Stimulent tineri căsătoriți

Bună ziua,

Va aduc la cunostinta, ca încă de pe mandatul Gabrielei Firea s-a pus în vigoare o dispoziție, privind o anumita suma pe care trebuie sa o primească tinerii căsătoriți care îndeplinesc urmatoarele criteriile: unul dintre parteneri sa fie la prima casatorie,măcar unul dintre parteneri sa aibă pana în 35 de ani și domiciliul în București de cel putin 6 luni și fără datorii la bugetul local.

Se pare ca cu venirea lui Nicușor Dan pe funcția de primar, plățile au fost sistate, fiind foarte multe plăti restante,ceea ce e foarte ciudat este ca:deși din 2020 nu s-a mai făcut nici o plata dosarele fiind în așteptare, ei tot primesc dosare.

Răspunsul celor de la Centrul pentru Tineret al Municipiului București este mereu același cu ultimul nr de dosar plătit din anul 2020,totuși o instituție care se și intitulează "pentru Tineret " ar trebui sa facă demersuri in acest sens,catre Primăria Capitalei și primarul general,sa se aloce fonduri  la bugetul Centrului pentru Tineret al Municipiului București.

Dobre Florentina    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Dobre Florentina va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: