Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

badumtsss

#277 Re:

2012-06-25 20:11

#110: eu !. -

De cand un substantiv ARTICULAT poate forma predicat nominal ? Am intrebat o multime de profesori , si de la Botosani si din alte colturi ale tarii si o sa fie un scandal mare de tot . Si eu am pus predicativa , si sa stiti ca se considera ca la nivel de clasa a VIII`a este subiectiva , dar la nivel de a`XII`a este PREDICATIVA . Deci , suntem genii , gandim la un nivel mult mai ridicat decat ar fi cazul . Bravo noua ! Nu fiti suparati cei care ati pus subiectiva , pentru ca sa fi fost voi in situatia noastra nu v`ar fi convenit sa vedeti ca sunteti pe muchie de cutit pentru un numar enorm de puncte , adica 6  , iar cand stai sa te gandesti ca daca vine unul si cu o sutime mai mult ca tine la medie iti ia locul la liceu . Urat , ceva tipic romanesc , sa ne revoltam ca e posibil ca un alt raspuns sa fie corect nu doar cel pe care l`am ales noi ( pentru cei cu subiectiva ) . Oricum , nu imi trebuie cele 6 puncte daca nu le merit si ca sa fiu asa , in spiritul celor care au inceput sa injure pentru ca vrem dreptate , ma p*s pe punctele ministerului , dar nu imi este la fel sa iau 9,9 , cum mi`am calculat punctajul , sau 9,3 :D . Ah , si inca ceva , am citit ca pe site`ul edu.ro varianta corecta e B.PREDICATIVA , iar pe site`ul evaluarii nationale este C.SUBIECTIVA .

Raspunsuri

Musafir

#284 Re: Re:

2012-06-25 20:12:35

#277: badumtsss - Re:

urat? De ce? Sa vi se puncteze voua raspunsul gresit si sa ne luati voi locul la liceu... cand defapt noi am raspuns corect, voi primiti punctaj doar pentru ca faceti circ online si va certati pe aici.

Musafir

#321 Re: Re:

2012-06-25 20:22:30

In primul rand, in clasa a XII-a nu se mai face gramatica , iar in al doilea rand site-ul evaluarii nationale este edu.ro

Lavinia

#4422 Re: Re:

2012-06-26 18:12:27

Si care-i site-ul evaluarii nationale? Din cate stiu e edu.ro.. Te contrazici!  Si apropo, in clasa a XII nu se mai face gramatica.