Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

Musafir

2016-07-04 18:28

Este incredibil cata rautate poate exista in unii. Pe langa faptul ca ar trebui sa fiti mai intelegatori cu cei care au gresit,in loc sa-i ajutati cum ar face orice persoana putin "inteligenta",voi nu faceti altceva decat sa injurati si sa va aratati geniul vostru cu care ati schimbat lumea(stand in spatele unui pc si injurand ca,vai,"ce destepti suntem noi care va criticam si ce prosti sunteti voi,aia care au scris Morometii". Oare daca nu ar exista legi,cred ca  ati omori persoanele care au avut tupeul sa faca aceasta petitie "a prostilor,incultilor" intr-o lume a criticilor geniali ai literaturii romane reprezentata de voi si  de inteligenta voastra nativa,dar nu numai. Sunt sigur ca, daca oricare dintre voi ar fi facut aceeasi greseala la "BACALAUREAT", ati fi fost primii care veneati si ii injurati pe cei care spuneau ca "Morometii" nu ar trebui sa se puncteze.

Oare unde vom ajunge cu atitudinea asta?

Raspunsuri

interwar

#731 Re:

2016-07-04 18:33:18

#717: -  

ba nu stiu de altii, dar mie nu-mi convine sa ma chinui 3 ore sa scot ceva bun dintr-un roman interbelic pe care, probabil, nu-l stiam cel mai bine si sa vina 3000 de insi sa faca un cacat de petitie pentru un roman care nu avea legatura cu subiectul. poate si eu voiam sa pice morometii ca stiam mai bine eseul, dar am respectat dracului cerinta aia, ca nu-i pusa acolo degeaba. voi de ce n-ati putut fratilor ?