Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post

Musafir

2014-01-21 08:15

Sub regimul basescu am ajuns aici,adica am regresat enorm(vezi ultimul accident de aseara).Nu functioneaza corect toate institutiile statului(timpul de localizare epavei avionului spune totul).Cinste localnicilor!Cred cu tarie ca pilotul si fata nu mureau daca,cei in cauza isi faceau datoria,adica sa ajunga foarte repede acolo.Oare cand e vorba de o arestare cum se face ca merg tote ca pe roate.Sunt curios sa vad lista celor care vor demisiona ,urmare a acestui caz.Cred ca basescu trebuie neaparat sa schimbe intrebarea referitoare la antena 3.Intrbarea sugerata ar fi:*UNDE SUNT INSTITUTIILE STATULUI CARE TREBUIAU SA ACTIONEZE IN CAZUL ACCIDENTULUI AVIATIC DE ASEARA*Apropo cu cat a furat el si cei ca el ,in acest stat se cumprau cateva avioane,moderne, competitive, pentru astfel de actiuni,care sa puna in valoare interesul medicilor pentru salvarea altor vieti.Jos basescu dusmanul nr.1 al romanilor.

Raspunsuri

Musafir

#34827 Re:

2014-01-21 08:23:16

#34824: -

Alt tembel. Cum zicea cineva inca de ieri... ca o sa vina cineva azi si o zica ca Basescu e de vina ca a cazut avionul. Uite ca se adeverii.. prosti apar tot timpul. Da' Ponta de ce ma rog nu ar fi de vina, ma? Sau Nastase, Iliescu, vandalizatorii intregii romanii, care au lasat un deşert in urma?