Impotriva comasarii

Quoted post

gigi impotriva

#5 gigi contra

2014-01-14 21:22

Sustin aceasta petitie impotirva comasarii, nu e normal asa ceva...insa vreau sa ii zic ca domnul director, nerusinat...cum adica colegiu oarecare? nu va e rusine sa numiti asa unul din cele mai prestigioase colegii de muzica? si asa , in anii 80, vau fost gazde si vau pus la dispozitie jumatate de sediu...asta e rasplata pe care o dati pt acele timpuri?
deci, sa va fie rusine si sa modificati aceasta nelegiuire facuta, de a numi colegiul national dinu lipatti, ca pe unu oarecare...ma gandesc, oare ce ton ati folosit cand ati citit acest manifest?

Raspunsuri

Chmindris

#6 Re: gigi contra

2014-01-14 23:42:51

#5: gigi impotriva - gigi contra

Nu am vrut sa jignesc Liceul de Muzica "Dinu Lipatti", departe de mine acest lucru. Iubesc muzica, fara de ea baletul nu ar exista, sunt un colectionar "inrait" de muzica de balet rara. Pentru mine Cesare Pugni, Herman Severin Løvenskiold Ferdinand Herold, Ludwig Minkus, Leo Delibes, P.I.Ceaikovsky, Ricardo Drigo, Alexander Glazunov, Igor Stravinsky, Dmitri Shostakovich, Boris Asafyev, sunt colosi ai muzicii baletelor clasice. Daca am gresit iertati-mi rabufnirea, ea este indreptata, nu asupra Liceului de Muzica "Dinu Lipatti"  a renumitelor sale cadre didactice si elevilor acestuia, ci a celor vinovati de aceasta situatie incredibila.

Cu stima,

prof.ing. Christian Mindris