Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Musafir

#38222 Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-20 18:38

#38218: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. - Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati 

Ba imbecilule, tu nu esti pe craca ta.

Esti mai retardat ca fota.

La tine e mai grav, ca esti si agresiv, ii musti de c.ur pe toti.

Harst javra.

Raspunsuri

Musafir

#38224 Re: Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-20 19:11:59

#38222: - Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati 

mai prost decat el si Fota e Autorul Petitiei , adica IONEL PATRUT care tine aceasta mizerie pentru 2 retardati. Daca nu am mai fi cativa care se mai ia nemernicii astia 2, nu ai vedea decat injuraturi si creante.

PATRUTE , fi omul pe care l-am cunoscut nu mzeria de acum, ai lucrat o viata in OLTCHIM si acum dai posibilitatea a 2 retarzi sa isi bata joc de numele lui

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#38227 Re: Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati

2015-05-20 19:35:08

#38222: - Re: Re: DNA, DIICOT SI CELE 7 SERVICII SECRETE, s-au furat banii disponibilizatilor si angajati 

Savarina, baaa mai incet cu plescaitul pe aici,  plescaind te castrezi singur pe limba, molfaind risti sa ramai cu aer lipsa,  ca iti dau eu sa inghiti, si-ti inghiti cu dejectie cu tot. Mai vrei,  iti mai dau si va mai dau, maimutoi ratacit si spalat pe creier, baaa Cita,, ba Cita, strange buzele bine ca mesteci si ai creante pe bot, te-am prins cu botul plin de savarina creante, vei pierii in tarusi.

Musafir

#38244 CITITI BINE OLTCHIMISTILOR SI ARPECHIMISTILOR CINE I ACEST GHIOCA

2015-05-20 21:07:16

ACEST IMPUTIT DE GHIOCA ISI MINTE COLEGII SI ALTE CREATURI CERNEVISTE,CA EL ISI AJUTA COPII CU ZLOTI,CA LE A DAT BANI[ZLOTI]PT.A  CUMPARA APARTAMENTE,CIND DE FAPT ACEST NEMERNIC[CERNEVEL]NU A FACUT ALTCEVA LA VIATA LUI DECIT SA MANINCE ,SA BEA SI SA DENIGREZE ,IMBIRLIGE,DEZBINE OAMENII,EXACT CA TACSO CERNEV[BINE L AI EDUCAT TAMBALAGIULE]ASTA E D UL GAOAZA ZIS GHIOCA.