Il sprijinim pe Emil Petru si sustinem integritatea sa

Quoted post

Musafir

#26 @ accident

2013-07-17 12:11

Incep prin a va spune ca imi pare rau pt ambele parti implicate in aceasta intamplare .
In acelasi timp nu pot sa nu imi amintesc situati similare in care am fost pus de alte persoane cu un comportament similar cu al celui din PH dar cu toate aceste nu i-am calcat pe cap cu masina .
Daca incercati sa popularizati ideea ca baiatul care conducea se afla in "legimita aparare " va rog sa luati n calcul si faptul ca riposta trebuiie s fie similara cu atacul : ceva de genul - ala imi da cu pumnul in masina familiei (mi-a curs olacrima cand am vazut mai sus ca vea grija de ea ) iar eu il cal pe cap ( intentiona sau nu ) .

Cel mai mare noroc al lui ar fi ca baiatul respectiv sa isi revina cu toate ca este virtual imposibilsi in acest fel sa fie incadrat la o fapta mai usoara .

Raspunsuri

Musafir

#29 Re: @ accident

2013-07-17 19:04:35

#26: - @ accident

Toata compasiunea pentru parintii celor doi tineri. Rusine celor care au fost acolo si au lasat sa se intample asa ceva. Poate ar fi bine ca prietenii celui accidentat sa stea in casele lor, in orasul lor, pentru a nu mai distruge si vietile altor tineri. Doi tineri au vietile distruse, ceilalti participanti la conflict ce fac?