MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Quoted post

Musafir

2015-07-22 13:12

Pentru caci sunt mama de fete dar sunt femeie eu sigur mias fi facut dreptate cu mana mea daca nu avem justiție in aceasta tara daca într-adevăr exista oameni cu frica de dumnezeu sa se faca dreptate nu oameni corupti care se vand mmafioti voiolatori hoti suntem o tara unde coruptia este in floare am ajuns sa ne fie frica sa mai iesim seara mai ales din case pentru ca suntem atacati ne este frica pentru noi cat si pentru copii nostri nu mai avem încredere deloc penru caci exista prea multe violente pe drumuri in diferite locațiunii chiar si in scoli copii nu mai sunt in siguranta cotez pentru ca faptasi să-si primească pedeapsa cuvenita si pentru siguranta copiilor nostri pentru violatori pedeapsa cu moartea electrocutati pe viu scaunul electric pentru fapta pe care ei au comiso asta merita nu trebuia sa facă acest gest chiar daca era o femeie de moravuri ușoare nu trebuia sa o violeze sa profite de ea fără acordul ei rusine sa le fie dar daca aveau eusine in ei probabil nu se mai întâmpla asa ceva sper din tot sufletul că se va face dreptate și violatorii vor plăti cat despre fată sper să-si revina din trauma si sa poata cândva sa uiti si să-si întemeieze o familie

Raspunsuri

Musafir

#3133 Re: , m mnm,nklj;ihnbhkvbv,h

2017-05-21 16:36:54

#1142: -