Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Clar

#7385 Corect

2013-09-19 10:26

Anunturile vor continua pana cand vor disparea toate injuriile si denigrarile de pe site, nume de persoane, oameni care nu au treaba cu functii sau viata publica etc. etc.

Speram sa inteleaga autorul petitiei si sustinatorii dumnealui, de-aia repetam acel mesaj.

Raspunsuri

Virgil Luncean

#7391 Re: Corect

2013-09-19 11:24:46

#7385: Clar - Corect

Mai baiete, nu stiu cine esti, cei de pe forum te apeleaza ca fiind ochelarica, eugen patru, ghioca si mai stiu eu cum. Eu nu te cunosc, insa daca vezi ca nu esti agreat pe forumul asta si primesti fel si fel de injurii mai mult sau mai putin indreptatite, fii tu macar mai istet si retrage-te. Nu mai posta la nesfarsit acelasi mesaj. Eu intru pentru a mai afla ceva noutati legate de situatia Oltchimului si observ ca 90% din ultimele mesaje sunt postate de tine.

Tine cont de rugamintea mea, om in varsta si da tu dovada de mai mult bun simt decat ceilalti!

Daca nu o faci, voi intelege cu regret ca ai acelasi caractez josnic precum cei cu care te certi.

Respectele mele. Virgil Luncean

Musafir

#7394 Re: Corect

2013-09-19 12:37:45

#7385: Clar - Corect

Anunturile vor continua pana cand vor disparea toate injuriile si denigrarile de pe site, nume de persoane, oameni care nu au treaba cu functii sau viata publica etc. etc.

Speram sa inteleaga autorul petitiei si sustinatorii dumnealui, de-aia repetam acel mesaj.