penitenciarul Oradea nu are ce cauta in centrul istoric

dupa ce m-am mutat , pana acum am fost impresionat de frumusetea orasului Oradea si de cladirile istorice din zona Republicii , numai ca am intampinat ceva neplacut care "pateaza onoarea" acelui oras , o cladire care seamana un pic cu puscaria "gherla" care din pacate chiar e penitenciar , ca dupa ce ca era prea multa politie in zona de parca ar fi o razie pe acolo si trebuia sa am grija "pe unde calc" , pe cladirea aia cu gratii chiar scria titlul "ministerul justitiei & administratia nationala a peniteciarelor - Penitenciarul Oradea" ,am fost dezamagit de Oradea. Este ridicol si anormal ca intr-o bijuterie urbanistica ca centrul care e frecventat de turisti sa contina o puscarie, sa stii ca acolo intr-o cladire stau intemnitati infractori. O inchisoare trebuia sa fie undeva la marginea orasului nu in zona turistica.

Vrem mutarea Penitenciarului Oradea din centru la margina sau intr-o comuna de langa Oradea!

Prin semnarea petiției, accept faptul că ligia va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: