Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Curiosul.

#5639 Re: Re: Pentru musafirul curios

2013-09-01 08:41

#5631: - Re: Pentru musafirul curios

Imi pare rau de tine. musafirule. vad ca ai frustrari. eu nu imi atribui titlul de ,,jmecher'' nici nu injur ori  jignesc pe cineva.

-Dar daca tu te simti jignit. asta e. o fi un sambure de adevar pe undeva.

-Cu informatiile utile si neutile se ocupa altii. eu prefer sa tac . decat sa arunc soparle,

Si in fond ce te deranjeaza? Asocierea facuta de mine intre zaremba si cernev ? asta o stie tot combinatul . mai putin tu. dupa cate vad.

Raspunsuri

Musafir

#5640 Re: Re: Re: Pentru musafirul curios

2013-09-01 08:52:10

#5639: Curiosul. - Re: Re: Pentru musafirul curios

cacaraule tu ai dat cu bolovanu si tot tu o sa l supori tamba

Musafir

#5645 Re: Re: Re: Pentru musafirul curios

2013-09-01 09:13:18

bai caca stiam de tambal si zare ha ha te facea puta prin nisip ca sa nu ti mai zic cine il stropea cu apa si l injura pe zaremba anu trcut ,intreaba ti prietenu ,pe care  l ai  facut un pic de dusmanul meu din cauza oare cui ;   tamba sau  cacarau ce preferi , fst ca ai  inceput sa mirosi cu tamb

Musafir

#5646 Re: Re: Re: Pentru musafirul curios

2013-09-01 09:18:14

bai a ,stiam de tambal si zare ha ha te facea puta prin nisip ca sa nu ti mai zic cine il stropea cu apa si l injura pe zaremba anu trcut ,intreaba ti prietenu ,pe care  l ai  facut un pic de dusmanul meu din cauza oare cui ;   tamba sau  caccacarau ce preferi , fst ca ai  inceput sa mirosi cu tamb

Musafir

#5649 Re: Re: Re: Pentru musafirul curios

2013-09-01 10:49:38

Nu m-a deranjat nimic, pur si simplu am intrebat! Daca ai informatii spune concret, da' nu chestii ca vorbeste lumea.....! Prea multa tensiune pe aici!