir

2015-08-02 19:16

Mi-au luat casa cu acte false 2frati impreuna cu un birou notarial. Detin expertiza grafoscopica extrajudiciara deoarece intrajudiciara nu mi-a fost aprobata de magistrati.

Musafir

2015-08-02 19:18

9ani de procese impotriva unui act de vanzare cumparare fals, decizie irevocabila in favoarea infractorilor-2frati si birou notarial din Constanta

Musafir

2015-08-02 21:40

ORICE LEGE,ESTE INTERPRETABILA SI CINE O POATE " JONGLA " ATAT TIMP CAT VOR EXISTA CARACTERE CE SE LASA CORUPTE,VA EXISTA SI NEDREPTATE!! ESTE SUB DEMNITATEA UMANA,ESTE REVOLTATOR !!! INDIFERENT CINE ESTI SAU CE REPREZINTI,AI OBLIGATIA MORALA, SA ITI FACI DATORIA CORECT !!

Musafir

2015-08-02 21:46

este absolut necesara!

Musafir

2015-08-03 03:45

nu exista erori judiciare, EXISTA CORUPTIE- LUARE DE MITA- TRAFIC DE INFLUIENTA- FAVORIZEREA INFRACTORILOR !!!,
- din 2008-2015, 8 ani ma lupt cu procurorii si judecatorii CORUPTI din Circumscriptia Curtii de apel Alba-Iulia care il apara- protejeaza- partinesc- FAVORIZEAZA pe IMPOSTORUL av. Cristian Ioan Sorin- Decanul Baroului HD. care fara a detine PROCURA legala de la ex-sotie, a reusit sa-mi FURE apartamentul cumparat din banii proprii, folosindu-se de fica mea MINORA !!!-care a facut intabularea apartamantului pe numele ex-sotiei ,,,
*-CUM POATE INTABULA UN MINOR APARTAMENTUL PARINTILOR SAI !!!!- *CORUPTIE-TRAFIC DE INFLIENTA- DARE SI LUARE DE MITA ,,,!!!
-VERIFICATI SA VA CONVINGETI !!!

Musafir

2015-08-03 05:57

Fiecare dintre noi raspunde pt ceia ce face in timpul activitatii profesionale !!!!. La fel trebuie si Domniile lor sa raspunda si atunci vom putea spera la o justitie mai dreapta, iar Romania va plati la CEDO,mai putin pt. deciziile lor nedrepte.