Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

Musafir

#6213 Re: URAAAA

2012-06-27 21:03

#6177: Roxana - URAAAA

Sunteti niste milogi si cersetori fara scrupule ! Sa va fie rusine ca v-ati facut " dreptate " in felul asta ! Asta nu este dreptate ! Este cersetorie si boschetareala ce ati facut voi ! Ne-ati facut tara de ras !

Raspunsuri

Musafir

#6214 Re: Re: URAAAA

2012-06-27 21:05:45

#6213: - Re: URAAAA

se vede ce nivel ai ,cei ca tine fac tara asta de ras

Musafir

#6218 Re: Re: URAAAA

2012-06-27 21:06:45

Asta e ciuda pura !! Sa iti fie ciuda ca toti prostii ca tine au fost dovediti de desteptii ca noi :P :P:P :))

Lovely

#6220 Re: Re: URAAAA

2012-06-27 21:10:08

Draga, tin sa te anunt ca tu ne faci tara de ras prin limbajul pe care-l ai, mai ales fata ce concetateni.

Nu-mi amintesc sa te fi insultat cineva, sau sa te fi provocat ca sa reactionezi asa. Dar, stai, iti explic eu ce se intampla !

Esti revoltat pentru ca noi am castigat.Daca ambele raspunsuri erau corecte nu era logic sa iesiti doar voi in avantaj.

Si acum va spun si eu  cum ne-ati spus si voi noua la inceput!

Invatati sa acceptati ca ati pierdut ! Am fost mai buni ;)

cami

#6223 Re: Re: URAAAA

2012-06-27 21:12:36

#6213: - Re: URAAAA Sunteti niste milogi si cersetori fara scrupule ! Sa va fie rusine ca v-ati facut " dreptate " in felul asta ! Asta nu este dreptate ! Este cersetorie si boschetareala ce ati facut voi ! Ne-ati facut tara de ras !

Stimat/a, daca poti sa faci un exercitiu de citire, din pacate pentru tine, ambele raspunsuri sunt corecte. Nu este cerseala, ci DREPTATE!!!!!! Daca vreo cativa "academicieni" nu au avut curaj sa recunosca, asta nu este problema elevilor....

In consecinta, nu mai blamati pe cei ce au stiut sa-si sustina cu argumente pozitia...

Apropo, o parte din aceasta VICTORIE se datoreaza si celor care, dupa examenul de astazi, au avut curaj sa protesteze si sa ceara dreptate.

Va multumim!!!!!!!