Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi

Musafir

2014-09-18 19:25

Muntele a fost creat de Dumnezeu dacă dorea îl făcea de la început cu biserica oamenii au posibilitatea să aleagă natura și preoții sași facă lăcașuri pentru ei.

Musafir

2014-09-18 19:31

mare prostie !!

Musafir

2014-09-18 19:39

Ce treaba are biserica cu natura? Lasati parcul sa fie parc si religia sa isi pastreze locasele de cult in oras.

Musafir

2014-09-18 19:40

Imi este rusine ca sunt ortodox la ce BOR avem !

Musafir

2014-09-18 19:41

sa se pastreze parcul

Musafir

2014-09-18 19:45

Preotii ar trebui sa se gandeasca sa ridice camine pentru oamenii napastuiti si fara ajutor, nu biserici in varful muntilor sau diferite hoteluri si pensiuni de pe urma carora castiga bani multi si nu platesc nici un fel de impozit.
Rusine pentru cei care au uitat ce reprezinta vesmantul pe care il poarta.

Musafir

2014-09-18 19:49

As dori sa reamintesc celor care considera ca pentru a ajunge la "Dumnezeu!", omul trebuie sa construiasca multe biserici!, urmatoarele!:
„Dumnezeu este în noi şi totuşi alergăm în căutarea Lui. Unii Îl caută în cărţile sfinte, alţii în locurile sfinte. Priveşte în tine: trupul tău este templul Lui, El te-a ales deja, Şi-a făcut sălaş în tine. Nenumărate vieţi L-ai căutat aiurea fără să-L găseşti şi în tot acest timp El era în tine, aşteptând răbdător!”
Pateu

#733 Babel

2014-09-18 19:50

Datorita ca am invatat aceasta legenda acum 20 de ani in probabil clasa intai. Tin minte ca Dumnezeu ia pedepsit pe babilonieni pentru aroganta lor de a se apropia de ceruri cand au inaltat turnul din babel aproape de El. Oare nu este tot o aroganta sa vrei o biserica asa de sus? Oare nu este lipsa de respect sa masacrezi una din creatiile lui? Sa distrugi natura? Dar daca eu ca necredincios ma pot gandi la astea... Lor de ce nu le trece prin cap?

Musafir

2014-09-18 19:55

Incet, incet, preotii transforma biserica intr-o afacere care nu are mai nimic in comun cu misiunea unui lacas de cult.

Musafir

2014-09-18 19:56

Eu cred ca expansiunea bisericii a prins deja cote alarmante si banii care ii fac reprezentantii bisericii se rdica la niste sume exorbitante in conditiile in care existenta divina e pusa la indoiala de tot mai multa lume. Eu unul nu-mi pot inchipui cum de mai exista oameni care cred in povestile nemuritoare din biblie!!

Musafir

2014-09-18 19:57

fratilor e cat se poate de simpla treaba ,dupa descoperire făcute in zona Bucegi mai exact zona parcului ai nostrii preoti sunt si eu curiosi sa vadă ce o fi acolo, ca normal pt acea biserica mai întâi se fac săpăturile pt fundatie si asa rascolest ei toata frumusetea lăsată de Dumnezeu,daca nu au fost in stare altui sa explice acele fenomene ce sa caute o biserică? Nici un altar nu va fi mai aproape de ceruri :)) si daca se apuca de acea biserica fratilor noi romanii stim sa si demolam nu numai sa comentam :))

Musafir

2014-09-18 19:59

Ne-am saturat de popi si de toti libidinosii imbracati in haine popesti,nu le mai ajung,au imputit toata tara cu duhoarea lor.NU vrem un Bucegi plin de popi,Bucegiul e al nostru nu al popilor,nu e de ajuns ca ati asfaltat Dichiu si acum te calci pe cap pe platou?
CristiBC

#738 Apropierea de Dumnezeu nu se face prin biserici la inaltime cat mai mare, ci prin smerenie, evlavie

2014-09-18 20:09

Stimati preoti, apropierea de Dumnezeu nu se realizeaza construind biserici la inaltime cat mai mare ci prin a va indeplini menirea, a fi pastori spirituali pentru comunitatea pe care o slujiti, a va implica in acte de caritate, a ajuta persoanele defavorizate, etc.A inceput scoala, sunt atatia copii cu parinti fara posibilitati materiale. Era greu sa faceti niste pachete cu rechizite si sa-i ajutati? Nu spun sa o faceti din suflet, daca nu puteti, insa macar ca o actiune de imagine, sa vada lumea ca mai faceti si fapte tipice pentru niste slujitori ai domnului, nu sa umblati numai dupa bani. Insa nu se poate asa ceva. Nu sunt bani, ca toti merg la mastodontul numit Catedrala Neamului pe care ati proiectat-o ca un buncar antiatomic. Stiti cumva ceva ce noi nu stim? Vine Apocalipsa si cautati o cale de scapare?

Musafir

2014-09-18 20:23

Va rugam sa ne lasati muntii in pace. Exista destule biserici peste tot. Pe munte esti cel mai aproape de orice dumnezeu, fara sa fie nevoie de vreo cladire.

Musafir

2014-09-18 20:33

BOR nu se mai satura de crearea "centrelor de profit"ostentative. Oare chiar conteaza inaltimea, Dumnezeu ii iubeste mai mult pe oamenii de la munte decat pe cei de la campie? Este cea mai mare dovada a atitudinii manelistice a preotimii de la noi... . Este atitudinea tipica omului necivilizat/incult/needucat care se vede cu ceva frumos pe care nu stie sa il pretuiasca asa ca il distruge. Avem un colt frumos de natura...hai sa il distrugem si sa il umplem de enoriasi care nu stiu sa foloseasca nici macar cosul de gunoi. Si sa incingem gratarele in Saptamana Mare!!!!

Musafir

2014-09-18 20:35

Sunt destule biserici construite deja. Una in plus pe Bucegi nu e necesara.
agnostica

#742 Re: Re: Re:

2014-09-18 20:38

#222: Cristi - Re: Re:  

dar va place sa furati din banii nostri publici si din Parcul National care este si al nostru...sa va ia satana pe care voi l-ati creat, nici nu exista in alte religii.

Musafir

2014-09-18 20:43

Popii au innebunit de tot;nu mai stiu unde sa construiasca biserici si manastiri.Daca au asa de milti bani sa faca si spitale sau camine de batrani ;tot private

Musafir

2014-09-18 20:47

M-am saturat de atâtea biserici.Mai bine ar investiți banii in scoli si spitale !

Musafir

2014-09-18 21:00

E prea de tot cu bisericile astea....

Musafir

2014-09-18 21:03

Stimati primari si preoti, va bate Dumnezeu daca taiati atatea copaci doar ca sa va rugati lui. O puteti face mult mai bine in linistea naturii, sau in celelalte cateva miide biserici din tara. Stim ca sunt multi absolventi de teolgie fara parohie, dar sunt si multi bolnavi fara spital, saraci fara case, samd, pentru care nu faceti nimic. Multumesc!

Musafir

2014-09-18 21:08

Nu mai exista lege in tara asta .... totul protejeaza talhariiiii, tara plina de coruptie si secaturi !

Musafir

2014-09-18 21:08

Natura trebuie sa ramana asa xum a lasat-o DUMNEZEU.

Musafir

2014-09-18 21:16

Aceasta este ceea ce vrea cerul mai protilor: Cine are puterea sa ajuta pe alții vii; cine posedă înțelepciune, să învețe pe alții vii; cei care mosteneste avere, sa o împărtășească cu cei vii.
Deci mortii cu mortii si vii cu vii, vorbele lui Isus, daca va mai aduceti aminte, daca nu va amintesc eu!
Dati la cei vii tot ce mosteneniti de la cei care mor, si veti avea liniste!

Musafir

2014-09-18 21:17

Nu e normal din toate punctele de vedere sa permiti intr-o rezervatie naturala, intr-u ecosistem sensibil, deja maltratat de un turism needucat, constructia unei cladiri care sa atraga mai mult trafic de popor necopt la cap.
Izolarea este ultima aparare a monumentelor naturale in tara aceasta. Daca termenul de "protejare" nu e respectat, trebuie implementat direct ceea ce se numeste "conservare".