Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#4994 Re: Re: Re: Re:

2012-03-30 13:42

#4991: - Re: Re: Re:

Noi le respectam cu desavarsire!

Eu am invatat totdeauna in scoli exclusiv maghiare, apoi in limba maghiara la universitate. In fiecare institutie in care am studiat era postata steagul roman la intrare , numele institutiei era scrisa si in lb. romana (si doar dupa aceea in limba maghiara), daca intrai in sale le gaseai stema Romaniei in fiecare, langa tabla. Cand a intrat in vigoare legea conform careia trebuia cantata imnul national in fiecare zi, noi am cantat-o.

Cand am ajuns student la un liceu teologic, acolo erau doua steme: stema Romaniei si sigiliul episcopiei.

In fiecare institutie ale maghiarilor le gasesti simbolurile Romaniei, si sunt sigur ca asta asa va fi si in cazul noii facultati. Deci institutiile noastre respecta legile statului, asta sa fie clar!

Raspunsuri

Musafir

#4996 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-30 14:48:27

#4994: - Re: Re: Re: Re:

Sfintia ta, ma refeream la faptul ca de ziua maghiarilor de pretutindeni, anul acesta, la Satu Mare, alaturi de stegul Ungariei nu a aparut si steagul Romaniei, asa cum prevede legea, cu  titlu de obligativitate.

Pentru o fata bisericeasca, folositi cam prea des semnul exclamarii, semn de frustrare sau de o falsa constienta a dominarii. Ce sa fie?