Să se construiască biserica de pe platoul Bucegi !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Să se construiască biserica de pe platoul Bucegi !

Anda

2014-09-24 20:46

Sunt suficiente biserici, chiar si in varful muntelui trebuie sa mai faca una? N-au decat sa o faca la poale, in padure. Ah, stai, SUNT DEJA 100 de biserici la poalele muntelui! Of!!!!! 

Musafir

2014-09-24 22:45

au aparut biserici aproape pe fiecare strada...cred ca sunt mai multe decat trebuie...

Musafir

2014-09-24 22:49

Nu mai stricati natura, muntii, va rog,  da-o naibi de biserica, va ajunge in toata tara Romaneasca, nu  semnez asta pt ca nu va mai opriti si deja noi ne-am saturat de prostii !!!

Musafir

2014-09-24 22:54

Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti!

Musafir

2014-09-24 23:02

"În ultima perioadă s-a dus o campanie de denigrare a Bisericii Ortodoxe Române, campanie prin care populaţia este manipulată şi instigată impotriva religiei creştin-ortodoxe."... oare suntem toti tampiti, nu vedem cum se extinde Biserica Ortodoxa si cum afiseaza o atitudine agresiva, expansionista. Dvs credeti ca trebuie sa manipuleze cineva ??

Ma Cu

2014-09-25 06:33

Acum nu stiu ce vin expirat ai tras pe nas la impartasanie,dar stiu cu certitudine ca nu ai nici cea mai mica treaba cu " muntele" sau absolutul tau in acest domeniu este " Cascada Urlatoare". Destul rau a facut existenta telecabinei,incat sa mai veniti si voi cu sandramaua voastra unde sa va exersati ipocrizia si foamea de bani.

Lasati muntele in pace!!!! Si nu mai manca rahat cu gura plina daca nu stii ce implicatii are o astfel de constructie in zona alpina.