Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Octav

#192 Re: Re:

2016-05-26 16:24

#37: - Re:  

E agramat, nu analfabet. LGBT sa aibe dreptul la un contract social. Familia nu a existat mereu. In epoca de piatra nu exista familia ca forma de organizare sociala, cu atat mai mult recunoscuta de societate. A fost creata pentru ca statul sa si asigure o continuitate, prin urmasi. Greu de inteles pentru LGBT ce inseamna urmasi. Nu, infierea nu inseamna urmasi si nu, infierea n ar trebui sa fie un drept de care sa beneficieze si LGBT din motive pe care te las pe tine sa le ghicesti. Specia de care mentionezi nu mi provoaca greata, ma lasa indiferent. Nici Hagi nu e mai breaz la gramatica, dar e un geniu motric. Sunt oameni intre oameni. Ce mi provoaca greata in schimb sunt paradele LGBT, nu pentru mesajele pe care, sanchi, vor sa le transmita - de toleranta, comuniune, etc care sunt k - ci pentru modul in care aleg sa se manifeste... Restul ce o vrea D zeu... s au fulgerul lui...

Raspunsuri

Musafir

#255 Re: Re: Re:

2016-05-26 22:18:56

#192: Octav - Re: Re:  

Religia nu face decat sa manipuleze si sa indobitoceasca oamenii. La inceput, a fost creata cu un scop nobil, apoi, EI, OAMENII, au transformat-o intr-o escrocherie. Nu sunt gay, dar nu am nimic impotriva gay-lor, atata timp cat viata lor este o armonie. Manifestatiile de care aminteai mai sus sunt doar pentru a atrage atentia ca ei exista si traiesc printre noi, iar "restul oanenilor ii executa, denigreaza, marginalizeaza". Sa se manifeste gay-i, e dreptul lor !!! Sincer, as vrea mai mult sa intalnesc pe strada, sa intru in contact, sa am vecini gay, decat tigani, decat ipocriti... Sunt mult mai frumosi ! As vrea mai mult ca sa ascult parerile gay-lor, decat ipocrizia popilor, as vrea mai mult ca societatea sa fie mai serioasa si sa nu se mai uite in curtea vecinului si sa-si permita sa-l judece, cand poate ca el este mult mai josnic... Invidia si frustrarea este stapana in aceasta tara europeana, suntem natia cea mai ignoranta, analfabeta, fara principii, limbisti, pupincuristi, habarnavisti, lenesi, marsevi, vicleni, delasatori, falsi religiosi din Europa! ...si aveti pretentii

CommonSense

#278 Re: Re: Re:

2016-05-27 04:38:08

#192: Octav - Re: Re:  

Nu poti spune ca o uniune legala precim casatoria are ca rol unic urmasii. Sotii au ei insisi parte de mai multe drepturi cand sunt casatoriti. Spre exemplu, dreptul de a mosteni mai mult de 50% din averea unui sot decedat, care este rezervata in proportie de min. 50% pt familie. Daca nu doresti adoptii, sper ca poti sa explici unui orfan de ce trebuie sa traiasca printre gandaci si sobolani ca sa nu fie corupt de valorile meschine ale unor oameni exact ca si tine, al caror singur pacat este orientarea sexuala in ochii tai. In loc sa te opui casatoriei si adoptiei, ai face mai bine sa protestezi pentru conditii mai bune in orfelinate. Altfel cam mirosi a ipocrizie si nu suna bine. Insa sunt de acord ca in Romania zilelor noastre centura ortodoxa nu va accepta niciodata casatoriile acestea. O uniune pur legala este suficienta momentan pentru a diminua discriminarea .