Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

2014-12-09 16:40

e ce îți lipsește ție

Musafir

2014-12-09 16:42

un medic nu are gândirea ta e mult prea elevat

Musafir

2014-12-09 16:43

tu ești un circar și un măscărici

Musafir

#2204 elev

2014-12-09 16:57

vreau religie nu istoria religiilor dacă vreau istoria religiilor învăț acasă ce vreau eu ,eu vreau să învăț religie ortodoxă este dreptul meu sunt botezat ortodox într-o țară ortodoxă nu budistă sau musulmană

Musafir

#2205 Re:

2014-12-09 17:34

#2202: -  

Elevat asa ca tine? Tu folosesti cuvinte carora nu le cunosti interesul. Esti vai de capul tau. Pune mana pe o carte si te educa.

Musafir

2014-12-09 18:09

Religia este o stiinta care explica relatia omului cu Dumnezeu si este bine sa fie prezenta pe lista de discipline educationale.

Musafir

#2207 La naiba cu religiile!!!

2014-12-09 18:21

La naiba cu religiile, eu, John Lennon și alții multi, nu dam un "rahat" pe războaiele, cauzate de religie! "FUCK" toate religiile! Ele au provocat cele mai mari suferințe de-a lungul istoriei

Musafir

#2208 ADEVARUL:

2014-12-09 18:22

STIATI CA:
"Sfantul" Imparat Constantin cel Mare, a fost un criminal nenorocit, cu probleme psihice?
Da, imi asum aceasta postare, deoarece doresc sa deschid putin mintile celor care nu cunosc, tot adevarul, sau macar partial!
Constantin cel Mare, si-a ucis sotia Fausta, si-a ucis fiul Crispus...de asemeni si-a ucis sora Flavia Julia Constantia, si pe sotul acesteia Licinius!
De altfel, taia "podoaba" oricarui sclav, care o avea mai mare ca a lui! Avand o obsesie pentru "podoaba" sa, emitand si monede cu aceasta ipostaza, unde isi etaleaza un "fals falus"!
In concluzie, cum poate fi numit, asemenea caracter "sfant", de biserica?
Desigur daca este sa ne gandim, el a introdus crestinismul, cu forta, peste toate provinciile cucerite, de unde mai tarziu s-a raspandit repede!
Un mod avantajos, pentru a reduce costurile armate, si de intretinere pacea (pentru a stopa revoltele), in provinciile cucerite!
Nu credeti, si cercetati, acesta ar trebui sa ne fie motto-ul! Pentru cei care au o minte limpede si deschisa, pentru cei care nu inteleg altceva, decat ce le spune biblia, atunci asa sa ii ajute viata!
O zi buna!!!

Musafir

#2209 Aspect!

2014-12-09 18:23

Sa nu uitam, tot ei au adus "crestinismul" (acei sfinti Imparati), la randul de astazi, de unde s-a impartit in numeroase, alte religii! Un mod foarte eficient pentru ei, o viata intreaga sa studiez acest aspect nu imi va ajunge, insa o voi face cu placere! Cunoasterea adevarului, si a istoriei este scopul meu! Nu de a distruge credinte! Insa adevarul trebuie spus, si lasat la libera alegere, nu la "constrangere"!

Musafir

#2210 Mai bine...!

2014-12-09 18:24

Doriti un exemplu, de luat aminte, este Alexandru cel Mare! Care este deasupra tuturor acestor "sfinti"! Cel putin pentru mine!

Nu era Dumnezeu atunci, nu era nici Isus, erau cu totul alte culte, si nici nu a fortat pe nimeni sa creada intr-un zeu anume! Scopul lui, era cu totul altul, deasupra oricarui alt scop de la Crestinism incoace!

Si sa nu uitam, nici nu a dus razboi impotriva unui popor, doar pentru a raspandi o religie cu forta! Scopul lui era acela, de a uni toate popoarele cunoscute acelor vremuri, intr-unul singur, totalitar!

Musafir

#2211 Termenul de ATEU, gresit...!!!

2014-12-09 18:26

Termenul de "ateu", este tot unul introdus de biserica, pentru a limita, si marginaliza, pe cei care nu cred in ce nu cred ei, intr-un mod "rau"! De aceea, numai un fraier, poate spune ca se crede ateu! Este ca si cum te-ai tagui singur, dupa termenul si placul altor religii!

Musafir

#2212 BISERICA UCIDE, DACA REFUZI SA TE INCREDINTEZI EI!

2014-12-09 18:28

Asa cum au ales miliarde de oameni, ucisi de-a lungul istoriei, deoarece, nu s-au adaptat la conditiile impuse de religii!

Musafir

#2213 DECI? ATENTIE! DORESTI CA COPILUL TAU SA TRAIASCA ASTFEL?

2014-12-09 18:29

De asta marii preoti se plimba in limuzine si detin importante afaceri cat si case de lux? Insa pentru cei saraci, vin cu alta "porunca", anume "Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau"!, si de asemeni si cu o promisiune: "după moarte veţi moşteni Împărăţia lui Dumnezeu"! Foarte eficient pentru a mentine lumea saraca sub control! Insa traim in alta era, lumea s-a mai desteptat, si cauta raspunsuri, a mers cat a mers, insa de acum lumea vor dori raspunsuri! Si le vor gasi, iar acela va fi sfarsitul, tuturor acestor baroni care au trait pe spinarea "prostimi"! Voi avea grija de asta! Am timp sa lupt pentru acest drept, care a fost furat mii de ani!

Musafir

2014-12-09 18:46

in vremea comunismului nu se putea concepe ca sa fie predata religia in scoli...dar cei care au vrut sa mearga la biserica s-au dus iar care nu, nu merg nici acum

Musafir

2014-12-09 18:50

Eu nu cred ca religia esteo materie care trebuie predata in scoli de stat deoarece sunt copii de diverse confesiuni si ce preot va preda religia intr-o clasa cu ortodoxi, catolici si musulmani ?
Deci religia ar trebui tinuta de preoti in privat la clasele de duminica , pentru cine doreste sa o cunoasca.

Musafir

2014-12-09 19:07

Dumnezeu nu deranjeaza pe nimeni!

Musafir

#2217 Baner

2014-12-09 19:19

Tineti-va religia pentru voi! Nu mai fortati pe nimeni sa accepte ce nu doreste, de asemeni sa indoctrinati copiii, in niste mamaligi, de asta tara asta nu ajunge nicaieri!

Musafir

2014-12-09 19:26

HRISTOS A BĂGAT PE UN TÂLHAR ÎN RAI PRIMUL SĂ NU UITĂM

Musafir

2014-12-09 19:27

Hristos stătea de vorbă cu desfrânatele cu vameșii și păcătoșii să nu uităm pentru păcătoși a venit nu pentru perfecți

Musafir

2014-12-09 19:36

la religie într-o clasă  dacă există unul de altă religie (adventist sau penticostal)dar și printre ei sunt destul de deschiși la minte și stau la orele de religie fără probleme fără comentarii fără forțări vorbiți din presupuneri și de pe google

sunt și musulmani care stau fără probleme cazuri reale tamtam faceți voi zbuciumații

Musafir

2014-12-09 19:37

HITLER STALIN LENIN sunt exemple de ce fapte pot face ATEII în istorie

Musafir

2014-12-09 19:44

religia trebuie predată în școlile de stat religia ortodoxă și confesională așa cum este acum fiecare trebuie să-și cunoască credința în care s-a născut botezat așa mi se pare normal nu trebuie înlocuită cu civică cu istoria religiilor ,lecțiile de religie pot fi predate doar de profesori pentru că sunt pregătiți pentru așa ceva biserica nu are cadrul adecvat desfășurării lecțiilor ex sală de clasă bănci

activitatea didactică se desfășoară doar într-o școală

Musafir

2014-12-09 19:49

tot ce spun preoții a spus Hristos dacă consideri că preotul spune din mintea lui ceva contrazice-l cu cuvintele lui Hristos dar se vede că nu le cunoști de aia pui mereu placa ca un casetofon stricat cu popii mincinoși popii care bagă mâna în buzunar la bătrâni popi care au case poleite cu aur gipuri și tu ateu plin de ură și invidie crăpi de necaz și postezi pe aici lozinci anti preoți și anti BOR  vrei să atragi oamenii în plasa ta de mincinos torționar

Musafir

2014-12-09 19:56

copiii care au participat până acum la religie au participat neforțați de nimeni și acum de când e lupta asta contra religiei în școli copiii nu au spus nimic nu au zis că nu vor religie și sunt cazuri de atei care stau la oră când ar putea să iasă pe ușă sau să nu vină de ce stau că nu-i forțează nimeni? de unde scoateți asta voi cu forțatul ? voi instigați oamenii la anarhie

Musafir

2014-12-09 20:01

voi cei ce atacați aici religia sunteți mici pe lângă cei care au făcut-o în timpul comunismului ,pe timpul comunismului exista profesor de ateism ,ateismul era predat ca materie în școli ,toți profesorii erau obligați să predea la orele de dirigenție materialismul dialectic al lui marx și engels cine avea atunci curaj să nu asculte de partid? a doua zi dispărea și el și familia lui.