Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

Musafir

2016-07-05 06:32

Exprimarea in redactarea subiectului 3 a fost ambigua: "roman interbelic". Ce inseamna? Cu actiune in perioada interbelica sau publicat in perioada interbelica? Dupa parerea mea de la :marea doamna" Ecatrina Andreoiu, cea care a schimbat total si prost forma bac-ului numai incompetenti au fost la Invatamant. Pe vremea mea (am si facultate si postuniversitare) nu era atata presiune. Luam bac-ul care era conceput foarte clar si apoi examenul la facultate facea diferenta. Acum si la facultatile tehnice se tine cont de media de la bac. DE CE? Nu oferiti nimic copiilor nostri: locuri de munca, locuinte, un trai decent si ii plezniti cum aveti ocazia. Sunteti o adunatura de incompetenti. Sunt curioasa, daca voi a-ti da bac-ul acum domnilor de la Minister care faceti subiectele acestea de tot rasul ce nota a-ti lua??????????? SA VA FIE RUSINE pentru ce le faceti copiilor nostri.

Raspunsuri

Unu nascut in '87

#1089 Re:

2016-07-05 07:01:54

#1075: -  

Sa iti fie rusine ca te iei de profesori cand nu ingata odrasla. Pe vremea ta daca comentai.la profesori iti frigeau obrajii si te duceai in banca cu gura inchisa. Cand venea ma-ta la scoala/liceu a doua zii iti mai frigea si ea vreo doua palme. Voi dati vina pe profesori si va aparati odraslele pana la limita imbecilitatii